Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz Winner_hun #21852 üzenetére
Mondjuk egy nem működőhöz képest még mindig többet nyújt. Igaz kell mellé egy minimalista szerkesztő program pl. Irfanview , amivel utólag ki lehet szedni a szükséges tartalmat.
De igaz, az eredeti kívánalmat abban a formában nem tudja.
Majd biztosan lesz újabb verzió abból ami ezt tudja és működik majd a kívánt FF verziókkal is, addig talán el lehet bohóckodni veleread-only mode on the forum
-
fap333
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Nokia 6303i telefonom van, és olyan programot keresnék, amivel lehet számítógépről indítani a hívást, ha csatlakoztatva van a telefon.
Létezik ilyen?
A válaszokat előreis köszi!Üdv:
Peti10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
olivera88
veterán
válasz fap333 #21855 üzenetére
Igen létezik. [Nokia pc suite]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
hovika81
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valami konvertáló progit? Mp3-at szeretnék Flac fomátumba.
Előre is köszönöm a segítséget.Diablo 3 - hovika81#2333
-
ZCoyote
őstag
Tudja valaki, hogy a Picasa céges környezetbe ingyenes-e?
Romani ite domum.
-
jagada
addikt
Sziasztok!
Olyan progira lenne szükségem amivel PDF kiterjesztésű szkennelt dokumentumokba tudnék keresni, másolni, esetleg módosítani. Tudtok ilyet ajánlani?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Vasinger!
nagyúr
Létezik olyan program ami formázott pendriveról hoz vissza adatokat?
Ugyanis az történt, hogy mikor bedugtam a képbe a pendriveomat úgy jelezte, hogy nincs megformázva, így muszáj voltam megformázni, pedig elvileg tele volt adatokkal.
-
zone
őstag
válasz Vasinger! #21870 üzenetére
Én legutóbb GetDataBack-et használtam, igaz nem sikerült 100%-ban visszahozni mindent. A legfontosabb, hogy ne másolj rá semmit. Azt a pendrive-ot én kukáznám, egyébként nem túl okos ötlet valamit csakis pendrive-on tárolni, ha valami fontos, az minimum két helyen legyen meg.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel videóra tudom venni, hogy mi történik a számítógép képernyőjén, és ehhez lenne szükségem a segítségetekre! A frapsot ismerem, de az csak teljes képernyős játékoknál alkalmazható, míg nekem olyan kéne, amivel azt tudom felvenni, hogy mi történik egy weblapon úgy random/kattintásra stb.
Üdv
István -
asuspc96
őstag
-
TRob1
veterán
válasz asuspc96 #21878 üzenetére
Én a Chrome böngészőt használom, és ahhoz egy bővítményt (megjelenik a videók alatt a letöltés felirat/gomb, és csak arra katt)
Most próbáltam, letöltöttem 1 klippet és rajta volt a felirat. Csak épp ugye nem tudom hogy eleve ráégetett-e, vagy nem.
Mondj egy olyat amire tuti nem ráégetve van, kipróbálom.¤ R'n'R ¤
-
asuspc96
őstag
YouTube-ról szerintem 99,9%
Megtudod mondani a bővítmény nevét ? esetleg egy link ?asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani ingyenes Media Playert amibe integrálva vannak a codec-ek, lejátsza az .mkv file-kat és ingyenes, esetleg ha lenne belőle portable verzió az még jobb lenne.
-
jagada
addikt
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget!
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Keresek egy programot, amivel a twitch.tv-n elraktárolt videókat tudom letölteni, 2 óránál tovább. Mert ha pl. van fent egy mentett folyamatos 7órás stream, akkor annak is csak az első két órát tudom letölteni.
-
pethYeti
addikt
Kéne nekem egy olyan progi amivel egy mappában lévő összes kép felbontását kisebbre tudom venni.
-
liqquid
tag
Üdv
Van egy Netgear WNR3500L típusú routerem és linux fut rajta (Tomato fw) , van hozzákötve egy külső hdd, és van egy netrádióm autodj-vel, ami teljesen máshol fut egy servere, az érdekelne engem, mivel és hogyan tudnám megoldani, hogy az autodj a hdd-mről fusson és arról olvassa be illetve játsza le a zeneszámokat amikor éppen senki nem zenél élőben.
Elvileg megoldható a dolog, csak kellene egy hozzáértő aki segít egy kicsit benne, hogyan tudnám ezt kivitelezni. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nintendo Switch
- Wise (ex-TransferWise)
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Társasjáték topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest