Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipido
senior tag
válasz petata #29951 üzenetére
Köszönöm. Igazából nem szerkeszteni, nem photoshop-olni kellene, hanem normál használatra! Komolyan kérdezem mi a kül, mert... igazából nem sok különbség van egy norma 32"-os tv és egy norma 27"-os moncsi között!!
MOD: Másik kérdésem az lenne, hogy szerinted egy 27-es monitor, vagy 2 db 23-as???
[ Szerkesztve ]
-
petata
őstag
válasz 8nemesis8 #29953 üzenetére
Értem, akkor nem szóltam.
A tftventral.co.uk domaint keresd.
(#29954) lipido: Én is cipőboltból venném a cipőt, de ha ez segit, neteztem/játszottam már TV-n. Az nem zavaró különösebben átlag emberkének, hogy nagyobbak a pixelek, gondolom 27"-es monitorból is csak FullHD-t vennél. Egészen élvezhető a dolog, de hosszútávon inkább... tudod.
Játékra egészen biztosan nem vennék kettő kisebbet, középen bezavar a káva. Sok minden másra meg hasznos lehet.
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
lipido
senior tag
válasz fatallerror #29957 üzenetére
Szerinted 1 db 27 vagy inkább 2 db kisebb?
-
lipido
senior tag
válasz fatallerror #29960 üzenetére
Mondjuk "csak" IGP-m van! (mi az a wqhd?)
MOD:Játszani nagyon ritkán játszom konzolon... Elég analfusz vagyok a megjelenítőkhöz (is)
[ Szerkesztve ]
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
Most jövök az Oázis Comp-ból az új U2312HM-emmel. Be is kalibráltattam. Nagyon rendesek, jófejek voltak. Az lenne a kérdésem, hogy a hozzá kapott CD-n láttam van mindenféle dolog, többek között driver. Azt rakjam fel, vagy kalibráció után jó így ahogy van?
Másik kérdésem, hogy a kontrasztot, fényerősséget állíthatok magam? Vagy ha elállítom felesleges volt a kalibráció?
Köszi! -
petata
őstag
válasz lipido #29963 üzenetére
Az árban elég sok plusz. 3D meg személyes preferencia kérdése...
rooland: (Az emailben kapott) ICC profilt bármikor be tudod tölteni, ha elromlana valami. Kontrasztot felesleges piszkálni, inkább a fényerővel játssz.
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
válasz rooland #29967 üzenetére
Igen, lásd első hsz, Driver telepítése vagy vmi ilyesmi.
A CD-n lévő jó, vagy a Dell hivatalos honlapjáról is leszedheted
Mókolt 72Hz-es driverről tudsz? Mert olyan is van
Kontraszthoz ne nyúlj - pontosabban janos666 tesztje alapján állítsd 74-re a pici near-white clipping miatt, a fényerőt kedvedre állítgathatod a szoba fényviszonyainak megfelelően.Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
HUNgaroczel
tag
Valaki meg tudja mondani hol találok drivert a DELL u2212hm monitoromhoz amitől 72/75Hz-n mehet rajta a kép?
-
looser
addikt
Sziasztok! Az alábbi két képről mi a véleményetek? Magamnak vettem, nem a nyomdának :-) Ez az egyetlen, ami kifogásolható ebben az U2312HM-ben, de elég zavaró. Tetszik a menüszerkezete, szépek a színei és úgy általában jó. A szemem kb. a felső káva felett 3-4 cm-el van, érzésre pont jó. Az előző Dell 1908FP-t is szerettem, de ez azért más :-)
Szóval ez a bevilágítás belefér szerintetek? Oázis, kb. két hete.Üdv :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
KisTücsök
addikt
Na, megvan a monitor. Ám valamit kalibrálás nélkül. A ph-s tesztből leszedtem egy icc színprofilt, ezzel mit kell csinálni?
Meg esetleg valami tesztek vagy valamik nincsenek erre? Hogy megfelelően belőjem?
-
rooland
senior tag
-
HUNgaroczel
tag
válasz HUNgaroczel #29969 üzenetére
Egy szaki se válaszol? :'(
-
petata
őstag
válasz HUNgaroczel #29984 üzenetére
72Hz - Egy kis útmutató a telepitéshez:
"Először mentsük le a drivert (jobb gomb -> hivatkozás mentése más néven...) Majd: Képernyőbeállítasok->Speciális->Monitor->Tulajdonságok->Illesztőprogram, és utána majd a Saját lemez opcióval telepítsük! Végül indítsuk újra a gépet!" (WonderCSabo)[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
(#29972) Nyugdíjas: ez most komoly? :-)
(#29973) rooland: gondolom, hogy általános, a TFTcentralos review is utalt erre, csak gondoltam megkérdezlek benneteket is...
(#29974) R.U.Z.S.I: 15/50 B/C
-
vond
MODERÁTOR
válasz HUNgaroczel #29990 üzenetére
.inf
Itt is van egy kis forrás és leírás, hogy mit és hogyan kellene csinálni...
(#29989) looser: Kontrasztnak 74-en kellene lennie, ezt állítsd oda... A fényerőt meg nappal talán 15-20 környékére, este meg akár 0-ra... És persze egy szórt fény is erősen ajánlott a szobában, vagy akár csak a monitor környékén...
Ha hirtelen keveselnéd a nullás brightness-t, akkor várj egy picit, hamar hozzászokik a szemed...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
petata
őstag
válasz HUNgaroczel #29990 üzenetére
.inf-be, de alapból ki is dobja.
vond:
1. Abban a hsz-edben találtam meg, kereső segitségével.
2. Ilyen lassan irok bazd?[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
(#29991) rooland: persze, nem is gond, ezerszer jobb a réginél, a nyomdánk - ha minden igaz - U2410-eseket kap majd, annak nagyon kíváncsi leszek a képére :-)
(#29992) vond: kontraszt a régin is 50-60 körül volt, a fényerő pedig 10-20 körül, még 4 év után is, ez nekem nagy bizakodásra adott okot a Dell esetében (azelőtt miro a1795f volt, szintén remek monitor), de így a 0-s fényerővel és 60-as kontraszttal tényleg jobb, bár azért kissé vakítóbb, szívem szerint lejjebb venném, de ha így jók a színek, én hiszek neked; az RGB 92/88/98 ok (szintén tftcentralos érték)?
(#29995) schawo: feljebb már elég sok, egyébként van mögötte egy lámpa, ami a falra világít; a monitor kb. 30 cm-re van a faltól.
-
vond
MODERÁTOR
válasz looser #29999 üzenetére
És annak mi köze van a mostani 2312-esedhez (és annak a beállításaihoz), hogy a régi monitorodon mekkorák voltak ezek az értékek? Hát semmi... Hidd el, a kontraszt 74/75-ön lesz a legoptimálisabb...
Ezen kívül a Tftcentralos színbeállításokkal sem mész semmire, hisz' minden egyes darab más és más...
Amivel a lehető legtökéletesebbre belőhetted volna a monitorodat, az egy kalibráció lett volna a vásárláskor... Mondjuk ezt még utólag is megteheted...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest