Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz konkolyz #124839 üzenetére

    Nem is nagyon lesz ezekről a gépektől semmi. A Vostro ezen szériái Beginner Business kategóriába tartoznak, a minőségük kiváló, de a szokásos problémák azért megvannak, a nagyon szoros zsanérok, amit pár hét használattól ropogni kezd, ez jobb nem lesz. A billentyűzete nem rossz, de a jótól messze van. A touchpad elmegy, de nem egy HP. A kijelzője átlagos, vagy inkább hozza a kategória átlagot.

    Ezek a gépek egy középkategóriát képviselnek, a maga kategóriájában a HP 250 mellett a jobb gépek közé tartoznak.

    Nem lesz hozzá Caddy, a Dell semmilyen Small Business nem adott el hivatalosan Caddy-ket, csak a 6000-es sorozatú Latitude-okhoz, de ezek megszűntek a haswell-al, valamint a mobil Workstation-ökhöz, ezek viszont nem small business gépek. Az az, ha veszel is hozzá Caddy-t azért az nem olyan lesz, mint a gyári.

    Amiben viszont mindent üt az az NBD gari.

    (#124846) Ravenloft

    A Clevo nem csalán, hanem a nagy teljesítményű notebookok legnagyobb OEM gyártója, aki már régebben a piacon van, de a Clevo maga gyártó, ami a Dell/HP/Lenovo/Apple stb márkákról nem mondható el. Nem egyszer régebben, amikor még ez a nagy géming őrület nem alakult ki, nem egyszer átcimkézett Clevo notebookok voltak a nagy brang gépek gémink notebookjai mögött...

    Európában kevés helyen vannak jelen hivatalosan, legközelebb Németországban.

    És ne lepődj meg azon, hogy kutya mocsok igénytelen weboldaluk van, az iénytelenség mögött egy igazi White Shark húzódik meg. Tipikus TW OEM. És JÓK!!!

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák