Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    veterán

    Sziasztok! A gondom a következő. Heti rendszerességgel kapok gépeket újratelepítésre (brand, laptop ill második dzsunka balra gyártóktól) az esetek 99%-ban Xp, de néha W7-es is előfordul. Ilyenkor teljes törlés majd az adott oprendszer és office meg pár kiegészítő cucc újratelepítése a feladat.

    Az Xp-k mondhatni 100%-a nem ismeri fel a hálókártyát, videokártyát és a hangkártyát sem az újrahúzás után. Ilyenkor jön a molyolás és próbálkozás. Ami kínos, hogy még egyforma típusszámú Brandgépek esetében is előfordul, hogy három látszatra tök egyforma gépben három különféle hálókártya van.

    Létezik egy olyan INGYENES! program amivel le tudom menteni a Hálókártya, Videokártya, Hangkártya drivereit ÉS Vissza is tudom tölteni az új telepítés után. A Non plus ultra az lenne ha a Chipset drivert is tudná. :)
    Mert olyat már sikerült találnom ami ingyen lementette a drivereket, majd közölte, hogy fizessek 29$-t és akkor vissza is tölthetem őket :(
    A legigazibb akkor lenne, ha telepíthető lenne egy külső hdd-re és mindig csak az aktuális gépre kéne rádugnom mentés és visszatöltéskor, ne ajánlgasson a szerencsétlen Usernek, hogy megkeresi neki a legtutibb legfrissebb drivert mert az zavarában a rencergizdát hívogatná, és szeretnék nyugodtan, csuklás nélkül aludni :)

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák