Új hozzászólás Aktív témák

  • doczyhu

    csendes tag

    válasz gboszi #3258 üzenetére

    Veze: Az a helyzet ezzel, hogy Te már evidensnek tartod a beállítást, egyszerű, de amíg nem tudtad addig utána kellett menned, olvasnod, fórumoznod stb.
    Úgy van ahogy Asterix mondja. Van egy Windows-os gépe a többségnek és nem szeretne "DOS parancsokat" osztogatni egy ablakban, nem is dolga. Aki bele akar bonyolódni akár hobbiból megteheti, a többség viszont azért keveredik ebbe a NAS vásárlásba, mert vannak elképzelései, esetleg látta valahol és szeretne egy átfogó megoldást a multimédiás tartalmaihoz., mindezt úgy, hogy leteszi, bekapcsolja és használja.
    Igen a NO-IP ingyenes, szerinted meddig? És utána? Mármint egy laikus szempontjából. Mit csinál? Fizet! Feleslegesen... És mint írtam az ingyenes soha nem ingyenes csak látszólag.
    Abban is igazad van, hogy a Portokat Te magad állíthatod, ha akarod, de szerintem ezt a nagyközönségnek nehéz megérteni, még az sem biztos, hogy tudja mi az a Port. Te már nem vagy laikus, sokat értesz hozzá, ami nagyon jó dolog.

    GBoszi: A D-Link DNS 313 túl sok falba fog ütköztetni, amire Te szeretnéd használni nem ajánlom, van nálam egy, elég macerás kütyü. Igazából amire való arra jó, de az csak adattárolás tükrözött lemezekkel, ennyi. Lassú mint a fene, viszont második nasnak ( tudom ez így furcsa ) mentésre kiváló.

Új hozzászólás Aktív témák