Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xKacsax
aktív tag
Hello!
Kellene nekem valami olyan program ami diagnosztizálja a gépben található hardvereket (videó kártya, hangkártya, proci, memóra, stb...) és ezeket elmenti egy txt fájlba vagy ilyesmi. Viszont nagyon egyszerűen...pár gombnyomással használható és elkészíthető a diagnosztika. Azért is lenne fontos mert egy egyszerű user három gépét kéne feltérképezni, de csak az alapokhoz ért.
Válaszokat előre is köszi!Verba volant, scripta manent.
-
xKacsax
aktív tag
Hello! Kellene még nekem egy olyan szoftver aminek a segítségével több előre letöltött programot (teamspeak, chrome, stb..) be tudnék valahogyan integrálni egy olyan telepítőbe amiben előre beállít mindent és csak elindítom és pörög végig. > AutoIt nevű programot már próbáltam de valamilyen hibára hivatkozva elszállt. <
Választ előre is köszi!
Verba volant, scripta manent.
-
Honzi
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami Malware kereső és pucoló programot?
Lehetőleg végezzen minél alaposabb munkát.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogyan lehet Google Books-ból letölteni könyvet? Neten keresgetve azt találtam, hogy pörgesd végig a könyvet, és a böngésző cache-ből kimásolgatni a képeket, de ezek több éves leírások, és nálam nem nagyon jelent meg a cache-ben semmi kép a könyvekből, lehet megváltozott ez ?
-
Honzi
senior tag
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
cellpeti
nagyúr
üdv
progit keresek videótömörítésre, minnél jobban nyomja össze, ha egy mód van rá
Tigris, tigris, csóvafény...
-
ArchElf
addikt
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy egyszerű, ingyenes képszerkesztőt, amivel pár kattintással lehet HDR effektet rakni képekre?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Köszönöm a tippeket srácok! Közben rájöttem, hogy korábban már csináltam 1 db képből HDR változatot, és meg is van a mikéntje...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
kukulec
őstag
hi, van valami ingyenes dvd rip program, ami kicsit nehézkesebben kódolt dolgokkal is megbírkózik?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
ArchElf
addikt
válasz kukulec #22231 üzenetére
Szvsz nincs, de ha csak egy-két lemezhez kell, akkor az AnyDVD 21 napos trial verzióját érdemes letölteni. Legolcsóbban éves verziókövetéssel 41 EUR (~8-12 budget DVD lemez ára).
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
cellpeti
nagyúr
tehát akkor valaki valami programot, hogy 100MB videót tudjak csinálni a 115MB-ból vagy a 250MB-ból?
-
ArchElf
addikt
válasz cellpeti #22233 üzenetére
115-ből még hagyján, de 250-ből már csak pixelszám-(méret)-csökkentés vagy jelentős minőségromlás mellett tudsz (persze, ha nem valami "pazarlós" codec-kel/beállítással lett tömörítve).
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
cellpeti
nagyúr
köszönöm mindkettőtöknek, megpróbálom
-
xKacsax
aktív tag
Hello! Egy ingyenes vagy olcsó karaoke program iránt érdeklődnék amibe lehet saját mp3 kiterjesztésű zenéket importálni. Valakinek van ötlete ?
Választ előre is köszönöm!
Verba volant, scripta manent.
-
válasz ArchElf #22234 üzenetére
cellpetinek szól, csak melléböktem...
Avidemux
Van benne számológép, amivel kiszámolhatod, hogy adott méret eléréshez mekkora bitrátát kell megadnod.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Tudtok mondani olyan programot amivel le tudom menteni a Magyar Digitális Könyvtárból lementett videot?Adobe Digital Editions-t használok és mivel sulis anyagról van szó így 10 napra ingyen le tudom tölteni,de véglegesen hogyan tudnám menteni a gépen?
Segítséget előre köszönöm.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy milyen programmal lehet megnyitni az .NVR file-okat windows alatt? (Network Video Recorder)
Köszi előre is!
-
nagyúr
Sziasztok. Olyan problémával állok szemben, hogy adott 2db .srt, az egyik magyar, de az csúszik, a másik angol viszont az jól van időzítve. Létezik, olyan progi amivel átültethetném csak a magyar szöveget a nomális időzítésűbe? Vagy az angolból az időzítést a magyarba. 970 párbeszéd van benne ez embertelen lenne egyesével átmásolgatni.
-
Mercutio_
félisten
válasz KaiotEch #22245 üzenetére
Subtitle workshop Tud magyarul is.
Megnézed, hogy az első és az utolsó mondat mindkét .srt-ben azonos-e (ha nem a feleslegeset kitörlöd ) aztán az angolból kinézed az első mondat kezdő és végidejét, valamint az utolsóét, ezeket megadod neki, és "igazít".
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan programra, amivel be tudom scannelni a gépen található filmjeimet, minden filmhez keres infót(rövid leírás, imdb értékelés..stb.) és programom belül elindíthatóak legyenek a filmek. Jobban nem tudom megfogalmazni. Tehát ha megnyitom a programot, akkor albumszerűen lássam a filmjeimet, némi + információval és egy kattintással meg tudjam nyitni őket...
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest