Új hozzászólás Aktív témák

  • MrLATEX08

    csendes tag

    válasz AL #35210 üzenetére

    Szia.

    Köszi, igen láttam. Elég jó ez az akció! Vasárnap már le is adtam rá a rendelést expressz kiszállítással, hétfő délelőtt már itt is volt!

    Két napja nyúzom, PS4 Pro-val, PC-vel játszom rajta, nálam elsősorban PC-re kötve üzemel monitorként. Ma a MPC madVR kombót próbáltam beállítgatni, hogy menjenek röccenés mentesen a UHD HEVC HDR filmek. Sikerült elég jól belőni, már csak egy apró dolog van, de beállítás kérdése az is szerintem, írtam is a megfelelő topicba, várom a választ rá.

    Már csak a készülékhez keresek valami jó/jobb képbeállítási sémát, mint az alapból beállított képmódok, gondolván, hogy lehet ennél jobb is. Na nem mintha kéne, eddig eléggé áll leesős minden téren! Nem csalódtam egyáltalán azt kell, hogy mondjam! Szerintem ebben az ársávban az egyik, ha nem a legjobb vétel. Én mindenképp VA panel-t akartam a nagyobb kontraszt/szebb fekete miatt, a betekintési szög nálam nem igazán számított mert csak és kizárólag szemből nézem. De azt kell, hogy mondjam, bátran nézhetném kicsit oldalról is, nem torzulnak a színek/kontraszt. A másik meg a méret. Egy 32 colos sok éves nem túl jó minőségű tv-t váltott le, hát most ez az 50 colos méret eléggé oda...sz. :D Eredetileg nem akartam ekkorát ugye csak 40-est, de az üzletben a sok nagy tv között olyan kicsinek tűnt, és hát a GX810-es most ezzel az akcióval olcsóbb mint az MM-ban a 40-es GX830(És ahogy a gyártó írta a levelében, nincs különbség a két készülék között ugye, csak a talp.) Szóval ez lett, és hát odáig vagyok tőle! ~220-230 centiről nézem állandóan, a látóterem igen nagy részét kitölti a képernyő! 1,5-2 nap alatt még ennél többet nem igazán tudok mondani róla, de amit eddig láttam az nagyon meggyőző, és ajánlom bátran másnak is, mert ezen az áron tényleg nagyon korrekt vétel!

    Láttam feljebb ajánlottad 1-2 embernek Te is, annyiban kijavítanálak, hogy nem 50Hz, hanem 60Hz-es képfrissítéssel rendelkezik!

    Kösz még egyszer!

    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák