Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Ejj, nem tudok dönteni egy bivaly, jó tv 55" sony h90 250-ért, vagy ugyan ennyiért egy 65" VA paneles Samsung, Philips de kisebb tudással. Tököm már
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
penge111
addikt
Ha főleg a Ps4-5 a cél 250-ig 65" mi szerintetek a mostani akcióban a legmegfeleőbb. Nem kell 100mhz, csak szép folyamatos legyen a kép 60mhz-en is, magas fényerő, 4k esetén alacsony imputlag és szép vagy elfogadható hdr? Van ilyen, vagy akkor Sony h90 55"-ba inkább?
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
da.
tag
Ance, AL, köszönöm a reggeli segítséget!
Samsung QE65Q80T 389.000 -ért van most emagon és edigitalon is.
van ennél jobb ajánlat kb ilyen árban?
vagy inkább olcsóbban, mert ez már eléggé fájna.köszönöm
-
echterion
nagyúr
válasz penge111 #49762 üzenetére
Én nem ismerem, azért vacillálok. De ha macsiban tényleg ilyen top márka és csak nálunk nem ismert, akkor nincs vele gond, annyiért az a 65-ös igencsak BB tévé. Rendes, 10bites panel, csomó hdr szabványt támogat, VA, ennél jobbat akkor jó áron nem találunk sztem.
-
da.
tag
köszi!
de azért lényegesen gyengébbek is, nem?
hogy ezt otthoni körülmények között észrevenném-e napi használat során... fene tudja.
simán lehet, hogy bőven elég lenne bármelyik a fentiek közül, rohadt nehéz így gép előtt ülve dönteni specifikációkat meg reviewkat olvasgatva. :/ -
Gr3nade
csendes tag
Üdv!
Edigitalon [link] találtam Sony BRAVIA KD43XH8096BAEP-t akciósan(158k), de nem találtam sok infót/véleményt róla, valakinek esetleg van tapasztalata róla?
(Alapvetően az itt is népszerű LG 43NANO793NE-t néztem ki előre, de gondoltam nagyobb leárazás van a Sony-n, hátha jobb, remélem nem csináltam hülyeséget..) -
Veron
addikt
ediitalon ezek is vannak
Hisense 55u7b 130k
Philips 50pus7805 135k
LG 50nano793 150k"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
mexel
veterán
Hitachi tv-vel kapcsolatban senkinek sincs tapasztalat? Annyit már leszűrtem a keresőből hogy ez valószínűleg a török Vestel vállalat terméke. Dönteni kellene gyorsan, de nem tudom érdemes-e LG-ről váltani. Sok találat van itt a topikban de 99,9%-ban mindenki csak kérdez róla.
-
Joao
tag
Sziasztok!
Sony 65XF9005 sikeresen összetört... Ebben a méretben tudtok ajánlani, ami a képminőségben nem (sokkal) rosszabb? Árat nem írnék nagyon konkrétan, akörül mint a XF9005 mostani ára.
Köszönöm! -
KD6-3.7
őstag
Összehasonlításnak
U7QF a legjobb a trió közül. aztán az U7B és végül a Philips kép ügyileg.
Nem ismerem a Philips saját okos tv rendszerét a Saphi-t, viszont a VIDAA UI-val - amit a Hisense - használ van tapasztalatom. Gyors és egyszerű, Netflix, YouTube simán fut rajta, Plex is elérhető. HBO GO nincs.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz KD6-3.7 #49776 üzenetére
Köszönöm. Sajnos tapasztalat nincs, én is néztem az adatokat de ez kb minden ilyen tv-re igaz lehet, ebből nem jön le milyen a kép, milyen a minőség stb.
Szerintem így kihagyom, mondjuk megtehetném hogy online megveszem, és ha nem jó vissza lehet vinni.
Monjuk kb 5000 ft-al többért van FHD JVC LT-32VF5905 tv ami szintén Smart és talán VA paneles ( más ekkora JVC-re azt írták)
Erre is van 42 hó gari. Kérdés ezt ki gyártja, erről sincs tapasztalatai infó sajnos -
Kiskutya
veterán
220ba nagyon jó vétel a tcl 65c715 emag akció ennyit nagyon megér! Ha valaki infót szeretne róla kérdezzen privátba nekem az van csak én még 250be vettem....
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
gman88
csendes tag
Sziasztok srácok. Lassan kezdődnek a nagy akciózások, és Én még mindig vakon vagyok, hogy mit is vegyek. Nem szeretnék többet kiadni mint 250k. Fontos, hogy játékhoz(ps5) is jó legyen. Kérdés az, hogy belépő szintű q széria, vagy inkább egy 8szeriás uhd. Köszi;)
-
AL
addikt
válasz Gr3nade #49769 üzenetére
Szia. Ez a Sony egy IPS kijelzős, triluminos ( jobb részletesebb színmegjelenítést biztosít), androidos készülék. Olcsóbb a Philips, de nem hiszem, hogy szebb képe van. Ott az ambilight a plusz. Szerintem a Sony és Panasonic tévéknél vannak a leg élethűbb beállítások. Persze mindenkinek megvan a saját ideálja. Üdv.
-
AL
addikt
Szia. Akinek ilyen jó tévéje volt az már nem tudja lejjebb adni, gyengébbek nem lesznek megfelelőek. Nézd meg a Sony xf, xg, xh9... ezres sorozatát. Akciók során hátha találsz valamit. Az utóbbi héten ezek voltak itt és a Sony topickban is témák. Több véleményt is találsz. Még jobb az oled, de drágább is.
Nem tudom, valós e, de az Emagon 65B9 most 350 ezer és nincs írva, hogy újracsomagolt. Üdv.[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
sziasztok,
végül megvettem a sony-s TVt 250kért +3év gari.. talán pont az utolsót (Sony KD-55XH9096BAEP Bravia 4K)
mondjátok kérlek hogy jó vételt csináltam2 kérdésem lenne:
1)
ha jól látom ez nem ambis, utólag lehet belőle valahogy ambilight-ost csinálni? (külső eszközzel, stb?)2) milyen fali tartó-konzolt ajánlotok hozzá? pl. rainman [link] de még érdekelne más típus is
-
rainman72
Topikgazda
Persze hogy nem ambis,az csak Philips tvben létezik
A tv viszont szuper ennyiért
Hasonlót nem tudsz,csak egy szinűt led szalaggal és te változtatod,de ez olyan szegény ember ambilightja!Bocs
Az a tartó jó,de neked elég kisebb olcsóbban,én azt 75s tvhez vettem![ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
-
TBone
tag
Rá vagyok állva az 58as PUS7805-re, félek, hogy az 50est kicsinek találom 2,8 méterről 😅
166k az euronicsban, azt nem tudom, várjak-e még további novemberi akciókra, vagy ennél úgysem megy lejjebb. -
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Hozzáértőket kérdezném, hogy a TCL 55DP600 vagy Hisense H55B7100 ajánlottabb 100e Ft körül? (24p-t tudja valamelyik vajon, mert LG LF630-at váltana)
(Ennek a kettőnek találtam 79 cm alatti magasságot talppal együtt, ekkora fér csak be az eléggé fényes nappaliba)[ Szerkesztve ]
-
hulkobb
tag
A román EMAG-on elég nagy akció van aPhilips 50PUS7805-ra. Erdélyi ismerőshoz tudnám rendelni. Erről a modellről mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
Krisz25
csendes tag
Pont most rendeltem egy ilyen tv-t, kíváncsi vagyok. Volt még egy 5% os kuponom is, így 370000 ft volt.
I7 6700k. Msi z170 carbon pro, Inno3d gtx1070 Ichillx4, 16gb Gskill tridentz 3400, 512GB M.2 samsung 961ssd. 512GB samsung 750evo, CM Mastercase5 pro, CM V850, Blacknoise eloop, ekwb d5res140, 2*240 alphacool rad, LG34UM94
-
bigdady
nagyúr
Tudtok olyan oldalt ahol tudnék szűrni talppal együtt magasságra? 55-öst keresek ami max 75.2cm
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs