Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz #92401152 #7534 üzenetére

    Talán van a medimarktban, vagy az euronicsben is, vagy máshol is, de ezt így nem lehet tudni pontosan, mert más az online készlet, mint az üzletekben a tényleges. Nem utódja az 570-es, hanem Smart változat, és itt van a többi hasonló társa is. A magasabb számozásúak mindig többet nyújtanak egy kicsit. Később még jól jöhet a több csatlakozó és egyéb dolgok. Ha pedig alig drágábbak az alapváltozatnál, akkor egyértelműen a smart-ot érdemes választani.

    RoSSo3 A Samsung UE60J6240A sokkal jobb képminőséget ad, és szerintem ennyi indok elég a gyenge J5200-zal szemben, aminek rosszabb a mozgás megjelenítése, több az elmosódás...stb.
    Meg előbbi nagyobb is, több HDMI és USB csatlakozása van és más egyéb funkciókat tud[link]. Jah, és nem román webshop-ból kell rendelni, hanem egy hivatalos viszonteladótól, normális gyári garanciával(edigital-ból 269k).

    verdeX Először is rendeld meg a digitális csatornákat, az nem sok idő míg átkötik. Analóg jel nem való a digitális tévéknek. 4-5 méterről már roppant kicsinek számít egy 100 cm-es tv, de a gyerekek biztos nem onnan nézik majd. ;] Ezzel már youtubozni is lehet majd[link]. Ezekről, mint led háttérvilágítású LCD tévékről beszélünk manapság.

Új hozzászólás Aktív témák