Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz Roland93 #17542 üzenetére

    Hmmm... Ez egy kényes kérdés, amiből aztán mindig harc van, de ha már így rákérdeztél, akkor válaszolok, és nem fogok a meggyőződésemmel ellentéteset mondani Neked!

    Én személy szerint nem sokra tartom a TP-LINK routereket, mert a tapasztalataim rosszak velük! Bár az tény, hogy ez a tapasztalat mennyiségben nem sok, de úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok, és inkább nem veszek többet TP-LINK eszközt! Az kétségtelen, hogy annyira olcsó, hogy az árával más routerek nem igazán tudnak vetekedni, de szerintem a panasz is több rájuk, mint a többi márkára. Linksys, ASUS, D-Link, Netgear, stb... Néha furcsa és megmagyarázhatatlan jelenségeket produkálnak, hogy csak egy példát mondjak, DIGI-s nettel és TP-LINK routerrel sokszor nem jól jelennek meg egyes google oldalak. Gmail, Google Maps, stb... Ez visszakereshető a router gondok topikban, szóval nem én találtam ki! Eddig az én meglátásom!

    Az első hozzászólásban találsz némi útmutatót ami segíthet a választásban. Abban is igen előkelő helyen, és számban vannak jelen a TP-LINK cuccok, és itt a topikban is többen ajánlják előszeretettel azokat, állítva, hogy semmivel sem rosszabb, mint bármely másik, csak ez a felébe kerül.

    A döntés tehát a Tiéd! :)

    "A hatósugara mennyi ennek a router-nek amit ajánlottál?"

    A WiFi-jükre nem szokott panasz lenni, elég erősnek mondható, bár ez nagyban függ a környezettől, és nem biztos, hogy mindenhol így lesz! A WiFi-ről szintén olvashatsz az első hozzászólásban...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák