Új hozzászólás Aktív témák

  • pc-csiga1

    csendes tag

    válasz Viktor81 #36418 üzenetére

    Szia !

    Neked is köszönöm gondolataidat! :R
    Tudom, hogy költőinek szántad, de
    Vastag vagy ? ...fenlket! Egyszerűen nem cigizek, nem piálok, nem járok bulizni. Én erre gyűjtök. Nem keresek többet mint senki más, csak erre gyűjtögetek. (sok hónapja!)

    meg kell venni az Intel 750-et Megfordult a fejemben, ha kell gyűjtenék is rá, az U.2 lehetővé is tenné, de attól tartok, hogy
    Megéri-e ? Nem
    ...attól tartok lehet igazad van. Főleg akkor, ha hasonló sebességet, hasonló minőséget, hasonló méretet gazdaságosabban/hasonló hűvösen is be lehet szerezni.

    Szerintem bőven elég egy Samu 950 PRO
    A sorba rakom ezt is ötletnek. :K
    Azt hiszem csinálok majd egy összehasonlító excellt, amiben benne lesz ez a 4-5 ssd ami szembe jött/jön velem, aztán majd választok/döntök.

    (az M.2 nem a lap alján van, ha jól látom) :(
    Azt hiszem ezt elnézted [link] az M.2 nekem majdnem a legaljának tűnik. Görgesd csak lentebb az oldalt, van ott nagyobb képen is. Lehet a VII-el tévsztetted össze.

    Amennyiben durván melegedne, beteszel egy házhűtő ventillátort.
    Ez tervben van a plusz celsius nélkül is. De ha nem muszáj, nem kockáztatnék ez miatt!
    Az igazán drága za lenne ha megvenném a kazán ssd-t 30-ért mert spórolni akarok. Nem lesz jó, fűt. Végül mégis csak beruházok majd a 60-as hűvösebb akármire. Na akkor mindegy lenne 100-ért eleve a tuti. Na ezt nem akarom! (A gyűjtés azért lassan megy!)

    Bodor kolléga korábban ajánlott egy Plextor M.2-es SSD-t, amin van borda, én inkább azzal próbálkoznék. Jó, én is szertném látni, hogy hol mennyiért lehet kapni. De egyenlőre nem találtam sehol. Kérdeztem Tőle is, de ha Te is tudsz ebben segíteni szívesen veszem. :R Komolyan! (persze lehet még nem is lehet kapni sehol.)

    (Samuk bizony veszettül melegszenek, ha igazán dolgoznak)
    Mindegyik? Mert akkor a950Pro is hasonló lehet. (?)

    Köszönettel:Pc Cs.

Új hozzászólás Aktív témák