Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs1975
aktív tag
válasz szabolcs1975 #8699 üzenetére
bocsánat, HP Probook 4520s.
-
MaxxDamage
félisten
Asus G55VW vagy G75VW termékről lemondok inkább, mert Gari van hozzá 2év, de számlát nem kapok hozzá így a garit, hogy is értelmezzem? (mintha nem is lenne)
Az Asus szervíz minden esetben kéri az eredeti számla / másolat beküldését az azonosításhoz !
(tudom, mert van / volt Asus notim és volt szervízbe 2x elküldve...)
Pontosabban. ÁSZF:
A készülék csomagolásába a következő dokumentumokat szükséges elhelyezni:
• Eredeti vásárlást igazoló számla másolata,
• Jótállási jegy (jótállási időn belül),
• Előző javítások javítási jegyzőkönyveinek másolata,
• Csomagolási lista (a termékkel estelegesen beküldött adapter, kiegészítő, stb.).
Ettől eltérő ügyfélszolgálati tájékozatás esetén az ügyfélnek az ügyfélszolgálat utasításait kell
követnie.Hiába 285. 000 HUF a G55VW , ha mégse kapok hozzá számlát akkor számomra sokat nem ér, mivel 1 nem filléres új gép mellé alap feltétel(em) a számla / garancia.
Másik dolog, hogy az eladót nem ismerem, hiába van x-y száz + értékelése, bármikor történhet bármi az emberrel ami miatt nem elérhető és akkor is bukta van (Gari)
Sokan azt mondják megér bizonyos "kockázatot" az ólcsobb vétel...de inkább megyek a biztosra / drágábbra , hivatalos boltba veszem, ott még van pénzvisszafizetési gari is, ha valami nem klappol (8-14day) - (üzletfüggő)
+ van eredeti számla / garis papírL
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
szabolcs1975
aktív tag
nem volt gond vele, csak lényegesen jobban melegszik mint az általam próbált Asus laptopok. Ennek ellenére, ez nem zavaró, viszont a Touch-pad használhatatlan. És sajnos én elég sokat használom az "egeret", de pl akinek linux-a van, és nem használ GUI-t, annak mindenképpen megéri.
-
szabolcs1975
aktív tag
megjegyzem, hogy a topik volt az egyik oka, amiért ilyen laptopot szereztem a haveromnak. Annyira dicsértétek, és én eddig kerültem a HP a laptopokat, hogy tényleg ki akartam próbálni. Elég kellemetlenül feszengtem a haver előtt, amikor kipróbáltam, de azért annyi tapasztalatot mindenképpen szereztem, hogy nem fórumokba írogató tinisrácok véleménye alapján kell laptopot vásárolnom.Látom, hogy igényes, és tényleg minden egyben van, tehát szép, de használhatatlan.
Egészen pontosan ez sem igaz, mert asztali gépként, illetve GUI nélküli, vagy esetleg szerverként egész jó kis gép lehet.
-
Siriusb
veterán
válasz szabolcs1975 #8705 üzenetére
Valami konkrétumot írnál, pl. mi az a mérföldekkel rosszabb hűtés?
Én 4530s-t használok és meg vagyok vele elégedve. Még a touchpaddal is, pedig elég béna vagyok... -
Borote
addikt
válasz szabolcs1975 #8705 üzenetére
És mégis KI ajánlottad Neked a ProBook 4520s-et?
Ezt a sértegetést és gúnyt kikérem magamnak, ha nem tudod értelmezni, azt, amit írunk, azon nem tudunk segíteni.(#8704) DarkDeer: az Inspiron SE 7720 érdekesnek hangzik, egyelőre csak olvastam róla, az alapján nem tűnt rossznak. N76 helyett sokkal inkább G75-t vennék, teljesítmény és hűtés miatt.
(#8706) szabolcs1975: köszönjük szépen, hogy ilyen értelmesen hozzájárulsz a topic működéséhez.
-
szabolcs1975
aktív tag
Erről beszélek, csakhogy tiszta legyen:
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5736&review=hp+probook+4520s
tényleg nem rossz, csak tényleg GUI nélkül kell használni.
-
Nixon18
senior tag
És mi volt a gond a touchpaddal?
-
szabolcs1975
aktív tag
" ProBook 4520s"
Konkrétan csak annyiról írtál, hogy a HP Probook sorozata milyen jó ár/teljesítményű. Alapjában nem is kétlem, mert rohadtul teper. De azért gyengébb idegrendszerű embereknek csak erős nyugtatókkal ajánlanám...természetesen a 4520s-ről beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz szabolcs1975 #8712 üzenetére
Ár/érték aránya jó, a 4530s sorozat nagyon jól sikerült (teljesítményre adott áron mindig találsz jobbat).
Utánanéztem, összesen kétszer írtam le a 4520s-t, ebből egyszer egy másik gépet ajánlottam, a második esetben megemlítettem, és akkor is egy másik gépet ajánlottam.Ami még gond ezen kívül vele az a zsanér, ami sok esetben lötyögős lett.
Köszönjük a siránkozást.
-
szabolcs1975
aktív tag
nem siránkozom, tévedés. Nem az én pénzem bánta
A tényekhez ez is hozzátartozik, ezt akartam leírni....és úgy gondolom, hogy mindenki érdeke, hogy ezt mint tényt tudja. Ettől függetlenül biztos vagyok hogy lesznek akik ezután is ilyet vesznek, de az én lelkiismeretem tiszta marad.
-
Freeze18
csendes tag
Sziasztok!
Office, filmnézés, böngészés, zenehallgatásra szeretne notit venni egyik ismerősöm.
Ezeket a gépeket néztem ki:
100k - http://laptop.hu/termek/lenovo-ideapad-g580gl-brown-59-341951-fd
110k - http://laptop.hu/index.php?q=termek/lenovo-ideapad-g585a-brown-59-334362-fd
130k - http://www.edigital.hu/Notebook/HP_ProBook_4535s_B0X76EA_notebook_+_Ajandek_HP_taska-p329401.htmlTudom, elég hülye dolog, hogy nem egy árban lévők közül kellene választani. :S
A kérdésem, hogy az előbb írt felhasználásra, kb. 5 évre tervezve érdemes-e kiadni +10k-t vagy +30k-t a 100k-s géphez képest. És amennyiben igen, ezt mivel tudnám megindokolni neki.Előre is köszönöm a válaszotokat!
Ui.: Természetesen más gépek is szóba jöhetnek, ha van jobb 100, ill. 110k-ért.
-
Mottie
őstag
Na újra itt (Cadezős építész barátnővel)
Fordult a dolog, mert látta élőben a Samut (np300v5a) és nem tetszett neki az anyaga.
Keresgélés után most megint kettő kiszemelt (az egyik újra Samu) Kérdés megéri-e az árkülönbséget (ami különbözik azt aláírom)?Fényes kijelző
Fényes burkolat
6GB RAM
GT 620M (1GB)
1 év bring-in gari (remélem Magyarországon is működő)kb. 133.000 -ból lenne itt (bizonytalan, hogy mikor, nincs raktáron) - áfa nélkül, szállíással
Matt kijelző
Matt burkolat (kérdés, hogy ez is nagyon műanyag?)
8GB RAM
Ati 7670M (2GB)
2 év flexibilis garikb 166.000 -ból érne ide (raktárról, ez tapasztalatok szerint 2-3 nap szállítás) - áfa nélkül, szállíással
Be Victorious!
-
vond
MODERÁTOR
Ja-ja, azt vágom, hogy igazából ez egy teletömködött consumer gép... Ránézésre sem az a stramm fajta, és csillog-villog itt is-ott is...
Én mondjuk szívem szerint vennék inkább egy 200 körüli, jó i5-ös gépet IGP-vel, sok memóriával, és mellé egy hamarosan befutó, IPS paneles, WQHD monitort (Dell U2713HM)...
Csak az a baj, hogy lehet, hogy nem megoldható a variálás... A végső eladó cég sem biztos, hogy mindent be tud szerezni... Ezért is csak érdeklődtem, hogy egyáltalán milyen ez a V3, vagy van-e valami korrekt alternatíva ebben az árban...
Köszönöm!
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
SpeederX
csendes tag
Sziasztok!
Ez a notebook megfelelő?(játékra/grafikai munkákra használnám)Ha tudtok jobbat linkelhetnétek.De teljesítményben ne legyen rosszabb!! -
beneszilo
tag
[link] vélemény? Barátnő venne gépet, a másik kiszemelt lenovo z580 lenne fehérben, mert fekete notebook nem kell HP probook 4530s meg nem tetszik neki, úgyhogy ez a 2 gép maradt.
-
ramrit
tag
Segitsetek már abban hogy végre el tudjam dönteni hogy melyik legyen:
amd vagy intel, pontosabban lenovo g580gh vagy hp probook 4535s???
Valahogy az az érzésem hogy az utóbbi a külsejével,az elsö meg a belsejével domborít.Amire kellene: általános felhasználás, film, net, zene, jó üzemidö, és hogy ne pörögjön állandóan a ventillátor, na meg az hogy (g)ép maradjon még vagy 3-5 évig.
felecsd'el
-
Иван
őstag
Megjött és beüzemeltem a probookot, megvagyok vele elégedve. Tényleg pofás gép és jó minőségű, ennyiért bőven megéri. Köszönöm azoknak, akik segítettek és efelé tereltek.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Bagira01
veterán
Ha inkább a minőség kell, játék nélkül akkor a hp szerintem jobb. Ma néztem meg élőben, ami nem tetszik az a touchpad. Ahogy néztem msata ssd is rakható bele(bár nem 100%) Üzemidőben is jobb a lenovonál. Alapvetően a lenovoval sincs nagy gond, nem rég írtam, hogy mik nem tetszenek rajta. A ventillátor az speciel tök kussba van, netezésnél full hangtalan a gép. A hp eleve a 3 év gar miatt biztosabb versenyző a 3-5 év intervallumban, hardveresen a lenovo időtállóbb szerintem. Én is most gondolkodom, hogy mégis hp-ra cserélek.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
bitblueduck
senior tag
aki szeretne egy jót mosolyogni nezzen fel az indexre.
van egy-két gyöngyszem, nekem ez tetszett a legjobban:
3D-s játékok futtatásában inkább ne reménykedjünk, már csak azért sem, mert a netbookokban nincs dvd-olvasóAn open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
ramrit
tag
válasz Bagira01 #8728 üzenetére
Ez nem túl biztató hogy épp arról kell olvasni, hogy valaki a kinézett gépemet (g580) akarja pont elcserélni:-[
Bárhogy is nézem,nem találok jobbat ennél és ennyi pénzért inkább lemondok a jobb külsöröl,csak a hardver maradjon idötállóbb...lehet néha inditanék 1-2 játékot is,de többnyire nem erre kell, valahogy intel párti is vagyok, mondjuk sohasem volt amd-m,csak a családban,cimboráknak...még megálmodom, mindenesetre olvasom a fórumot is, hátha jönnek még g580 tapasztalatok, te is irhatsz,akár negativ akár pozitiv. Köszifelecsd'el
-
ussseal
tag
Itt egy újabb érdekesség a 4540s-es Probooknál garanciális téren. Ehhez most alapból adják a legnagyobb HP garanciabővítést, vagy nem gyári a dolog. Mindenesetre nekem ez még így is elég túlárazottnak tűnik, arra várok, hogy a dGpu-s modell legyen kb ilyen áron, talán majd ha kifut az előző széria.
De lehet, hogy még így is bilibe lóg a kezem[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
Nem azért cserélném mert annyira rossz, csak lehet inkább mégis a jobb minőségre lenne fontosabb. Ma, hogy megnéztem a hp-t az tényleg jobb minőségű, de a hw gyengébb. Kinézőbe van egy olcsó használt Thinkpad T500-as, lehet az lesz a megoldás hurcolós gépnek.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Huroq
senior tag
Gondoltam megosztom veletek, hogy a laptopszalon 3 nap helyett jófejségből 11 nap után is kicserélte szó nélkül a laptopom (rám nem vonatkozott a 14 nap mert nem online vettem) Úgyhogy +1
-
MonRo
tag
válasz szabolcs1975 #8715 üzenetére
Korrekt gyerek vagy. Más F@-val vered a csalánt...
-
molnarpeter
nagyúr
Köszönöm a segítségeteket, már egy hete egy E5430 megelégedett tulajdonosa vagyok Tettem bele egy SSD-t, 8GB CL9-es RAM-ot, hasít Még játékra is használható így (az alap 2GB RAM visszafogja az IGP-t), a MW3 natív felbontáson, korrekt grafikával is elfut. Philotól vettem, ajánlom mindenkinek a gépet és az eladót is!
mp
-
félisten
válasz molnarpeter #8739 üzenetére
Kitől?
Csak mert ilyen név alatt nem találok aprós hirdetőt."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Dhampir
félisten
Talán elfogult vagyok kissé, de olyan jó hűtéssel, mint ami a ProBookok némelyikét jellemzi (konkrétan két típust ismerek, de egyik sem az általad említett) nem minden gép büszkélkedhet.
A kapcsolható grafikával szerelt laptopoknál a videokártya drivert rendesen fel kell telepíteni, mert Intel CPU/AMD GPU párosításnál az okozhat melegedést, de ha fent van, akkor annak szépen működnie kell, ami a hűtésen is lemérhető.
A full AMD-s ProBookok (4 magos procival) nagyon csendesek, és kiváló a hűtésük ezekben a nagyon meleg hónapokban(óhatatlanul is igazi tesztkörnyezetet ad ez a magas hőmérséklet).
A Touchpadjuk is jó, bár véleményem szerint csak átlagos, az EliteBookban biztosan jobb.
[ Szerkesztve ]
-
CSiPet2
tag
Ajánljatok nekem egy gépet, legyetek szívesek.
Mindenképp 15" alatti legyen, 14" lenne a legideálisabb, max 200k-ért. Jó lenne bele dedikált vga, és egy i5-ös proci.
Eléggé körülnéztem a piacon és nem nagyon találtam a kritériumoknak megfelelő gépet (amit találtam az beszerezhetetlen, kifutott), ami azért vicces, mert fél éve vettem egy Acer 4830tg-t(14", i5 2430m, GeForce GT 540M) 192ezerért. Ezek szerint az utóbbi fél évben nemhogy estek, de egyenesen nőttek a notebook árak? Mindenesetre aki tud valamit ne habozzon. Köszönöm! -
Borote
addikt
válasz CSiPet2 #8744 üzenetére
Pink jó lesz? Ezt a boltot pedig nem ismerem, viszont az ajánlat jó.
EZT a Fujit nem ismerem, de az összeállítás az jó.
Kissé drágábban, kissé gyengébb GPU-val, Series 5Mire szeretnéd amúgy használni, hogy kell dedikált GPU?
Mekkora GPU teljesítmény kell, mire kell az i5?[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz AxBattler #8745 üzenetére
Hülye fórum nem engedte az előzőt szerkeszteni, mert 5 percre leállt....
Nekem ezekkel a GPU-kkal csak az a kifogásom, hogy kb a minek? Szintjén vannak, tekintve, hogy egy iHD4000 kb ezt a szintet hozza.
Akkor meg már inkább a picivel drágább ProBook 6475b, processzorban gyengébb, minőségben viszont jobb. -
félisten
De Te nem érted? Core-i5 kell!
Egyébként szerintem nagyon faszányos ez a Probook (még nem is láttam ilyet), illetve az előbb linkelt Fuji is (bár itt olcsóbb).
(#8749) CSiPet2
Akkor bizony mélyebben kell a zsebbe nyúlni!
15" alatt, i5, erős dgpu, minőségi felépítés, 200k-ig? Mwuhaha...[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest