Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Brekkk #62504 üzenetére

    Ja értem, összkép meg polcon van, nekem nem ilyen szobadísz házam van, így nem is látszik sehonnan. ;) Sata kábel persze lehet hibás és ahogy mondod, egy gép minden egyes komponense ugyanilyen eséllyel lehet hibás.

    Amúgy nekem(és akiknek a gépére telepíteni szoktam OS-t) legtöbb eszközöm nem új, így a SATA mindenbe jó, desktop, notebook, külső meghajtóház(pendriveként használat)anyámtyúkja.

    (#62505) solfilo

    Elég kicsi eséllyel említettem én ezt a tápproblémát, valószínű, hogy most sem azzal van gond, de ilyen alapon nézve az MX-zal sem szokott gond lenni.

    (#62506) Pyttawrx

    Biztos voltam benne. :D Gondolom kár leírnom a zongorázható különbségeket még 1x. Látom a blogodban is A2000-et teszteltél..... ;] Akkor legyen ez valóban a laikusok megállapítása, hogy a két eszköz a kategória rangsorában nem éppen ugyanott helyezkedik el.

    Vmikor el kell kezdeni az nvme-t használni

    Ezzel maximálisan egyet tudok érteni. A Vmikor mikor van, abban nem annyira. Van egy jó és egy legjobb eszköz, mindkettő ugyanazt képes végrehajtani a gépben, én a legjobbat választanám laikusként, ti szakiként nem. Rendben! :K A lényeg, hogy aki itt érdeklődik, azt meg tudjátok győzni, ill sokakat maga a marketing és a hatalmas sebességkülönbség is NVME felé terel. Évente 1-2 alkalommal biztosan ki is lesz használva a nagyobb szekvenciális sebesség. Meg a sárga meg a piros kábel....értem én. ;]

    [ Szerkesztve ]

    eladó Samsung PM883 1,92TB SSD 50eft

Új hozzászólás Aktív témák