Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz hawrlantb #27155 üzenetére

    Azért nehéz így követni téged, mert ha elkezded nézegetni kötetlenül, hogy újonnan a FullHD projektorokat mennyiért méregetik, akkor te is láthatod, hogy inkább 200k-tól kezdődnek.

    Gondoltam ezt már biztos megnézted és utána találtad ki a 400-at. Ha 200 körül elköltenél csak a hangra, akkor már biztos, hogy nem jössz ki 400-ból, ezért nem következetes a dolog.

    Ezeknek a szetteknek az egyetlen előnye szerintem, hogy gyerekjáték telepíteni, megveszed az áruházban a kifli mellett a gyári lemezt is, bedugod a vezetéket, megnyomod a gombot és megy.
    De abban a pillanatban, hogy nem találsz meg egy filmet áruházban gyári lemezen és kénytelen vagy letölteni már rögtön belefuthatsz olyan kódolásba, ami menet közben lefagy, vagy egyáltalán nem támogatja a szett lejátszója.
    A dizájn nagyon alap és egy változtatás után első ránézésre látszik hány éves, mint egy autónál.

    Ha drága szettről beszélünk, akkor csak amiatt drága, mert éppen támogat valami újdonságot, de az értékét egyáltalán nem képes tartani, használtan szinte eladhatatlan pár év után. Szóval ez ilyen eldobós.
    Amit erre költesz pénzt, azt az életben többet nem látod. Mire eladnád már a 4k asztali lejátszó lesz újonnan mindenhol ezt meg majd hirdetheted 30k-ért hetekig mire egyáltalán érdeklődő lesz rá és még az is csak alkudni akar majd. Ez más piacra van kitalálva.
    Ezt a német nyuggernek megveszi a gyerek és pár év után kikerül a kuka mellé, vesznek másikat.
    Mivel lezuhan az áruk nem nagyon foglalkozik a javításukkal senki, garanciában is inkább csak kicserélik, szóval ha lejárt a garancia nem leszel könnyű helyzetben, ha egyik napról a másikra nem nyílik ki a DVD tálca vagy bármi baja lesz, hiába vetted anno 200k-ért. Én nem ajánlom.

Új hozzászólás Aktív témák