Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz szarkab123 #149651 üzenetére
4K rendes panel meg géming, na az ami tutira nem lesz ennyiből újonnan. Tippre használtam sem nagyon.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz szarkab123 #149653 üzenetére
Az ötlet kiváló, ha asztalit építenénk bátran sorolnám is miket rakj bele. Ha esetleg reggel-este kelnél és feküdnék notiknál még azt is mondanám, hogy valami gépet keress aztán lőjünk bele kijelzőt és akkor lesz az egészből használható. Csak ez így egyben erős.
Pontosítani kéne mi az, amit a panelnek tudnia kell. Számszerűsítve. Ha mákod van, a keret körül lesz olyan, ami alap panel és nem kell moddolni.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Khelben
nagyúr
válasz szarkab123 #149653 üzenetére
Ennyiért ez van, nem fogsz kapni 4k hdr kijelzőt egy 300k-s gépben. Sima ips panel van benne, kis glow-val a széleken, sRGB színtér 57%-át tudja megjeleníteni. Ha ennél jobb kell, akkor külső monitort kell hozzá venni.
-
Lasliegrand
tag
Sziasztok!
(1-2) A közeljövőben szeretnék kb. 100-130 ezret szánni egy jobbféle használt laptopra.
(3) DJ eszközökhöz használnám, tehát bírnia kéne szuflával üzemeltetni az usb -főleg 2.0- eszközöket (terv szerint 2 kontrollert és egy több kimenetes-több bemenetes timecode hangkártyát kéne szimultán Traktor DJ szoftverhez üzemeltetnie plusz mellette alkalomadtán 1-2 pendriveot is. De esélyes hogy valamikor komoly DAW szoftverekhez is használnám zeneíráshoz.
(4) Gamelni max csak kíváncsiságból próbálnék vele, nem ezt várom tőle.
(5) Kijelzőn is spórolhatok, többnyire sötétben lenne használva, a szemem is jó, elvagyok kisebbel is.
(6) Hordozni nem hordoznám olyan sokat, de szeretem a masszív időtálló cuccokat... Akksija nem előnyös ha full halott...
(7) Eredeti op rendszer nem fontos
(8) Optikai meghajtó nem fontos, ssd viszont előny lenne, ramból úgy érzem már 8 giga elvárható...
(9) Egyéb kívánságokat fent elmondtam szerintem a 3-as pontban
(10) Eddig jobban jártam a használt üzleti masszív darabokkal mint az olcsóbb újakkal.[ Szerkesztve ]
-
szarkab123
újonc
válasz Khelben #149655 üzenetére
Lehet félreérthető voltam, nem akarom megváltani a világot 300k-ért csak annyit szeretnék elérni, hogy ebből a keretből a legjobb kijelzőjű laptopot szeretném megkaparintani ami még elfuttat egykét gyengébb játékot, nem akarok 4k-t meg ilyesmit ami nem már nem fér bele.
Azért lovagolok rajta mert vettem 170k-ért laptopot full hd-s IPS matt és egyszerűen hányadék a kijelzője, homályos és az anyaga is szar, nem látni át rajta rendesen és szeretném ezt elkerülni 100%-osan. Kijelzőkhöz nem értek, nem tudom milyen paraméterek mentén kell keresni, hogy maximalizáljam a lehetőségeimet, ezért kértem, hogy ez egy fontos szempont legyen. Köszi a segítséget.
-
Tikakukac
titán
válasz szarkab123 #149657 üzenetére
Ezért kéne számosítani. Hogy neked mi a szép, mitől lesz szép, mi az, amit keresel. Sokaknak nem tetszenek a VA panelek. Mert olyan fakóak. Én meg kedvelem. Mivel az IPS lehet szép, csak a feketét eldugták valahova bennük és van glow rajtuk. És még hol vagyunk színterektől, fényerőtől, kontrasztoktól
Ezeket kéne bedobnod, mert így a vakvilágba lövöldözünk.
Lasliegrand: 8560W? Onnantól fölfelé már azért szerintem eléggé rendben vannak a vasak.
[ Szerkesztve ]
-
szarkab123
újonc
válasz Tikakukac #149658 üzenetére
2013-mas macbook kijelzője nagyon szép, esetleg ennek mentén el lehet indulni? De azaz érzésem, hogy ez meg túl egyedi az apple-re, illetve túl drága lenne gaming mellett, ha ilyen kijelzője lenne. Nem tudok sajnos más viszonyítási alapot, számokból nem tudok tapasztalatot szerezni csak olyanból amit láttam már.
-
Tikakukac
titán
válasz szarkab123 #149659 üzenetére
Jól tippelted, az egy QHD közeli felbontás, 13-15" körülre, IPS alapokkal. Na az betyáros lesz. Ekkora felbontása van a monitoromnak is pölö... 32"-on
-
Tikakukac
titán
válasz szarkab123 #149661 üzenetére
Azzal a szórással amivel megtömik a gépeket Nope. Nem azért keresgetem a paneltörött laptopokat magamnak sem, mert imádom cserélgetni őket, hanem mert csak az a biztos, amit én rakok bele és rendelek meg.
-
Tamyra
tag
-
Devas
őstag
válasz Tamyra #149663 üzenetére
Youtube, ha megy az angol:
One Year Ryzen Mobile. A disappointment (avoidable)Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni gamer laptopot. Ezt a példányt néztem ki.
ASUS ROG STRIX SCAR Edition GL503GE-EN074T Gunmetal Aluminum
Pro-Kontra?!?!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
wulfi
tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy erről:[link] a laptopról mi a véleményetek?
Otthoni használatra lenne, fontos hogy több program használata(böngésző, zene, szövegszerkesztő) közben ne legyen megtorpanás, gördülékeny legyen. Mozgatva nem lenne sokat max 2-3 havonta egyszer, játék nem szempont. Igazából az anyaghasználatra lennék kíváncsi, még nem jutottam el sehova megnézni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
persil
nagyúr
válasz KAMELOT #149671 üzenetére
A GL széria nem éppen a legjobban sikerült, inkább csak ráírják, hogy rog, mert az olyan jól hangzik, de nem vagyok benne biztos, hogy jobb lenne, mint a legendásan szar x sorozat. Ég és föld a különbség a g és gl gépek között, a g javára.
Ilyenkor mindig érdemes elgondolkodni, hogy miért kapsz az egyik gépben sokkal komolyabb hardvert, ugyanannyi pénzért.(hint: mert a hardver csak egy szelet a laptopban, itt minden mást is kifizetsz, egy pc-vel ellentétben)
Csak azért mertem beleugatni laikusként, mert látom magam előtt, hogy milyen válaszokat fogsz kapni a valóban hozzáértőktől
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
kapufa2013
újonc
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 hónapon belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) Max 100-120, de nyilván az olcsóbb, még jobb.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Irodai programok, böngészés, internetes játékok.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? -
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Nagyobb, de legalább közepes.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? nem lesz hordozva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Windows legfrissebb.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Egy teljesen alap gép, nem kell túl sok tárhely, a lényeg, hogy zökkenőmentesen tegye a feladatát még pár évig.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) -
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új gép.Előre is köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
kapufa2013
újonc
válasz kapufa2013 #149675 üzenetére
Módosítás: A kijelző mérete inkább nagyobb, de legalább közepes.
-
KAMELOT
titán
válasz persil #149672 üzenetére
Értem. Mondjuk időközben találtam más variánsokat is azonos.
Ezekről akkor mi a vélemény
HP Pavilion Power 17-ab401nc Shadow Black....950 eu
Dell G3 17 Gaming (3779)....1030 eu
MSI GL73 8RC-227CZ....1050 eu
OMEN by HP 17-an106nc Shadow Black....1080 eu(#149674) Tikakukac: Okés....csak akkor írd úgy, hogy tényleg felejtős! fentebbek közül valamelyik jó fajta. 17" kijelző kell nekem. vagy van valami konkrét noti ilyen árkategóriában ami kimondottan ajánlott?
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
János63
lelkes újonc
Sziasztok!Ismerősöm laptopot szeretne vásárolni.
1.január eleje
2.100000
3.netezés,filmezés
4.-
5.-
6.ritkán lesz hordozva
7.win 10
8.min 500gb
9.-
10.új
Valami elfogadható gépet tudtok ajánlani? Válaszotokat előre is köszönöm! -
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Húgomnak szeretnénk egy laptopot venni:
(1) 1-2 héten belül.
(2) 200K +- 20K
(3) Felhasználás?
Röviden: Hétköznapi felhasználás (netezés, face, youtube, szövegszerkesztés stb.) mellett MRI felvételek nézegetése, elemzése, radiológia program futtatása, statisztikai számítások, analízis.
Hosszabban:
"nekem konkrétan arra kell h kijelölök szeletről szeletre egy agyterületet patkányagyon és azokon a kijelölt területeken átlagolja a jelintenzitást, és a különböző időpontokban/patkányokban készült eredményekből statisztikát csinál (van-e különbség, mennyi, milyen az átlag, standard eltérés...)"(4) Nem valószínű játék, esetleg Minecraft.
(5) Full HD, Matt, 13"-14"
(6) Utazás közben nem lesz használva, hordozva gyakrabban.
(7) Windows 10, mellette virtuális gépen vagy dual boot-tal Linux
(8) Tárhely ~250GB SSD, vagy 120GB ssd+ HDD, ram 8 GB vagy több, optika nem feltétel
(9) HDMI és USB3 legyen.
(10) Lehet használt üzleti is lehet.Segítséget előre is köszi: Vikman
[ Szerkesztve ]
-
Benyuss
tag
Sziasztok!
Nézelődtem itt az apron és a hp spectre x360 (i7, 8gb, nvme ssd), illetve a Dell xps 13(ua) laptopok újszerű állapotban benne lennének a keretben és tetszenek is. Melyiket érdemesebb a kettő közül? Illetve érdemes bármelyiket? Olvastam, hogy a HP-n még q memória és forrasztva van az alaplapra. Nem nagy rizikó faktor ez időtállóság szempontjából? 3 évet kell kibirjon, utána úgy is kuka, de azt bírja ki..
-
phoenix1989
őstag
üdv!
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? elkövetkezendő 1-2hónap
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 360k +10k ha meg éri
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) játék esetenként film.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Fps, moba,mmorpg. Fullhd , medium az elvárt.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,6. 1080P,
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Évente 2szer hordoznám. Utazás közben nem.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)Windows vagy semmi
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Ssd legyen .ram8gb minimum. Optikai meghajtó nem fontos.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) hdmi
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) csak újAngliában lenne vásárolva.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
OMEN by HP 17-an008nc Shadow Black Ez nagyon megtetszett. Remélem ez már jó fajta noti?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
janos666
nagyúr
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Mihamarabb.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
<200 kHUF ("amennyit muszály", de a túl drága nem térülne meg semilyen szempontból).
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Vegyes, laza. Néha kis teljesítményigényű munka, néha magéncélú webböngészés.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
13"-15" fényes, érintős 2k IPS (de alkuképes, főleg az érintés, ha nem 2in1 hajtogatható, vagy akár az IPS is ha aránytalanul drága, és ha nincs más út, hát legyen "kristálycukros" a sima "fényes" helyett).
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Vegyes. Inkább "asztalok közt hordozva" töltőről töltőre, de ritkán akár vonaton ölbe véve, vagy "fura" helyekre cibálva (az elődjével is másztam néha létrákon, sötét, szűk, poros helyekre ).
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Mindegy.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Már ~100Gb tárhely is elég, de mindenképp az SSD preferált, optikai nem kell. Akár már 4Gb RAM is elég (de ha nem bővíthető könnyen, akkor inkább 8).
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Kritérium a teljes értékű HDMI 2.0, amin HDR-t is ki tud tolni a GPU (ismert kompatibilitási problémák nélkül), lehetőleg normál méretű HDMI aljazatból (ha csak mini-HDMI port fért el, az még OK, de mini-DP + aktív HDMI konverter már nem igazán játszik).
Emiatt gondolom vagy 8. Gen Intel CPU (onnantól nincs LSPCON), vagy Ryzen APU kéne, de talán legjobb lenne egy olyan gép, amiben egy nVidia GPU-ra van kötve a kimenet (nem az iGPU-n keresztüldrótozva), mert jobban komázom HDR-hez az NVAPI-t, mint a többit (pl. Win10 megoldása, az AMD proprietary-t pedig nem is ismerem).
Magán célra használva jó lenne a 2in1 "kiforgatható tablet", de fontosabb a fenti "munka" igény.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használt is, ha nincs még szétnyúzva (hosszabb távra kéne, viszonylag megbízható, nem már most megpattant/reped).[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
hulkobb
tag
Sziasztok, sajnos meghalt a gépem ( Lenovo G50-30,nem kapcsol be, most voltam Amerikában és gondolom a bőröndbe nagyon megdobálták szegényt, másra nem tudok gondolni). Jelenleg szervizben van, de sok jót nem várok. Két felújított gépet néztem, ha cserélném kellene :
[link]Illetve kicsit drágábban ezt :
Mit gondoltok ezekről? Árban megeri? Egy hasonló teljesítményű laptop mennyibe kerülne újan? Köszi szépen
-
Tikakukac
titán
válasz hulkobb #149691 üzenetére
Ha nagyon dobálják max kijelző törik, esetleg HDD hal meg. Lap nem
Újonnan ezt nyilván hagyhatod is, 400k körüli bulik.
840 jó, 650 is jó, de ha már 840 akkor mindenképp IPS-t nézz. Ne TN-t.
-
phoenix1989
őstag
válasz phoenix1989 #149685 üzenetére
Valami javaslat?
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Most, és fontos lenne, hogy még idén kapjak róla számlát.(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
200-250k(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Programozás, Unity 2D (min. 940mx(gddr5) | mx130 / max. mx150)(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Retro 2D játékok, Dungreed, Parkitect (egy krumplin is elmennek)(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
1080p, 13 - 15' színhűség nem lényeges, de ne legyen abszolút hulladék (külső monitorral lenne otthon használva)(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Napi rendszerességgel, 2kg alatt/körül, igen (de 15' még belefér)(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Van saját(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
256GB SSD, de van saját szóval nem szükséges
Ha csak 8GB fér bele, legalább bővíthető legyen 16-ra később (ne legyen forrasztott)(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Legalább 2 USB port, ha valahogy beleköthető egy HDMI átalakítóval már jó vagyok
Ennyiért nincs válogatás, de jó plussz lenne ha nem lenne rajta numpad(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új lenne jó, de keveset használt is ok, de mindenképpen legyen rá számla, és valamennyi garanciaAprón Ryzen 5-ös envy 13-al (de a vega 8-at kicsit gyengéllem), illetve sima, és x360 pavilon 14-el szemeztem eddig.
[ Szerkesztve ]
-
BenszeT
tag
Üdv a fórumozóknak!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?: 1-2 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit): max 250e Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén): nagyrészt netezés, fimnézés, ritkán játék.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?: ritkán, de akkor 1-2 órát kellene bírnia a hűtésnek. Total War sorozat, Madden NFL, kédőbb talán valami régebbi autóverseny, vagy fps játék (full felbontás, részletesség nem szempont). (A játék másodlagos igény, a hosszútávú megbízhatóság fontosabb)
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?: 16 col alatt, full HD. TN vagy IPS nekem semmit nem mond.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?: évente kevesebb, mint 10 alkalom. Hosszabb utazás közben egy-egy film esetleg.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.): nem fontos op rendszer
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?: SSD+HDD lenne ideális, mivel ritkán lenne játékra használva szerintem a 128 GB SSD + bármekkora HDD kombó elég. 8 GB RAM.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…): HDMI fontos, mert filmnézésnél tv-re lenne dugva, + egy-egy játékot is kipróbálnék így.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával): ha lehet új.Valami ilyesmire gondoltam:
http://www.laptopszalon.hu/hp/hp-pavilion-15-cs0011nh-4tu69ea-akc-laptop_35540-adatlapVárható-e, hogy karácsony elmúltával egy GTX 1050-es laptop is lecsúszik 250 alá SSD+HDD kombóval?
Notebook hűtőre érdemes-e beruházni, ha filmet kanapén fekve akarok nézni? Ha igen akkor erre esetleg tipp? -
zedok
őstag
Sziasztok!
Nem tudok donteni az ugyanolyan felszereltsegu Lenovo Y530 es a Dell G5 5587 kozott. Mik a tapasztalatok? Gondolom hutesben, felepitesben van különbség boven.
Core i5 8300H
GTX 1050TiVélemény?
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
consono
nagyúr
válasz zedok #149696 üzenetére
A Lenovo szebb, a Dellnek meg van supportja A viccet félretéve sajnos a Lenovo szerviz kritikán aluli... A G5-öt szokták itt ajánlani.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
KFORboy
senior tag
válasz consono #149697 üzenetére
Az elmúlt hónapok lenovo szervízzel kapcsolatos forumok bejegyzései már elég vegyesek (pozitív irányban) és nem egyöntetűen negatívak mint korábban...
Persze mindenki csak akkor kereppel ha ég a ház, azt nagyon kevesen írják meg ha valami frankó...Ugyanígy a flamelők is csak a fikázós kommenteket veszik észre, elbagatellizálva az esetleges pozitívabb tapasztalatokról tett bejegyzéseket...
zedok:
Ha meg tudod emészteni a kinézetét a G5-nek, a port kimenetek (világon legbénább) béna elhelyezését, a billentyűzet milyenségét (szemben az IBM-Lenovo régóta híres facca billentyűzeteivel szemben) az egy fokkal hangosabb hűtést, a bumszlibb és nehezebb kiépítést na meg persze a magasabb árat (de mire föl )
akkor G5 a te géped...[ Szerkesztve ]
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
VMatteo
őstag
Sokan mondjátok a Lenovoban a hűtés hiányát. Diplomamunkám gépelem, kíváncsi lennék hány %-on dolgozik a ventilátor. Van erre esetleg valami progi, ami megmutatná?
Tisztelet a Gépésznek!
-
KFORboy
senior tag
válasz VMatteo #149699 üzenetére
Elmondhatom neked...
Nem hogy gépelés alatt, de netezés, YT videó nézegetés alatt se fogod hallani a ventit (22°C iroda, asztalon).
És akkor még nem is feszelted alul a procit a gyári Intel progival... 100mV-ot bármelyik i5 8300H enged, és ez már 8°C mínusz gyári x@r pasztával, az enyém 155mV-nál is ment, de nem mertem lejjebb venni mert a szorzóléptetésnél megdöccen így is GTA-V alatt, tehát marad a 100 és a folyékony játékélmény.Ha nem indul be az 1050 Ti akkor 50°C körül pattog.
Ezen tud javítani még az alulfeszelés és minőségi pasztázás, de sokkal inkább a max terhelés alatti hőmérsékleteken.[ Szerkesztve ]
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Új Acer Nitro V 3év garancia, i5-13420H, 16GB, 144Hz IPS, RTX 4050 6GB, Windows 11 Home
- Kensington Laptop Locking Station 2.0 K64453WW
- Acer 5750G csere vgara
- 88.000 ft -tól vihető. TOP ÁR. Részletfizetés - Bankmentes & Kamatmentes! I5 , 512 GB , 16 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest