Új hozzászólás Aktív témák

  • bnorci71

    addikt

    válasz Rolly #65000 üzenetére

    kinek mi tetszik, én pont egymás mögött láttam valami Led és Oled705/12 tv-t M4Sport adással nekem az Oled tisztább erősebb volt nem babráltam a beállítást mert nem volt ott táv, de ebből kiindulva nem is lehetett elállítgatva. Ha nem egymás mögött van és külön külön nézem biztos nem láttam volna a különbséget.
    A fényerőt hajszolja mindenki, én félhomályos körülmények között lejjebb vettem a gyári fényerőt az Oleden, mert zavart annyira világos volt olyan volt az egész tv kép mintha egy üveglap lenne hátulról erősen megvilágítva, így biztos nem lesz kevés később sem. Valamelyik gyári beállítás volt még nincs belakva a készülék és beállítgatva az embernek saját magához esetleg tejesen más mint a gyári beállítások. Na meg ha mozizni akarok besötétítek :) a napközbeni tévézéskor meg oly mindegy amikor csillog a napfény tükröződik stb.
    Tesztekbe meg mérnek ha korrekt értéket akarnak és ott a műszer azt mondja a fekete fekete és nem világít nincs mozgásnál fényglória stb. de ezeket szerintem a felhasználók 99%-a észre sem veszi, mint ahogy engem sem zavart 12éven keresztül a Led technika. Az Oled viszont rendesen megszokást igényel nálam annyira éles kontúros a kép.
    Tényleg az a legjobb ha elmegy az ember és megnézi bár ez nem mindig egyszerű/kivitelezhető.
    Ezek 2 napos tapasztalatok.

    "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

Új hozzászólás Aktív témák