Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DithenS
senior tag
Sziasztok,kinéztem egy Dell Inspiron 3542-es notit,van benne egy i3 4005U és egy 820m-es VGA, és egy integrált HD 4400-as,az érdekelne hogy ez is váltogatja hogy melyiket kell használni,vagy folyton a dedikált VGA működik? Illetve mikor melegszik legjobban egy noti netezés közben,ha 4400-al megy vagy 820m-el?
-
premete
veterán
válasz Tikakukac #96034 üzenetére
Idézet az asus x notebook topikból:
"Az aksit nem merem kivenni.olvasgattam neten utánna és azt irtak hozzá értő kéz nyúljon csak hozza."
Ez azért durva; mondjuk azután, hogy Asus X.ben ramot akartak cserélni, és ahhoz ki kell szedni még az alaplapot is: ez kb. olyan, mintha a vakbélműtétet gerincen kezdenék, tüdő, szív, vesék, máj, belek ki először.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Chaser
legenda
válasz MaxxDamage #96043 üzenetére
A 6410-es masszívabb. Képaránya 16:'0, ami sztem jobb ekkora méretben a 16:9-nél. Ettől az nv vga-tól nem kell félni, nem szériahibás és keveset fűt. Hol vannak ennyiért ezek?
szerk: Khelben Speciket néztem, kb ua. a két vga, azonos számoló, 64 bit, ddr3, talán kicsit kevesebbet eszik a 940m, de lehet beleraktak csak egy mondvacsinált ficsört' és átnevezték a 840m-et. De 3D-ben notebookcheck szerint is egyformán telesítenek. Arra nem adnék, de speciből ítélve ua. a teljesítmény. Ha csak nincs 128 bites 840m a dellben.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz premete #96055 üzenetére
Vehehe Hát igen. A legrosszabb a fix gépbővítéssel is ez: van amit 3 perc alatt még át is pasztázok, van amiben 10 perc a kijelzőcsere is, de van olyan aminél a teljes takker 1 óra és szintén ugyanennyi egy ram is, mert azt is betették a dinkák a lap fonákára.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Chaser
legenda
válasz Chaser #96056 üzenetére
Benéztem, 920m van a dellben mondjuk ha sw-esen fel lehet húzni a gpu órajelet olyat vennék, ennyi különbség van kb a két gpu-ban. Mindenesetre olyan marginális eltérés nincs a két vga közt, hogy az miatt vennék inkább HD TN paneles szutykot, ha az esetleges tuningtól eltekintek is. Ha boost mellett tudja a 9xx mhz-et akkor ha van rá sw azt stabilan tudná is mindig, igazából érteni se kell hozzá sokat, max fél óra
szerk: #96042 volt, csak bekevertem a két 9-es vga-t
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz premete #96059 üzenetére
Matricákat meg lehet oldani én még nem találtam olyat ami ne tudtam volna észrevétlen lekapni és feltenni. PS3-on szocializálódtam, ott megtanultam a tökéletes technikát
A csavar neccesebb, 2 kört ki szoktak bírni, 3. menetre már előfordulnak gondok.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Chaser
legenda
válasz Khelben #96061 üzenetére
Igen.
GeForce 840M 384 @ 1029 MHz 64 Bit @ 2000 MHz
N15S-GT
Architecture Maxwell
Pipelines 384 - unified
2014GeForce 920M 384 @ 575 - 954 (Boost) MHz 64 Bit @ 1800 MHz
Codename N16S-GT-S/B
Architecture Maxwell
Pipelines 384 - unified
2015GeForce GT 740M 384 @ 810 - 980 (Boost) MHz 64/128 Bit @ 1600 - 1800 MHz
Codename N14P-GV2
Architecture Kepler
Pipelines 384 - unified
2013Ez alapján úgy látom, a 920 gpu órajelet eltekintve egyezik a 840m-mel, és az a legújabb kiadás. A 740 alapórajele nagyobb, ennyi előnye van ellene. A vramok minimális különbségét sztem nem kell számolni. A 740 még kepler, másik kettő maxwell, igazából tényleg csak órajelekben térnek el, ami akár át is hidalható. Teszteket nem néztem, specikből ennyit tudok leszűrni. Ha a gpu-t gond nélkül fel lehet tolni akkor érdemesebb 920m-es gépet venni persze ha árban olcsóbb. Itt az adott gép miatt mivel abban FHD IPS panel van azt venném ha már van rá 200k, játéknál le lehet tolni HD-ra, vagy 1280-ra, az még nem is néz ki rosszul. Alapon sokkal erősebb vga-s gép úgy sincs.
-
kerekfej
addikt
válasz DithenS #96053 üzenetére
Már lejárt a 90k-s akció, sajnos lecsúsztál.
Ennek mi lehet a trükkje?
HP Probook 455 G1 h0w30ear[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz Chaser #96063 üzenetére
A 920M Kepler, nem Maxwell. Ezért mondom, hogy ugyanaz, mint a 740M, csak kisebb órajelekkel. Egyszerűen átnevezték a 740M-et és csökkentették az órajelét, hogy ne legyen konkurenciája a 940-nek.
(#96064) kerekfej : "Jótállás: 1 év", tehát nem hivatalos magyar forgalmazás, valószínűleg a HP elhajt, ha beviszed a szervizbe. A bolti garancia meg pont annyit ér, mint a semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz kerekfej #96067 üzenetére
Kicsomagolt gépről nem tűnik el a gari. Ez azért olcsó mert így kérték 1 év garral és várták a madarat, hogy elvigye, mert azt hitte majd megveszi a tutit. A kötelező 2 év EU-s irányelves garit meg majd kiboxolja ha akarja.
-
nagyúr
válasz Armagedown #96070 üzenetére
Dehogy jöttem!Sima átverés az 1 év.....
-
joelke HU
senior tag
Hali. Valakinek van tapasztalata ezzel a kütyüvel? ASUS X302LJ
Nagyon szemezek vele, de eddig csak a fenti linken írták róla, hogy IPS panel van benne. Ha ez igaz, akkor beruháznék rá.
nézelődtem máshol is de 200 alatt/körül nem igen van olyan gép, ami ilyesmiket kínál: SSD, 1080p-s 13,3" kijelző, dedikált videókártya. Leginkább ezek a szempontok. Tudom, hogy új gépek között ez majdnem csak lehetetlen jó áron, de használt gépet nem akarok.
Köszi előre is a válaszokat.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
Laptop vásárlása előtt állok, és az alábbi paramétereknek megfelelő gép kiválasztásában lenne szükségem tanácsra:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Július - augusztus
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
200.000 Ft ( nagyon max.: 220.000 )
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Általános felhasználás, iskola multimédia, internet. De játék is lenne, bár nem vagyok hardcore játékos.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Szimulátorok, FPS. A kijelző felbontását tudja szaggatás nélkül az már bőven jó!
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
17" és felette, Matt jobb lenne, 1600x900 minimum.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Lesz hurcibálva, de elsösorban otthoni környezetben használnám.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem fontos az előtelepített rendszer, de nem hátrány. Azért inkább jobb VGA.-s gépre költeném a pénzt, mint op. rendszeresre. Jó lenne ha lenne hozzá Win7 támogatás.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
750GB és felette. SSD nem fontos, de előny. Viszont az jó lenne hogy ha 2 HDD.-nek lenne benne hely! ODD nem feltétlen kell, de előny.
Jó lenne, ha 8 GB RAM lenne benne. Ha 4GB, akkor két slotos legyen.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI, USB3.0, 10/100/1000 LAN, "Erős" Wifi (ac?), webkamera
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Újat szeretnék.
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Üdv.:
Julot[ Szerkesztve ]
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
gyomorHD
tag
Sziasztok!
1 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
250-320 ezer Ft
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Internetezés, alkalmanként játék(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
GTA V, FIFA 15-16, F1 2015, Assasins Creed, NFS, BF4.... medium-high felbontás(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
MATT!!! FULL HD, 15,4
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Ritkán lesz hordozva, ut közbe nemlesz használva(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win 10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
1 TB 7200, 250 gb SSD , min 8 GB ram (16 gb bővíthető)(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Működjön!
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
csak újKöszöntöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz Chaser #96056 üzenetére
Köszi, de én a 6510 -el szemezek igazán (ez nem masszív és anyaghasználat / összeszerelés szempontjából gyengébb!? ), mert pár ezressel több csak és 15.6" meg 250-es HDD van benne, am. másrészről ugyanaz a konstrukció.
PH-n és Vaterán is láttam pl.L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Khelben
nagyúr
válasz joelke HU #96073 üzenetére
200 alatt/körül nem igen van olyan gép, ami ilyesmiket kínál: SSD, 1080p-s 13,3" kijelző, dedikált videókártya.
És nem gyanús, kicsit se?
(#96074) Julot : 200-ból nincs 17-es gép, és játékra sincs nagyon gép. Dell 3543 van belépő szintű házzal és hardverrel (U-s cpu, 840M-es vga). Az 1-2 éves játékok alacsony-közepes részletességgel mennek rajta, az újak minimumon.
[ Szerkesztve ]
-
drtimot
aktív tag
Fujitsu A514 széria miben rosszabb, mint a sokat ajánlott A544? Teljesítmény kevésbé a kérdés (azt látom a specifikációkban is), inkább építési minőség, tartósság, ismert problémák érdekelnének, mint szempontok.
Feltételezem, oka van annak, hogy nem szokott szóba kerülni (legalábbis kereső szerint nem), mint olcsóbb, de ajánlható opció.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Új gép vásárlásán gondolkozunk páromnak vagy magamnak. .
A kérdés és dilemma, hogy a meglévő MSI CX640 i3-2310M, 8GB, SSD + HDD, Nvidia 620M 1GB DDR3 adjam neki és vegyek magamnak egy jobbat képszerkesztésre (mert már néha kevés) vagy a tervezett lentebbi árkategóriában ne is keressek vegyek egy alap i3/i5-öt, és azzal is ellesz évekig, mivel neki csak netezés + irodai alkalmazásokra kell a mostani régi \ 10 éves Acer helyett ?!Köszönöm előre is! A kérdéssort pedig kitöltöttem.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 2 héten belül!
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) ~200eFt
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.) fotószerkeztés, hd video készítés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem használnám.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15-17, minél jobb.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? nem lesz hordva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Win. kompatibilis, rendszer nem kell.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? hdd vagy SSHD, SSD | 8GB ram vagy több.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) HDMI
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) ÚJ!Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
félisten
-
félisten
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
segítségeteket szeretném kérni használt laptop vásárlásával kapcsolatosan.
Az alábbiak közül - a fő "összetevőket" tekintve melyik lenne ajánlottabb a megvételre:
Lenovo Thinkpad T410
-14.1" matt LED LCD, 1440x900,
- Intel® Core i5 processor i5-520M(2.4GHz) with dual-core, 3MB cache,
- memória: 4gb ddr3, 1333mhz,
- Intel HD Graphics 256MB NVIDIA® Quadro® NVS3100MLenovo T500
- 15.4" 1680x1050 16:10 matt (LG!),
- Intel® Core™2 Duo Processor P8600,
- memória: 4gb ddr3,
- Intel Integrated Graphics 4500MHD + ATI Mobility Radeon HD 3650 w/ 256 MB.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Chaser
legenda
válasz MaxxDamage #96077 üzenetére
Ebből a szériából E4310, E6410, E6510 a sorrend masszivitásban. Ha nem hordozod asztalra bármelyik jó.
-
GibsonSG
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Szeptemberig bezáróan.(2) A gépre szánt összeg forintban?
250k, de ez még viszonylag képlékeny.(3) Felhasználás?
Főként Office, böngészés és iskola (modellezős tárgyaim is lesznek: catia vagy inventor vagy creo vagy pro/engineer).(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Játékra csak ritkán és régebbi játékokra használnám, tehát ez nem szempont.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Átló 13,3-tól kb. 15,6-ig. 1080p. Matt előnyben. IPS(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Sokat lenne utaztatva, és rendszeresen vonatoztatva. Tehát az anyaghasználat, a súly és az akku fontos szempont(7) Operációs rendszer?
Nem szükséges, telepítem magam.(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD-t szeretnék, kevés hellyel beérem. Ha egy darab HDD-vel adják, akkor is lecserélném egy 256-os SSD-re. Optikai meghajtó nem szükséges.(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
Nem tudom, hogy a gesztikulációk mennyire elterjedtek a kategóriában, de szeretném ha hardveresen támogatva lennének.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Új gépet szeretnék.Amennyire én utána jártam: Teljesítményben egy Broadwell i5/i7 reálisnak látszik.Ha a RAM 4 giga, akkor azt valószínüleg bővíteném 8-ra. VGA fronton pedig nem igen vagyok képben, hogy milyen kaliberűre van szükség az ilyen modell programokhoz.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Chaser #96090 üzenetére
6510 -ről kár, hogy nincs Logout -on bejegyzés, de nézek külföldi teszteket mindenképp !L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Chaser
legenda
válasz MaxxDamage #96092 üzenetére
Szükségtelen, vállalható.
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Notebook vagy ultrabook vásárláson töröm a fejem és ebben kérnék segítséget. Nem találtam külön topikot az ultrabookoknak, így itt teszem fel a kérdést. Érdemes-e abban gondolkozni?
Pár infó:
- nem játékra kell (erre a célra PS4-m van)
- max. 300.000 Ft-ot szánok rá
- 13"-as méret
- könnyű
- 8 GB memória
- kijelző szempontjából érdemes-e IPS-t venni?
- jó akkuidő (ebből kifolyólag lesz hordozva a gép)
- OS nem kell rá
- csak új gép
- nem lenne rossz SSD-s, de ilyenkor nem sok mindent tudok a gépen tárolni, abból kiindulva, hogy nem lesz HDD már benne.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
kerekfej
addikt
válasz kerekfej #96064 üzenetére
HP ProBook 455 H0W65EA (130)
AMD® A4-4300M Processor (Dual-Core, 2.5 - 3.0GHz) • Linux • 4GB DDR3/1600MHz memória • 500GB HDD meghajtó • 15.6" WXGA HD-LED (1366x768) matt kijelző • AMD Radeon™ HD 8750M 2GB grafikus vezérlő • DVD-RW • Gigabit LAN • Wireless 802.11b/g/n • Bluetooth v4.0 • USB 2.0 (2db) • USB 3.0 (2db) • VGA monitor kimenet • HDMI • 2in1 Card reader • Webcamera (beépített) • 36 hónap el- és visszaszállításos garancia
Ez (a processzoron kívül) tökéletes gépnek tűnik ebben az árkategóriában.
Előny a dedikált (vagy processzorba integrált) videokártya. Ez sok terhet levesz a processzor válláról és a rendszermemóriát sem fogyasztja.[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
-
kerekfej
addikt
válasz Khelben #96098 üzenetére
Összességében, akkor is felé billen a mérleg. A processzor teljesítménye elfogadható és akár cserélhető négymagosra is (AMD A8-5550M). A fogyasztása az AMD gépeknek igaz magasabb, de az áruk is jóval kedvezőbb, szóval így ez majdnem kiegyenlítődik. Ezeket a gépeket sokan asztali gépnek használják úgyis egy íróasztalon, nem sokat cipelik és általában töltőről üzemeltetik nagyrészt így kevésbé nagy a jelentősége a processzor fogyasztásának, általánosságban ez mondható el.
Intel HD xxxx megoldásokkal, meg gyakran van driver gond (pl. ilyen topicokban gyakran panaszkodnak a tulajok) ez köztudott, hiába a technikailag erős hardver, ha a játékok valójában meg nem támogatják és a játékélmény csökken.
A Proobook-ok viszonylag ebben az árkategóriában eléggé jók, nagy konkurenciája nincs. Talán a Dell gépek közül lenne pár jó modell szintén 3 év gyártói garanciával, hasonló teljesítménnyel.
HP notebookcheck összes modell teszt
Dell notebookcheck összes modell teszt[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz kerekfej #96099 üzenetére
A processzor teljesítménye elfogadható és akár cserélhető négymagosra is (AMD A8-5550M).
Nem elfogadható, az A6 is olyan, hogy SSD mellett és 8 giga rammal is belefullad a számlázóba és 5 office doksiba 3 chrome lappal. Procit meg tudod ki fog cserélni benne. Hát nem a user. De még én sem, már az időmből nem érné meg kutatni mi megy bele és ki és honnan. Annyi idő alatt dolgozol annyit, hogy kitermeld az erősebbet a béredből.
Intel HD xxxx megoldásokkal, meg gyakran van driver gond (pl. ilyen topicokban gyakran panaszkodnak a tulajok) ez köztudott, hiába a technikailag erős hardver, ha a játékok valójában meg nem támogatják és a játékélmény csökken.
Az is köztudott, hogy konkrétan a gyártók nem tudnak olykor mit tenni az AMD vackaival olyan szinten pusztulatosan fos a support. Érdemes megkuksizni adott topikokat, hogy fekete képernyő, alvás halál, kép szétesés, nulla FPS. Mindezt a nagyon támogatott, nem csúnyagonoszszemétIntelrohaggyonmmeg gyártó biztosítja, amit AMD-nek neveznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Macbook Air 2015 13.3!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs