Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz Gyöször #129075 üzenetére

    Nem kívántam senkit felháborítani és az zöld-vörös sárdobálásba sem részt venni. Mindkét cégnek vannak rossz és jobb napjai, az nVidia sem tökéletes, közel sem. De especiel az AMD ezzel az Adrenalin 2020-as drivercsomaggal nagyon mellényúlt.

    Az RX580 alapvetően kiforrott tech, nincs vele nagy gond, de egy bő 3 éves arch, ráadásul a 4GB jövőtállóság szempontjából nem biztos, hogy jó ötlet. Teszem hozzá, minden függ a felhasználási igényektől és attól, mennyi a keret rá. Én is a keresztfiam gépébe egy RX580 8GB-os kártyát vettem, mert az adott keretösszegből az volt a legjobb választás szerintem. De neki is mondtam, hogy ne frissítse a drivert folyton. Ha minden jól fut, ne nyúljon hozzá. Max. ha kijön egy új játék, és bugokba fut...

    Amúgy az R9 390-em élt bő 4,5 évet, custom hűtés volt rajta (Raijintek Morpheus 2db Akasa Viperrel), és ha volt is húzva, de nem durva szinten. Az utolsó Radeon kártyám, ami használat közben meghalt, és így kellett cserélnem a HD4850X2 volt. Volt Radeon 7950-em, Radeon 9700-am, Radeon 8500LELE-m és Radeon 32MB DDR-em. Azok egyike sem halt meg használat közben.

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák