Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Az egyik monitoromat (Dell U2311H) lassan nyugdíjba küldeném, mert egyre aggasztóbb a panel állapota, kalibrálás után már van egy-két visszamért szín (jellemzően a vörös csatorna környékén), ami már dE 5 felett jár és lassan, de folyamatosan romlik. Megfáradt na (igaz 8 éves lassan).
Nincs kitűzött árbeli korlát, egyelőre kíváncsi vagyok, hogy mennyit kellene a jelenlegi elképzeléseimmel elkülöníteni:
1.) 4K UHD monitort szeretnék
2.) Méretben nagyobbat (28"-tól)
3.) Pivot mód nem elvárás (eddig sem használtam)
4.) Paneltípusból csak a TN-t zárnám ki
6.) Minimum sRGB 100% legyen (de nem ártana így 2018-ban közelíteni a DCI-P3 felé)
7.) Szerkesztenék fotót, vágnék videót, de ezeket csak öncélúan és webre, nem igénylem a wide-gamut EIZO és NEC szintet (ez megvan a munkahelyemen)
8.) Játék csak nagyon casual szinten, jellemzően konzolt rákötve a PC mellettTudom értelmezni az adatlapokat és teszteket, elkezdtem már nézelődni, de akkora a piac és olyan gyorsan jönnek-mennek a modellek, hogy nehéz követni, az EIZO portfóliót oda-vissza ismerem, de ennyit szimpla otthoni felhasználásra nem akarok költeni. Dell, Samsung, LG, bármilyen márka szóba jöhet.
Egyelőre csak kíváncsi vagyok hol tart most a piac ilyen igények mellett. Nem kritikus a csere, de már érik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- BestBuy topik
- Autós topik
- Politika
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Automata kávégépek
- Háztartási gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Androidos tablet topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest