Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roba
tag
Üdv!
Behalt a 19"-os LG crt monitorom. Ajánlásaitoknak megfelelően egy Dell U2312HM monitort néztem ki, amit 60990 Ft-ért tudnék megrendelni egy számtech. boltból.
Egy másik helyen megnéztem egy Dell P2411H Tn paneles monitort, az ára 64990 Ft. Azonban mivel utolsó darab, ezért kb. 61000 Ft-ért elvihetném.
A két monitor kb. egy árban van és tanácsot szeretnék kérni, hogy melyikkel járnék jobban.
Segítsetek, köszönöm.
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
Roba
tag
Legfőképp játékra és filmnézésre kellene. Kalibráció alatt mit értesz?
[ Szerkesztve ]
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
Roba
tag
Üdv!
Megvan a monitorom. A Dell P2411H-ról lemondtam, és mivel nem minden évben veszek monitort, ezért nem értem be az U2312HM-mel. Választásom a fórumtársaknak köszönhetően a Dell U2412M-re esett, az Lg 900B crt 19" után ennek nézegetése igazi felüdülés. Szép, kontrasztos és hatalmas. Nem kellett semmit kalibrálni, a menüben előre programozott beállítások vannak.
Köszönöm a tippet.
[ Szerkesztve ]
-
Roba
tag
Üdv!
Egy Dell U2412M monitorom van, aminek 1920X1200-as a max. felbontása,60Hz-et tud. Nem sokára új pc-t is szeretnék venni, ami alkalmas lehet a játékok 4K-s futtatására is. Új pc-hez új monitor is kelleni fog. Nem QHD (2560X1440, 144Hz) monitorban gondolkodom, hanem inkább 4K-ban és IPS-ben. Azt látom, hogy a 4K-s monitorok ebben a felbontásban általában 60Hz-et tudnak, persze van 144Hz-es is, de annyit nem költenék rá.
Egy átlagos 4K-s 60Hz-es monitor 2560X1440-es felbontásban hány Hz-et tud?
Köszönöm a választ.
-
Roba
tag
Üdv! Nem régen írtam, hogy Dell U2412M-es 60 Hz-es FullHD-s monitorom van. Váltanék 4K-ra egy új pc-vel. Mégis csak keveslem 4K-s monitornál 60Hz-es képfrissítést, a 144Hz-es változatok drágák. Marad a régi monitorom, addig míg az árak normalizálódnak.
Az örök dilemmám 4K-s monitor vagy 4K-s tv jobb-e játékra, ill. az olcsóbbikkal milyen kompromisszumokat kell bevállalni, mire kell figyelni. Kérlek benneteket, hogy összegyűjtenétek az előnyöket, hátrányokat 4K-s monitor vs tv ügyben, hogy aki hozzám hasonlóan keresi a válaszokat, könnyeben tudjon döntéseket hozni.
Köszönöm a válaszokat.
-
Roba
tag
válasz OgreImre #104839 üzenetére
Régebben egy monitornak szebb képe volt közelről, mint egy tv-nek. A technika fejlődésével ezt már kiküszöbölték?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs