Új hozzászólás Aktív témák

  • McSzaby

    őstag

    válasz D®. GeNy@ #30331 üzenetére

    Szia,

    Előre mondom, sajnos konkrét tapasztalatom ezekkel az eszközökkel nincs csak hasonlóval, szal azért várj még egy-két véleményt.

    Ahogy látom nem igazán akarsz szívni a "workaroundos" dolgokkal, mint magad építeni egy olcsó NAS-t linuxxal, azért Synology DS214+ nagyon magas tudású szerintem egy otthoni környezethez. Ha van rá pénzed mindenképp megveheted, de nem feltétlen vagyok biztos, hogy ez otthoni használatra szükséges. Mondjuk igen, 5 évig biztos jó lesz, ha tutira akarsz menni és van rá pínz megveheted. Én jelengleg egy otthoni kis szervert nyomatok, amin virtualizálok, gyakorlom az Advenced routingot linux alatt, stb. , szóval én ennyi pénzből építenék valamit inkább, de ez én vagyok, én szeretek ilyenekkel szívni. :)

    Router:
    Tök 8 melyiket vásárlod.(sztem) Személy szerint én a Netgear és az Asus közöt gondolkoznék.

    Ekkora tételben vásárolsz, akkor szerintem inkább less rájuk videókat, akár nézd meg közelebbről mielőtt megveszed. Sőt, vannak demo oldalak is, amiken kattintgathatsz. :)

    Lan Failover... hát okos dolog nagyon, te döntöd el használod-e. Ha már van, szerintem használhatod.

    Mondom, 5 évre nehéz előretekinteni, de szerintem még 5 év múlva is korrekt cuccok lesznek ezek. A nas mindenképp, a router már kérdésesebb.

    (Azért is írtam offban, mert ez csak egy vélemény a sokból, keress olyat, aki már használta is ezeket az eszközöket. :) Én csak komolyabbat, vagy butábbat használtam eddig.)

    #ThankYouSirAlex #ThankYouLouis

Új hozzászólás Aktív témák