Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz dethroner #99716 üzenetére

    #99718cs.zs. és #99719kpityu2 köszi a válaszokat. Picit pontosítom a helyzetet, a kérdésem. Igaz hogy a 100-as wan port nem tudja teljesen biztosítani a jelenlegi 250-es netet, de ez igazából másodlagos kérdés. Apám az asztali pc-n híroldalakat és nemzeti sportot olvasgat, muter meg a telefonján a facebook-ot és a vibert használja, egyikhez se kell túl nagy sávszél, a tp-link 841 által beengedett dróton kb 92 Mb és a wifin tolt kb 50 megája bőven elég lenne nekik. Sőt, apámnak router se kéne, minek az, csak villog ott az asztalon :DDD Az kéne csak, hogy a routertől 2 fallal odébb is legyen értelmezhető wifi hálózat, mert most csak szerencse dolga hogy mikor és hogyan tartja a telefonját, ami egy redmi note 8.
    Tehát a kérdésem igazi lényege az volna, hogy a tp link 841 vajon a wifi szabvány maximumával tolja-e jelet, képes a benne lévő hardware kihajtani a szabvány határait? Vagy pl az összefoglaló ajánlásában lévő olcsó eszközökben erősebb a rádió?
    Nekem egy xiaomi ax 3600 van, még alis rendelés, kínai felülettel. Azzal a 90 méterre lévő kertvégében is simán megy a youtube 65dbi-is jellel :)

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák