Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    Elég régóta olvasom a projektor topikot, és úgy látom, hogy valójában csak két embert zavar rendszeresen az alsóbb kategóriák jelenléte. Jómagam, és szerintem sokan, szívesen olvassuk a különböző kategóriákat és megközelítéseket, vetítés-értelmezéseket. Azt gondolom, nem olyan nagy itt a forgalom, hogy zavarná a közlekedést a több sávon haladás. Nem egymást letúrva, hanem egymás mellett is lehet menni, mindössze minimális toleranciára van szükség, persze ez nem mindenkinek sajátja.
    A házimozi topikban sem oldott meg semmit a szétválasztás, a belépőbe is bejárnak a térítők, és a haladóban is ugyanúgy előkerülnek alap kérdések és rendszerek. Arra volt jó, hogy némi szakmaiságnak álcázott dölyffel legyen hová átküldeni a kompakt szettekről érdeklődőket. :)
    De ha már szétválasztás, akkor szerintem is az a jó, ha ez a topik marad ahogy van, és induljon egy "mélyvíz"-jellegű mellette. Kár, hogy azután nem összességében és együtt lesz olvasható a téma, meg az is kár, hogy elég nehezen behatárolható, hogy mi a haladó szint. Mert ez ugye mindenkinek mást jelent. Aki a jelenlegi topikban felháborodik az alsó kategória jelenlétén, a "haladó" topikban simán kerülhet az alsó perifériára a saját rendszerével és vetítés-értelmezésével. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák