Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Gondoltam amíg a 2060 kijön / kb tavasz / addig veszek egy 1060-at, még se legyek vga nélkül.
Itt a Ph-n egy vicc. Nézem az elsőt, jó ár, de kiderül külföldi vásárlás, számomra ez teljesen kizárt. Másiknak 3 hó gar, ez naon karcsú, tovább. Kövinél állítólag bányát nem látott, de nézem az eladó értékeléseit, , 5 nap alatt ugyan ilyen kártyából 6-ot adott el eddig Kövi eladóval beszélek, gari van bőven, sajnos csak céges számlája van, így nagy a kockázat, hogy elhajtanak a búsba. Volt aki 1-et árult, garantáltan bánya mentes vga, nézem a további hirdetéseit, 1 db 1200W-os táp és egy 1700 w-os táp. Kövi elhagyta a papirjait, így gari nincs , Látok egyet jó árban vidékről de csak előre utalás után postázza / soha az életbe nem tenném /. Na mondom, mivel a kártyák 90 % a bányász, kipróbálok egyet, végül is vettem egy Zotac AMP-t 1060 3 GB-s kártyát 45-ért. fél éves kártya, még 2,5 év kis.ker gari, korrekt papírok. Próba a gépben és kellemes csalódás ért, szépen muzsikál. Ennyi pénzért szerintem megérte.
Amit le akartam írni, hogy van bőven eladó kártya, de valami bökkenő tuti lesz vele
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest