Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 426os

    őstag

    válasz kzaabox #53328 üzenetére

    Nemrég tapogattam a z510-et és nekem nagyon tetszett, annyira, hogy ilyet szeretnék majd venni, csak legyen készleten. Bestbyte-ban volt g500, z510 és Asus x550 (fehérben), mást nem néztem. A z510 volt ezek közül minőségileg a legjobb, nekem a billentyűzete is jobbnak tűnt, mint a a többi (pedig kinézetre a Lenovokban ugyanolyan). Az Asus számomra valamiért nagyon visszataszító volt, egyszerűen gagyinak tűnt, nem volt jó ránézni sem. A g500 már elviselhetőnek tűnt, de a z510-en nagyon meglepődtem (pozitív értelemben). Pl azt sehol sem láttam leírva, hogy fém a belső, billentyűzet körüli része. Jó volt ránézni, kellemes érzést keltett, nekem az anyaghasználata is nagyon bejött. Mondjuk a mostani HP 625 után kicsit elfogult vagyok, olyan, mint mikor az ember átül mondjuk egy Trabantból bármilyen mai autóba. Aztán más kérdés, hogy van jobb is, de ezzel igencsak együtt tudnék élni.

    A TDP az csak maximum terhelésre vonatkozik, ha nincs hajtva, akkor nem fogyaszt és nem is melegszik annyira, így én ettől nem félnék. Meg azt mondják a hozzáértők, hogy nincs rossz hűtése a z510-nek.

    Elvileg nem jár garanciavesztéssel, ha bővíted a Lenovo-t, csak kicsit bonyolultabb szétszedni. (van a honlapjukon pdf, amiben minden részletesen le van írva, nem nagy ördöngősség szétszedni, csak több csavart kell kicsavarni).
    Viszont a Lenovo topicban szóba került, hogy gariztatás esetén a gyári állapotban kell visszaküldeni, tehát ilyenkor vissza kell raknod az eredeti ramot, hdd stb, amit meg utólag tettél bele, azt kiszedni.

    Nem reklámozni akarom a z510-et, csak gondoltam segítek kicsit tisztán látni :)

    szerk: Ahogy nézem amit én néztem x550 az lehet, hogy más talán az x550c volt, 120-130k körüli áron.

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák