Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Sziasztok! Tesómnak úgy alakult szüksége van a mostani router-ünkre, így újat vennénk itthonra, ehhez kérnék ajánlásokat. Most egy TP-Link TL-WR740N van, így alap, hogy ennél jobb legyen, ami fontos lenne az a wifi hatótávja. Családi házban használjuk, viszont a ház másik végében már nehezen, egyes készülékek egyáltalán nem tudnak csatlakozni, légvonalban 8-10 méterre 2-3 db 15 cm-s falon át, ami elég vérszegény ugye. Így mindenképpen olyan kéne amivel azért ennél lényegesen messzebb is erős marad a jel (esetleg még az udvaron is). A net kapcsolat amúgy T-Home 15 MBit/s-es, fekete D-Link DSL-360R router (fekete, másfél éves), és egyszerre egy PC LAN-on, 1 PC és 2 laptop valamint 3-4 telefon WiFi-n keresztül kapcsolódik rá (maximum, egyébként csak 2-3 eszköz összesen). Ár pedig olyan 7ezer körül amit tudunk rá szánni.
    Eddig kinéztem a TL-WR841N-et, de jó lenne még pár ajánlás, mert boltban vesszük (utalvány miatt) és nem biztos, hogy van ilyen, jó lenne legalább 2-3 típus amiket megvehetünk.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák