Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz AMDaZERG_1 #46164 üzenetére

    Szia!

    Kalibrálással kapcsolatban Őt bátran keresheted, ráadásul a típus nagyon nem lesz idegen neki ;)

    BRIKLY:
    Nem reklám, illetve nem tudom mennyi a max amit most ki szeretnél adni egy új cuccért, de a Dell P2314H-t ajánlom nagyon is. Az LG-ktől amiket néztél drágább, de cserébe egy nagyon jó anyaghasználatú, ezer fokban állítható, és nem utolsó sorban tartósabb konstrukciót kapsz. Van neki a kisebbik tesója a P2214H, az 4k-val olcsóbb, 48k-ért megkapod.
    Kijelzőre ugyanaz a két márka a Dell is LG IPS-t használ, de az elektronikája jobban szabályoz, és üzemidőre is többet bír (független tesztek alapján) A világítása nem PWM-es, emelett 3 csatlakozási lehetőséget kínál (D-sub, Dvi-D, Displayport). Én DP-n használom, még kalibrálatlanul is meg vagyok elégedve a színeivel/kontrasztjával, de majd ma este kiderül mit hozott a kalibrálás. Az IPS glow normális, csak oldalról lehet zavaró, de gondolom nem onnan nézed gyakran.
    Az előre elmentett profilok nagyon jól be vannak lőve, pl. game alatt a game mód tényleg rengeteget dob a grafikán, bár nekem már kicsit túl kontrasztos. :) Input lag minimális, rádadásul ha a DP-t használod, az még javít rajta. Válaszidő 8ms, aki azt gondolná az már kevés játékra, de én semmi utánhúzást nem vettem észre, a pörgős gamek is nagyon élvezetesek.
    Szóval lényeg a lényeg a plusz pénzért annyival is kapsz többet mint ha az LG-t választanád. Arról nem beszélve, hogy ha eladásra kerül egyszer, tuti többet kapsz érte mint az LG-ért.
    Majd még este beszámolok, mennyit javított (vagy nem) a kalibrálás, a számomra amúgy is szép összhatáson.

    szerk: Monitorgurutól van nekem is, bár én személyesen mentem, maximális korektséggel kezelt az eladó (old_artist), sokat beszélgettünk mielőtt választottam. Szerintem nem lesz semmi gond ha utalsz, nem egy utolsó sufni boltot képzelj el, évek óta monitorokkal fogalkoznak.

    [ Szerkesztve ]

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák