Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz kzaabox #54747 üzenetére
Nem érdekelnek a tudatlan userek már bocs.... nálam z500 ba addig volt ilyen probléma amíg be nem állítottam az energia menedzsmentet mikor ezt megtettem a probléma megszűnt. z510 be koppra ugyanaz a gép nem hinném, hogy ezen direkt változtattak volna, de ha akarod a héten megnézem neked ...
Amúgy én is fel lennék háborodva, ha aksiról nem lenne képes a gépem 100% os teljesítményt leadni... de képes akár 1 és fél órán át folyamatosan... z500 is képes sőt eddig nem sok olyan gépről halottam ami nem lenne képes...
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Yany
addikt
válasz premete #54706 üzenetére
Azon azért változtathatna, amit én pontosan ugyanígy tapasztaltam a fele ennyire fűtő 5530-asnál: a ventit ki/bekapcsolgatja (és csak viszonylag magas fordulatszámnál állítgat rajta), nem pedig finoman fokozatosan pörgeti fel/le. Ez borzasztó frusztráló és ha az 5530-as nem a munkagépem lenne, lehet, hogy itthon már az erkélyen végezte volna emiatt. (ezt őszintén mondom, a jelenleg eladás alatt álló desktop gépem esetében sem véletlenül öltem sok-sok órát és pénzt a csendesítésre és a porszűrésre hatékony hűtés mellett). Ráadásul ahogy én is az 5530-assal, úgy a 6540-essel is azt tapasztalták, hogy akár enyhe terheléssel is már pörög kapcsolgat, nem kell vele crysis-t futtatni.
Szomorú. Nem értem én ezt. A gagyi A300-as Toshiba, a szénné gagyizott Lenovo SL400-asom, a földbe tiport Fujitsu-Siemens exgépem mind képes volt a fokozatos ventiállításra. Egy 370-500e Ft-os gépbe ez a tudás már nem fér bele? (és a 200e-es 5530-asba)
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Tikakukac
titán
de, nem ez a lényeg
Dehogynem. Mert ha kell egy kis játékra, akkor ugyanúgy kell majd egy bitang kari, mintha 24/7 gémer lennél, ezt mindenki kifelejti.
Minőség meg teljesítmény megint egymás mellett...i3 és i5, hát ha csak új jó, akkor i5 az ennyiből úgy kb viszlát. 3537 ami belefér és kész.
Szögezzük le: olyan minőségi gép, ami kibírja legalább a gari időn túl 1 évig, és erre mondjuk mernék tenni nagyobb téteteket is 150k alatt: nincs. Kompromisszum lesz, ha mindenképp noti kell ennyiből, akkor főleg.
Én 3521 és 3537 Dellt mondanék 3 év gari miatt, addig tuti kitartanak, másnem szerviz megoldja.
Yany: Itt van a Thinkpadok egyik fegyvere még mindig, a progival állítható ventivezérlés, kb. korlátlan kereten belül.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Yany
addikt
válasz Tikakukac #54753 üzenetére
Az első pillanat, amikor tényleg elgondolkodom Thinkpad-eken a Latitude-okkal szemben. Azt egyébként kicsit sajnálom, hogy az árnyoldalakról csak én beszélek itt, de a külföldi fórumokon azért jó szembetalálkozni azzal, hogy mégsem csak engem zavar néhány dolog.
Egy GT720M-es 5540-es Latitude még azért mozgatja a fantáziám, csak az a baj, hogy ott teljesen új a kasztni is és még annyi tapasztalat sincs velük, mint az 5530-6530-6540-es trióval.
Meg a másik dolog, amire önhibámból még csak most figyeltem fel, hogy csak egyetlen digi VGA kimenet van a 6540-esen, én pedig 2 desktop monitort tervezek futtatni a notival. Tudom, dokkoló, de akkor már helyfoglalásban és árban sem ugyanott vagyok. Igaz, én nem játékot tartok szem előtt, de már látom, hogy én is túl sokat akarok egyszerre. Huhh... mély levegő... ez a nyű is elmúlik egyszer...
-
-
_seth_
veterán
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
-Szeptemberben
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
-400e forint körül
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
-ArcGis program futtatása a cél minél gyorsabban
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
-Játék nem fő cél mindenesetre olyan gépet szeretnék ami vga fronton is elég erős, hogy ha mégis felrakok egy új játékot ne legyen gond vele.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
-Ennél az összegnél már mindkettő.
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
-Jó lenne még akkor is ha csak az optikai meghajtó helyére beépítőkerettel tudom betenni, ha esetleg 2 merevlemez hely lenne a gépben az lenne a legjobb.
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
-15,6-17,3 között kellene, amennyiben van olyan nem túl óriásira tervezett (széles keretek, vastag gép) 17.3-as noti az is szóba jöhet. Felbontás FHD lenne a legjobb.
(8) Notebook tömege?
-3,5 kiló max.
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
-Lehetőleg vele (win7-8) de ha nincs hozzá az sem baj.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
-Memória 8 gb a minimum de inkább 16 gb lenne a legjobb. Optikai meghajtó nem feltétel ám ha csak annak a helyére lehet berakni SSD-t, hogy 2 háttértár is legyen akkor igen. HDD minimum 750 de inkább 1 tb, vagy ha alapból SSD van benne akkor 256 gb.
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
-HDMI vagy más port amivel a képet tv-re tudom kötni, kártyaolvasó, webkam-mikrofon sem árt de az úgyis van már mindegyikben. Láttam olyat is aminek a kijelzője touchscreen, érdekes dolog lehet, még ha nem is használnám ki az sem lenne rossz. Masszív burkolat, lehetőleg fém. Numpad mindenképpen kell. Sztereó hangszórók (hülyeségnek tűnik de a jelenlegimben csak egy van...). Megjelenésében a macbookhoz hasonló gép lenne az ideális, a 7737-es dell is ilyen pl.
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
-Igen.
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Dell 7737-es sorozatot néztem eddig, sajnos pályázaton keresztül lesz beszerezve közbeszerzéssel tehát bolti ár + nem kis árrés.
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Kizárólag új, sőt ha lehet 2 év a minimum gari ami legyen de 3 lenne a legjobb és úgy, hogy ezt nem bővítéssel külön kell megvenni.[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
őstag
válasz _seth_ #54756 üzenetére
Hát egy Dell M6800 biztosan megfelelő lenne, csak árban nem biztos hogy meglesz ennyiből (inkább 500, de az is csak akkor ha innen a prohardverről veszed az egyik megbízható eladótól).
Az előző széria (M6700) már inkább belefér, de ha van lehetőséged akkor inkább M6800 a belépő videókari (és másra nem futja ebben a kategóriában ennyiből) dupla olyan erős.
-
premete
veterán
Bár nekem szimpatikusabb volt az, hogy néha kapcsolt be a ventillátor, mintsem állandóan ment, a mostaninál van vagy 10 beállítási lehetőség az állandóan menéstől a csak kritikus hőmérsékletnél bekapcsolásig. Most sem megy.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
kzaabox
tag
-
.LnB
titán
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni.
Egyik ismerősöm megkért, hogy nézzek laptopot neki. De én nem nagyon értek hozzá. Ezért fordulok hozzátok.
Szempontok:-Női tulajdosonak lesz, szóval a külső dizájn nem elhanyagolható
-Keret 150e ft körül
-Általános felhasználásra, Office, Film, internetezésre.
-Minőségi anyagokLégyszíves írjatok 3-4 elfogadható típust.
(Kicsit zavarban vagyok remélem nem rossz helyen tettem fel a kérdésemet)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kzaabox
tag
válasz spyduck #54761 üzenetére
Berakom teljesitmenycentrikusra a Windows-t és az Nvidia karit, majd akkura váltva 0.77GHz-s CPU, illetve 135MHz-s GPU a jutalmam és nem csak nekem.
Minden driver legújabb verziója van fent az eredeti Windows 8-on.
Terhelés esetén nem hajlandó megemelni az órajeleket. Egy 10 éves gép gyorsabb nála.A gép ebben az állapotában a 720p-s flash videók lejátszására is képtelen.
De nem ti fogtok erre megoldás találni 5 perc alatt, mivel a Lenovo support sem válaszol annak a néhányszáz felhasználónak, aki a 200-300e Ft-os "gamer" gépek kapcsán tapasztalja ugyanezt..
Egy régebbi, Ivy Bridge-es gépnél még csak hasonlót sem (!) tapasztaltam soha. Valaki valamit nagyon elrontott.
-
_seth_
veterán
válasz Chaser #54760 üzenetére
Most kellene vázolni egy adott notit, mmajd szeptemberben lehet módosítani rajta csak egy árszintet kellene belőni.
Egy ilyen pl jó lenne max annyi dolgom van vele, hogy beteszek egy 256-os SSD-t a benne lévő vinyót pedig rackbe/vagy az optikai meghajtó helyére beépítő kerettel. Sőt legjobb ha gyárilag van benne a 256-os SSD nekem pedig van 750-es hitachim is az mehet az optikai meghajtó helyére.
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
kzaabox
tag
válasz gery2123 #54766 üzenetére
Melyikkel lesz ilyen gond? A Lenovo saját fórumán legalább 5 különböző típust sorolnak fel a felhasználók. Többségük az Y sorozat tagja, SLI-vel, stb.. Az összes felsorolt notebook le*arja a windows beállításait és a külső táp elvesztésekor azonnal drasztikus undervoltage-t és underclock-ot alkalmaz.
Maximális teljesítményprofilt kiválasztva 700Mhz-n megy az i3-as Hawsell és úgy is marad. A GPU-ról nem is beszélve. Ez nem energiamegtakarítás, hanem egy hiba.Jó lenne, ha komolyan vennétek végre a problémát, mert nem csak az én gépemet érinti.
-
426os
őstag
válasz kzaabox #54765 üzenetére
Elárulod milyen programokkal nézed az órajeleket? Nem mintha érdekelne a dolog, akksiról használva én nem akarom megváltani a világot, de kipróbáltam amit mondtál. Aida rendszerstabilitási tesztet indítottam, Stress CPU és GPU. Az proci órajelét HWinfo64-el néztem, 2-2,1-2,3Ghz között mozgott, az nVidia GPU órajele(GPU-z-vel néztem) pedig terhelés alatt fix 540Mhz-en volt (hálózatról 980), egyébként 0Mhz (ilyenkor ugye kikapcsol és az Intel dolgozik helyette). A Windows kiegyensúlyozott energiasémán van (azon belül minden alapbeállítás), a LEM pedig szintén kiegyensúlyozott módban. Egyedül ami kicsit furcsa volt, hogy a ventillátor nem állandó fordulatszmon pörgette, hanem ingadozott a fordulatszám (hálózatra kötve terheléskor folyamatos fordulatszámon pörög). Az általad említett GPU órajelcsökkentést nem tapasztaltam, de kíváncsi vagyok, hogy te milyen programokkal nézted. Z510, 3550m (Haswell), gt740m.
Szerk: 1-2 perc után a GPU felkúszik 980Mhz-re is. Cserébe az akksit szívja is mint az állat. Sok értelmét nem látom ennek..
[ Szerkesztve ]
.
-
félisten
Lenovo IdeaPad U510, vagy a korábban linkelt SONY VAIO E (Win8-cal), illetve DELL Vostro 2521.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
kzaabox
tag
Hm, köszönöm, hogy írtál. Én csupán annyit várnék el a géptől, mint amit Te is tapasztalsz, tehát a normál működést.
Egyrészt, a Windows feladatkezelőjét nézem folyamatosan, a CPU beáll 770MHz-re. Teljes terhelés alatt a feladatkezelő szerint a processzor terheltsége 33% és nem megy feljebb, a 770MHz is fixen beáll.
Ezen kívül a ThrottleStop nevű alkalmazásból is néztem, a következő bitek vannak beállítva a processzorban: EIST, C1E, BD PROCHOT.
A processzor 8 * 97MHz-n üzemel akkuról és nem hajlandó a szorzót magától változtatni terhelés alatt.A GPU-t az NvidiaInspector-ból figyelem. 3 Performance Level van definiálva a chip-hez. Sajnos most nincs előttem a gép, mert a munkahelyemen vagyok, de ha jól emlékszem, akkor alapból 450-500MHz körül van az alap órajel, a Turbo pedig 1000MHz körül van, ez szépen működik is, de ha kihúzom a külső tápot, akkor core clock azonnal 135MHz-re ugrik és úgy is marad. A memóriaórajel is 200MHz lesz kb.
Milyen op. rendszer-t használsz? Most hirtelen arra gondoltam, hátha a Windows 8-nak van valami gondja.
-
Yany
addikt
válasz Borote #54755 üzenetére
Hát igen. Vettem egy u2713H monitort, ma jön meg. 180e Ft. De a Dell képtelen specifikálni a HDMI verzióját (bezony, én is észrevettem) és fogalmam sincs, hogy ha megveszem mondjuk a 6540-est vagy az 5540-est, akkor képes leszek-e natív (2560x1440) felbontáson meghajtani ezt a méregdrága monitort. Egy consumer gép esetén még csak-csak elnézném, de azért hadd vegyék már ezt a témát picit komolyabban a Latitude-re gyúró emberek. Vagy egy ~400e Ft-os gépnél is ez a Dell üzletpolitikája? "Vegyél még egy dokkolót is, költs, költs, költs!"
Tudom, hogy most sokat hőbörgök a Dell-re, de ez olyan, mint az emberek közti vita: akit szeretünk, azzal általában kritikusabbak vagyunk. Nekem a Dell cuccai a legszimpibbek, ezért rájuk vagyok érzékeny. Néztem Thinkpad-eket azóta... de nem győztek meg egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz kzaabox #54759 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor átmentem Te viszont értelmes kérdésekből buktál, gyere vissza kövi alkalomra
Ha befejezted a trollkodást és rinyálást akkor irányt vehetsz a megfelelő topikokba, az azonnali notis kérdések totál megteszik majd. Ne itt verd már szét ezt az egészet, van elég agyamentség így is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Yany
addikt
-
koenig
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, ismerős szeretne egy új laptopot, igények:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
január - február
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
200 ezer
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Leginkább irodai, de néha játékra is
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
igen, 1366x768
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Minőség is 4-5 évre venné (lehetőleg 3 év garancia)
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Ha belefér a keretbe, igen (vagy ssh verziót, ha azok jók)
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
15,6 - 1366x768 matt
(8) Notebook tömege?
mindegy
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
nem
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
750-1000 GB, memória: 4GB, optikai igen
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
szín: lehetőleg nem fekete vagy szürke, de ne csajos (fiú), billentyűzet világítás
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
nem
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Dell Vostro 3560
Tetszik neki a színe, a világítás, a 3 év garancia, az ujjlenyomat-olvasó
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
csak újKöszönöm.
-
Sinu
senior tag
Üdv!
1, most
2, 220k
3, jatek, tervezőprogram
4, dota
5, minőség
6, nem
7, mindegy
8, irreleváns
9, nélkül
10, hdd 500+ ,8 gb ram , optikai meghajtó nem szükséges
11, nincs
12, Lakberendező programokhoz ami szükséges, nem értek hozzá.
13, előző pont
14, új gép[ Szerkesztve ]
No Future
-
xmad
őstag
sziasztok!
egykis segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy melyik laptopot válasszam, és miért azt amit javasoltok
2 játékos van, az egyik a
HP probook 455 G1 - AMD A4-4300M procival és radeon 8750M vga-val
a másik pedig
Lenovo G505 - AMD A4-5000 procival és 8330M vga val.
leginkább netezésre használnám a gépet, meg egyszer kétszer játszanék olyan játékkal mint a Tiberium wars
köszi a segítséget
-
Tikakukac
titán
válasz koenig #54782 üzenetére
Első körben a bolt kuka, keress egy olyat helyet ahol kevesebb ÁFA megy a levesbe, vagy hozasd be te magad, jobban jársz. Amúgy 210k környékén megkapod rendes helyről is.
Továbbá kérdés a milyen játékok is. Mert HD4000-el nem fogsz sokat alakítani a mai játékokban.
aron89: Ez kell neked.
Pocok256: User error? Áááá nem olyan nem lehet, hogy Veér István jól benézte, ő aztatotttan jobban tudja hogyan kell csinálni. Or not. De hát ilyen ez a szakma, van aki nem rest egy gépet 6-szor újrarakni egy nap, hogy tuti legyen valamiben, van aki meg inkább rikácsol
xmad: Hát izé, mindkettő necces. De ezekből inkább a levonó, a HP az nagyon gagyi.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Nincs titkosítva, hogy milyen portok vannak a Dell üzleti gépein, én mielőtt kiadok érte pár százezret, megnézem, hogy van-e benne, amire szükségem van.
Ha nem azt kapom, ami a leírásban szerepel, akkor jogos, amit írsz, ha nem, akkor felesleges hőbörgés.
Ilyen szépen le van írva, és ezek is vannak benne a nálam.:
Network connector (RJ-45), USB 3.0 (3), Stereo headphone/Microphone combo jack, Docking Connector,
mDisplayPort, HDMI, 1 Full and 2 Half Mini Card Slots/SmartCard Reader/Fingerprint ReaderEladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Yany
addikt
válasz premete #54787 üzenetére
Premete, a lényeget pont nem írják le: nagyon nem mindegy, hogy a HDMI milyen. Ha csak 1.3-as, akkor feldughatom a sejhajomba a 2560-as felbontású monitoromat. Pont ez volt a diskurzusunk lényege.
Egyébként a kis 7440-esed port-felhozatala ilyen szemmel nézve komolyabb, mint egy 6540-esé, mert azon egy VGA(????) és egy kitudja milyen HDMI port csücsül. Érted a bajom?
szerk: a licenszdíjról én nem mertem írni, mert nem tudtam, hogy még mindig díjköteles-e a HDMI, de ezek szerint igen
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz brumi1024 #54788 üzenetére
A displayportra írtam, az volt az eredeti kérdés, arra vonatkozik, amit bemásoltam, oda van írva, hogy van mini display, és van is benne.
En komolyan nem értem az embereket, meg sem nézik, hogy mit vesznek, és utólag verik a nyálukat, hogy nincs benne ez-az, hogy a 8szálas/4magos i7-es cpu a csúcs vgával melegszik; ezek most jöttek le a falvédőről, hogy azt hiszik, a leírásban nem szereplő dolgokat ajándékba beleteszik nekik, illetve pont náluk nem fog melegedni a 4 magos i7+ erős vgs páros laptopban?
@Yani nem értem, nem nézted meg vásárlás előtt a leírást?[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
brumi1024
veterán
válasz premete #54790 üzenetére
Most nem ugyanarról a laptopról beszélünk. A Latitude 6540-ről van szó, nem másról. Abban sem a teszt szerint, sem a hivatalos dokument szerint sincs miniDP. Oké, hogy létezik olyan laptop amin van, sőt még lehet, hogy Latitude-nak is hívják, de ez abszolút nem releváns a témához.
És még egyszer: a leírásban NINCS benne, melyik HDMI (1.0, 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 2.0...stb.) portról van szó. Nincs. Nem lehet beleírni. Viszont így meg fogalma nincs a usernek, hogy milyen felbontáson tudja használni a monitorát. Ugyanis ez ettől függ. Többek között ezért óriási nagy hiba csak HDMI-t használni egy üzleti laptopon.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Mindegy melyik az erősebb, ezredmásodpercek lesznek a különbségek, itt maga a gép a nem mindegy. Ha csak a belsőt néznénk akkor akkora okádék gépekkel mászkálna mindenki, hogy a garis topikban meghalnának.
Felhasználási körödhöz meg vastagon elég akármelyik.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz brumi1024 #54792 üzenetére
Tudom, melyikről van szó, a melegedés is erre vonatkozott.
Ha nincs benne valami, amire szükség lenne, akkor nem nem megvenni; ha nagyon melegszik, akkor sem.
El kell olvasni az adatlapját vásárlás előtt, legyen az displayport, hdmi, vagy SC-reader.
Vagy lehet írni MSD-nek, hogy a kedvedért tegyen bele 5 monitorcsatlakozót és a paksi négyes blokk hűtőrendszerét.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
brumi1024
veterán
válasz premete #54794 üzenetére
Pont ez a lényeg, úgy látszik nem érted. Van benne egy HDMI amiről nem derül ki, hogy tudja-e az 1440p-t. Hiába olvasol el 5 nyelven specifikációs listát, nem derül ki belőle. Ha DP lenne benne akkor biztosan működne. És egy alsóhangon 300k-s gépnél lehessen már az egy minimum elvárás, hogy ki tudja adni magából a 2560x1440-es képet, amikor lassan már a mobiltelefonok többet tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
Thorus
aktív tag
Hali
Lenne 2 laptop ami közül lehetne választani és kéne pár ember véleménye, hogy melyik lenne jobb. Elsősorban játékra lenne használva, asztali gépet leváltva.
1.
Dell Inspirion 5737:
-17.3" (1600x900)
-AMD Radeon HD 8870M 2GB
-Intel i7-4500U
-8GB DDR3L Ram
-1TB winchester2.
HP Probook 470:
-17.3 (1600x900)
-AMD Radeon 8750M 2GB
-Intel i7-4702QM
-8GB DDR3L
-1TB winchesterKörbenézegettem neten, Dell mellett a normális vga szól, a HP mellett az erős proci szól.
Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
VIBO
őstag
Sziasztok.
Szeretnék venni ehy könnyű, új, touch screen-es, legalabb 5órás akksis notit venni. 14-15 col körül ssd-vel, normálisabb vga-val.
Mit javasoltok?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MICROSOFT Surface billentyűzet US Fekete
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest