Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
-
dptrsk
addikt
Ti a T-mobile/T-home kínálatából melyik nem Apple laptopot tartjátok viszonylag jónak, vagy mindegyik rossz?
Fontos az akku idő, és hogy min. 2 évig maradjon viszonylag jó gép
Játszani elvétve játszanék rajta.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Ha már szóba került a garancia... bocs, ha nagyon amatőr a kérdés... de mit jelent pontosan az "el- és visszaszállításos garancia", a "Bring-in Service"?
A sima szervizgarancia gondolom az, hogy beviszem a szervizükbe, vagy a velük szerződött leadóhelyre. Ők megjavítják ill. továbbítják a szervizbe, majd mehetek érte, ha készen van.
Vagy a kettő ugyanaz, csak más néven?
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Hááát, ha lenne rá pénzem, én egy ilyet simán kipróbálnék
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
DarkDeer
senior tag
Hmm, eddig nem is láttam ezt az olcsóbb Lenovo Y580 változatot.
-
Pppepe
csendes tag
vki plííz dobna egy megbízható webshop/bolt listát?! Az új probook 4540s-re fáj a fogam de sajnos a google még nem a barátom túlságosan új még a cumó, nekem meg nincs már több időm várni thx
-
reelc
veterán
Akkor a bring-in: ha gond van, akkor beviszem a szerződött leadóhelyükre, átveszik, majd ők továbbítják a pesti központba (maradjunk hazai példánál), megjavítják, majd vissza a leadóhelyre, ahová érte mehetek.
Az el- és visszaszállításos garancia: felhívom a számot amit kell, elmondom mi van, időpont egyeztetés, jön a futár. Elviszi, és majd egyeztetés után visszahozza.
A futár költségét én állom, vagy az a szerviz embere és beletartozik a garanciába?Így kell érteni? (Bocs, késő van már. ).
-
rizso
addikt
válasz BroCreSt #9359 üzenetére
Azt elhiszem, csak én az árával nem vagyok...összhangban Esetleg írhatnál az érdeklődő fórumtársnak 1-2 személyes tapasztalatot a gépről...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
BroCreSt
aktív tag
Mondjuk én olcsóbban hozzájutottam Samsungos kapcsolat révén.
Egyébként meg valóban sok érte a 370.000 Ft. az itteni átlag fizetésekhez mérve.
Válaszolok konkrét kérdésekre szívesen!
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
dptrsk
addikt
Mennyi ideig bírja az akksi wi-fi használattal?
Nem zavaróan kicsi a 13,3 kijelző?
A válaszokat előre is köszönöm. -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősömnek keresek 17"-os megbízható notebookot Internetezéshez. Ezt a kettőt javasoltátok: [link]. Sajnos azonban fl a külföldi szervízeléstől. (leginkább attól, hogy ha letellik a 2 év gari, akkor már saját költségen kell intézni mindent, és lehet túl vastagon fog írni a szervizes ceruzája amikor a számlát készíti..)
Létezik még olyan 17-es notebook, ami megbízható, anyaghasználatot tekintve is megfelelő, magyarországon szervizelik és beleférne 200k-ba (ebben benne kell lennie egy táskának, egy egérnek és egy Win7-nek, ami vagy OEM-ként a notebookra van telepitve, avagy külön lesz hozzá vásárolva.)
Remélem létezik ilyen notebook Ha jelenleg nem, de várhatóan 1-2 hónapon belül tudtok olyan notebookról ami meg fog jelenni és a feltételeknek megfelel, akkor az is tökéeltes lenne, mert 1-2 hónap várakozás még belefér.
Köszi előre is a segítséget!
-
andras12
csendes tag
sziasztok,
egy gyors kérdésem lenne, hogy ennél a fajtánál "Lenovo IdeaPad G580GH Dark Brown (59-336132)" a videokártya alaplapi vagy cserélhető ha elromlik? -
BroCreSt
aktív tag
Nem zavaró, hozzá lehet szokni, bár gondolkodom egy ilyenben is:
[link]Nem használtam Wi-Fi-vel még, USB-s mobilnetem van, közepes fényerővel elmegy 6-7 órát, ha csak netezek.
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
Tikakukac
titán
válasz The.Bali #9363 üzenetére
Fél vagy sem, ha még itthoni szerviz is kell, akkor rakjon hozzá még bőven pénzt. Nincs gond a külföldi garizással, ha azt megfelelően kezelik. Plusz ugyanígy lehet rossz a magyar gari is, mint azt mutatja elég sok szerviz. Elég kevés gép van amúgy is 17"-ban ennyiből (tényleg 1-2) ebből már nem tudunk szűrni tovább.
andras12: Elviekben MXM-nek kéne lennie, tehát cserélhető. Más kérdés, hogy ha épp nem cseszi el a tokozást az nVidia akkor még mindig hamarabb fog elpusztulni a gép külseje vagy az alaplap, mint ez a chip.
pietrasko: A méretet neked kell tudni, nekem a 12,1" a tökéletes.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
The.Bali
aktív tag
válasz Tikakukac #9366 üzenetére
Értem. Köszi a gyors választ. Annyit szeretnék még krédezni, hogy ha a 2. év után romlik el, akkor mi a teendő? Saját költségen kell kiszállíttatni gondolom vmilyen futárcéggel. Ez nem szokott gondot okozni? Illetve olyankor (külföldi szervizelésről lévén szó) nem szoktak irreálisan magas számlákat kiállítani? És itthon gari lejárta után sem lehet semmilyen notebook szervizve vinni, ahol esetleg meg is tudnák javitani?
-
Tikakukac
titán
válasz The.Bali #9367 üzenetére
Ha 2 év után van gáz, akkor természetesen oda viszitek, ahová szeretnétek itthon is. Elég sok jó szerviz van. Más kérdés, hogy ez ennyi idő után mennyire fogja megérni, de hacsak nem makkoltok be valamit akkor egy notinak el kéne mennie 4 évet, utána jöhetnek elő a komolyabb betegségek, esetleges fáradások, de ez rengeteg paraméter függvénye.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
DarkDeer
senior tag
Ha 17"-es gép kell és nem akar nagyon új játékokkal játszani akkor szerintem ez a legjobb választás, masszív, megbízható gép, 3 év garanciával: HP Probook 4730s
-
Tikakukac
titán
C Toshiba a legköltséghatékonyabb modell, ami magával vonz elég sok negatív tulajdonságot. Fuji ilyen 110k-ért sokkal jobb vétel, ha nem kell a játék.
The.Bali: Ha tuti magyar és garis Probook lesz a kereteden belül akkor azt vedd, nem kérdés. Nekem legalábbis.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Intel Core i5-2450M processzor (max. 3,1 GHz), dual-core
43,9 cm-es (17 ") HD + 16:09 LED kijelző (matt), Webkamera
8 GB RAM, 640 GB merevlemez, DVD-író
AMD Radeon HD 6490M grafikus (1024 MB), HDMI, USB 3.0, Wi-Fi-n, BT
2,9 kg, az akkumulátor élettartama akár 6 óra, a Windows 7 Home Premium 64 biti5 és Windows 7, 8GB RAM... rá kellene kérdezni a garanciára is, nagyon olcsónak tűnik, a boltot nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a laposról ?
Nem, NEM vaterán veszem meg, csak itt is meg van hirdetve, és így egyszerűbb volt megmutatni. (vaterán kívül 65k)
Alap egyetemi használat lenne, bírja a strapát
Szerintetek jó választás ennyiért? Esetleg másik alternatíva EliteBookok közül 80k alatt?
12"-14" játszik leginkább.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz tommi_123 #9376 üzenetére
Általában azt szokták mondani, hogy az acer és az asus k széria felejtős.
Amúgy ezeket még megnézném:
Lenovo z575
Lenovo y570"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Rica
senior tag
Valaki a #9200-as hozzaszolashoz? Ne hagyjatok leci beegni, mert jol lefikaztam a baratom elott az angliusok ajanlasait, es azt mondtam, hogy majd itt megkapom a tuti valszt.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
subidu
tag
válasz premete #9332 üzenetére
A 4 éves Dell XPS m1530-as gépemhez kaptam minden féle DVD-t. Vista Business-t is. Meg mondom őszintén, hogy amikor a HDD-t cseréltem SSD-ra, akkor kurvára örültem a windows telepítő DVD-nek, mert nem tudtam volna honnan másikat szerezni. Simán telepítettem az SSD-re.
Ja, nem recovery DVD volt, hanem egy tiszta wint tett fel a Media Direct, meg a hasonló hülyeségek nélkül. Nekem csak e miatt is elgondolkodtató, hogy legközelebb is dellt vegyek. Pedig, nagyon szemezgettem egy ThinkPad X230-assal. HA megjelenik az új Dell Latitude 12.5 colos kijelzővel, el fogok gondolkozni a cserén.ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
ro_bert17
őstag
Biztos reklámnak minősül, de semmi közöm az eladóhoz, és szoktatok keresni hasonló áron notebookot. Aki 80k körüli jó felbontású, normális gépet keres, szerintem ne hagyja ki, ha minden rendben a géppel: [link] Közel 3 év nbd garancia.
-
Jackal2
senior tag
Nem is kerestem. Vettünk nem olyan régen egy Sony Vaiot (nem nekem, de a munkahelyemen elég nagy számú, sokféle notebook van) és az eladó állítása szerint a gyártó még a netre sem rakja fel a drivereket. Amikor megkapod, akkor van egy backup partíció (ahogy mostanában más gyártóknál is), ahol fent vannak a driverek és ennyi. Ha elszáll a vinyód, vagy a backup partíció megsérül, be kell vinned a szervizbe.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Devilhun_HUN
aktív tag
120.000ft milyen laptopot ajánlatok?
A lényeg net, film, poker.
Ha lehet azert legyen gyors és megbízható.
A tárhely legyen nagy.
kb. ennyi.Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
Jackal2
senior tag
válasz gameresboy #9326 üzenetére
Az N5110-ből elég sok van nálunk, mert az ár/érték aránya brutálisan jó volt a széria vége felé (mára gyakorlatilag nem lehet rendelni). Bruttó 190 körül voltak I 7ek 8GB rammal, dedikált videokártyával. Két baja van: elég rossz az anyagválasztás (fényes műanyag, kopós, ujjlenyomat gyűjtő felület, fényes kijelző, hajlik a billentyűzet) és elég értelmetlen konfiguráció (túl erős proci, túl gyenge videokártyához)
Ellenben olcsó, megbízható (nálunk a 20-ból egyel volt baj összesen), a legjobb garancia (odajön, szétszedi, összerakja, két nap az egész), és nem melegszik (2 óra után, folyamatos processzor stress test + 3D Mark 2011 tesztekre sem melegedett fel nagyon).
Én speciel nem ellenzem, szerintem nem volt rossz választás, bár nem tűnik tartós darabnak.
Viszont elég horror szétszedni, pl. a merevlemez cseréhez ki kell szedni az alaplapot, vagyis teljes szétbontással jár a dolog.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
premete
veterán
válasz spyduck #9386 üzenetére
Mondani bármit lehet, vagy nem tudta a kontaktod, vagy nem akart eldicsekedni vele.
HP-GLOBAL SOLUTIONS CENTER - BANGALORE - ez a nevük. Ha rákeresel a neten, van gond velük, sokan visszasírják azokat az időket, amikor még értette a support az angol nyelvet legalább, és tudták, hogyan kell bekapcsolni egy notebookot, nekem is tanácsolták, hogy az F8 gombbal tudok boot eszközt választani, küldtek letöltési linket, ami azonnal login adatokat kért, amikor jeleztem, küldtek új linket, ahol nem kért a szerver login adatokat, ehhez persze adtak user+password.párost is.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
runner 125
nagyúr
Ma hívott egyik ismim, h nem tudok-e segíteni neki Dell gariztatásban. Kérdezem miért?
Egészen pontosan ma 3. hete, h leadta a Dell Inspiron 5010-ét. (elszállt az alaplap)
Ezekre sajna még nem volt NBD gari, csak szerviz...hát, mondhatom szép. Ráadásul a soproni átvevőhely még _kifizettette vele_ a pesti futárköltséget. Vicc.
Azt hiszem ebből szép kis levél lesz.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Borote
addikt
Egyelőre én még nem láttam itthon ezt a gépet (a megbízhatóbb boltokban), de nemsokára illene elérhetőnek lennie.
(#9358) reelc: majdnem, mert bring-in esetében viheted rögtön a szervizbe is, ha van a városodban. Ez kifejezetten előnyös eset
(#9363) The.Bali: ahogy mondták, 4730s
(#9364) andras12: mit a notebookok nagy többségénél, itt is BGA forrasztott GPU-ról van szó. Magával a kártyával ritkán szokott gond lenni, sokkal valószínűbb, hogy a forrasztás enged el, vagy egyéb alaplap hiba lesz., de ez minden dGPU-s gépre igaz.
(#9366) Tikakukac: tudod, hogy mennyire ritka az MXM foglalat? NAGYON
(#9371) gar8: olcsó anyaghasználat
(#9389) Jackal2: tehát nem nézted meg, hogy letölthető-e a driver, hanem a levegőbe szidod a gyártót? Légyszíves add meg a gép típusát, most már kíváncsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest