Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Rexton #96940 üzenetére

    Amit hozzá tudok szólni: vám sehol nem lesz rá, it termékre nincs. Áfa eu-n kívüli országból 27%, eu-n belül 0%. Ha kinnről veszed a gépet nézheted úgyis, hogy garancia nincs. Feltételezem ki kell küldeni gond esetén, ami eleve kisebb vagyon. De nem tudsz senkinél asztalt verni itthon, sztem azért ezt gondold át. Gondolom csak nem forrasztották abba az asusba az akkut, meg lehet azt oldani. Egyébként nem értem mért vennéd ki. Hosszabb élettartam miatt? Ilyen árkategóriás gépnél számít ha két év múlva venni kell egy új akkut? Vagy nem értem.

    szerk: Tyrel Továbbra is az van, nem mi vagyunk a célközönség és nem mi diktálunk, ha nem tetszik nem, de akkor is ez van:) Van olyan notebook most is ami megfelel az elvárásaidnak, használt üzletiben. A hd tn=sz@r minőségű panel, gyártótól függetlenül. Ha lenne is szép belőle hidd el nem 130k-s gépekbe raknák, de nincs. Régi 16:10-es 1280x800-as panelek is köröket vernek rájuk, de még 1-2 4:3-as 1024-es is.

    szerk: Tudtommal tablethez jár csak w8 ingyen, 8" alatt, egyrészt a bt platform miatt, másrészt meg hogy elmondhassák mennyire fogynak a wines tabletek, nem jófejségből.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák