Új hozzászólás Aktív témák

  • Khelben

    nagyúr

    válasz junior11 #103215 üzenetére

    Nálunk évekig csak HP gépek voltak a cégnél (értsd: 1000+ notebook, Probookok és Elitebookok), nem volt panasz rájuk. Amire meg mégis, az gyorsan megfordult a szervizből. Voltak típushibák is, de nem sok és az üzleti gépeik minősége magáért beszél.
    A spórolást nem érzem, inkább az a gond, hogy az Elitebook széria ultrabook lett, ez sokakat megtéveszt, a korábbi strapabírást várják a 840, 850-es gépektől. Mostanában a Zbook sorozat adja azt a fajta elpusztíthatatlan érzést, amit korábban a 8-as Elitebookok adtak. A 6-os sorozat viszont nem változott, ott megvan a strapabírás és a sokféle konfig is.
    Konzumer kategóriáról nem tudok nyilatkozni, a Pavilionoknak legendásan rossz hírük van, de személyes élményem szerencsére nincs az újakkal. A DV sorozatból többet is hoztak ismerősök, amik megfőzték magukat és javítani kellett (vagyis szóltam az ismerősnek, hogy dobd ki ezt a szart és vegyél egy tisztességes gépet :D )
    Nagyon hibás szemlélet egy adott típust teljes egészében kerülendőnek minősíteni. Még a Toshiba és az Acer is gyárt jó gépeket, nem hogy egy HP.

Új hozzászólás Aktív témák