Új hozzászólás Aktív témák

  • TheNewDawn

    addikt

    válasz Hannibhál #110125 üzenetére

    Oké akkor tényleg zárásnak csak : Vegyünk egy frissen végzett diplomás emberkét aki elhelyezkedik mondjuk nem is Karakószörcsögön vagy Bivalybasznádon SZabolcs közepén, hanem Pesten. Keres mondjuk nem is olyan rosszul, mindjárt kezdőként 330 bruttót, ami kerek 220 nettó. Ebből kifizeti kb pont a felét albérletre, a maradék nagyjából éppenhogy arra jó, hogy megéljen belőle, félretenni vagy új dolgokat venni nem.
    Számold ki ilyen csodálatos méretű megtakaritással hány év múlva fog összegyűlni neki egy lakásra való :)

    " Házhoz persze hogy hitel kell, de ált. az inkább tartja az árát" Na ja, aki olyan " mázlista ' volt hogy mondjuk hozzám hasonlóan szintén akkor hitelt vett fel csak mondjuk 10X annyi és devizába, akkor szerintem kb jobb ha utána mindjárt öngyilkos is lett kb , mert az biztos hogy élete végéig nem fog tudni kikeveredne abból, hogy 20 helyett mondjuk 50 et kell visszafizetnie. Persze, eddig kilakoltatási moratórium volt, de ugye most már minek, túlvagyunk a választásokon, szóval csak év végéig közel 100 ezren fognak emiatt az utcára kerülni idén :)
    Csakhát ezekről pl senki se beszél, meg sok másról sem mert kényelmesebb a viszonylagos jólét fejében elfogadni a kiépülő diktatúrát :) ( De megigérem bárki bármit reagál nem irok vissza most már mert azért az offnak is van határa szóval ha törli valaki ezeket akkor semmi gond és sorry az offért :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák