Új hozzászólás Aktív témák

  • Balage76

    senior tag

    válasz Bodor #10227 üzenetére

    Dehogy korrekt, mert ezeket nem írod le mellé, csak azt hogy amit 3 évvel vesz meg a boltban, arra automatikusan 5 év gari van.

    Természetesen pontosan tudom ezeket. Mint ahogy tudom azt is, hogy előfordult már olyan eset is, hogy a nagyker (aki ugye rendszeres kapcsolatban áll a gyártóval és szervízközpontjával) visszaküldött egy nagyobb mennyiséget, de a gyártó utólag megtagadta a cserét, mert nem volt antisztatikus fóliával körbetekerve a termék, holott ez sehol nem volt leírva követelményként és korábban is ugyanígy csomagolva küldték a termékekket. Visszaírták nekik, hogy köszönjük, saját költségen el lehet szállítani, a sorozatszámokat feljegyeztük és ezekre érvénytelenítettük a garanciát... Több milliós értékű termékhalmazról beszélek, ment a levesbe... a másik esetben a csomag külső sérülése miatt nem vették át (ilyen többször is előfordult). Hamradrészt persze, elküldheted sima levélként is 500 forintért, csak a magyar levél és csomagküldés legendás arról hogy amin nincs sorszámozott követés, viszont kideríthetően/vélhetően értéket képvisel az tuti eltűnik.

    Nem azt mondom, hogy nem érvényes a 3 éven túli garancia amit ajánlgatsz és nem azt mondom, hogy nem éri meg megvenni a gyártói garanciánál rövidebb bolti garanciás termékeket (legyen az akár használt, apróhirdetéses is). Azt mondom, hogy korrektül írd le, hogy ugyan a boltban csak 3 évet adnak rá de saját pénzen ami kb 2-3000 forint (attól függ hogy hova kell küldeni) + utánajárás kihasználhatod a maradék x évet is. És ez igaz minden gyártóra, mielőtt megint belémkötsz.

Új hozzászólás Aktív témák