Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
stranger28
addikt
válasz RevolutioN2 #24100 üzenetére
Valamelyik első hozzászólásos Dell nem volna megfelelő?
-
Hexaa
aktív tag
válasz RevolutioN2 #24100 üzenetére
DELL U2312.Köszi a sört.Többi infóért csak olvass vissza.
"plafonon de nagyon plafonon van rá 50.000Ft om" -az,de ne spórolj,nem éri meg.http://www.monitorguru.hu/
-
Tempileul
tag
Tervezem egy Ips monitor beszerzését hamarosan, játékra is lesz használva bőven.
És igazából a válasz időkre lenék kíváncsi mennyire gázosak az alábbi értékek, játékok közben okozhatnak észrevehető problémát ?
LG IPS236V-PN
5ms g2g, 14ms fekete-fehér-fekete váltás,
Input-lag: Average: 6,6msThe easy day was yesterday!
-
Tempileul
tag
-
nuke7
veterán
hiszek neked mester, én az én monitoromon nem látom, te akkor a tieden látod.
nálam sajnos hulla feketenek tűnik, még akkor is, ha közelebb hajolok...(#24098) Hexaa: "..vagy mondjuk filmre és játékra szeretné használni és nem muszáj egyfolytában közelről néznie." Ott a pont!
ugyanis 85-90%-ban pontosan erre használom (rajta van egy xbox360 is, és 25,5"-ről váltani akartam felfelé... néztem a 27es dell-t, de legolcsóbb helyen is kb. egy százassal volt több mint ez, és úgy gondoltam, hogy a sima tn-hez képest ez is jobb, plusz egyáltalán nem használnám ki a monitor tulajdonságait - egyedül talán a felbontást, de túl nagy volt a felár)
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
veterán
Na megrendeltem a dell-t, épp az előbb utaltam, remélem, hogy a kiszállítási próbálkozással kapcsolatban kicsit rugalmas a futárszolgálat, érdekes lesz, ha csütörtökön akkor próbálkoznak, mikor még melóban vagyok^^
Everybody lies.
-
Sir81
aktív tag
Találtam egy német oldalt, ahol sok monitort teszteltek le.
Hátha ér valamit és van akinek még segít is a választásban: -
vond
MODERÁTOR
Ez most itt tök új szerintem mindenkinek...
Csak 1-2 oldalt is visszaolvasva is világosan látható, hogy - többek közt a tftcentral-lal egyetemben - előszeretettel linkelgeti mindenki, ha éppen olyan tesztet, cikket tesznek fel...
Jahhh, és ahogy magdie is írja: Ráadásul az első hozzászólásban is van egy elég erős utalás rá...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Nyugdíjas
nagyúr
Aszongya "frameless". Öreg vagyok má',de azért ezt még én is látom
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Sir81
aktív tag
My bad...
-
Diracer
csendes tag
27"-os WQHD felbontású monitort szeretnék vásárolni közbeszerzés keretén belül, ahol sajnos a DELL monitorok nem igazán elérhetőek ezen feltételekkel. Elérhető viszont [ez] a Samsung monitor. Ez mennyire jó alternativája a DELL U2713HM, U2711-nek?
A válaszokat előre is köszönöm! -
stranger28
addikt
válasz fatallerror #24123 üzenetére
Ő linkelte még tegnap délután.
-
fatallerror
addikt
-
stranger28
addikt
válasz fatallerror #24126 üzenetére
-
fatallerror
addikt
válasz stranger28 #24127 üzenetére
LOL de lehet h csak linkelte de nem olvasta
don't tell me what i can't do!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz fatallerror #24128 üzenetére
Amugy sajnos ez a helyzet. Nem volt még időm
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
stranger28
addikt
-
Isual
veterán
válasz Diracer #24132 üzenetére
A Dell gyakorlatilag mindenhogy jobb, az legyen, ha megoldható
@fatalerror: nem tudott hibázni az NEC újfent, egyedül a PWM-es szabályozás zavar kicsit, de élőben kéne megnézni, hogy kiderüljön van-e jelentősége. Ezt leszámítva gyakorlatilag hibátlan.
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
-
Mityu_76
tag
Sziasztok.
Hosszas olvasgatás után megrendeltem a kiszemelt Dell UltraSharp U2312HM monitort amely tegnap meg is érkezett. "Köszönet érte Hexaa-nak és társának"
Több mint 10 éves 17" CRT-ről váltottam. Mindenki az input lagra kíváncsi és , hogy észre lehet e venni a 8ms-os válaszidőt. Nos " nem vagyok hardcore Gamer" Cod2 multi és Bf3 alatt semmiféle számomra érezhető input lagot nem tapasztaltam a crt után. Után húzást sem veszek észre. A kép egyszerűen gyönyörű. Mezei átlag embernek szerintem mindenre tökéletes a monitor. Aki meg akkora hardcore gamer, hogy számítana az a kis input lag is amit műszerrel lehet mérni, az úgysem itt fog tanácsot kérni, hogy milyen monitort vegyen. Ennyi a gyors tapasztalaton az első 3-4 óra után."HONDACRX4EVER"
-
veterán
-
Sheol
aktív tag
Ahogy nézem a DELL Ultrasharp U2713HM oázisnál is és guruéknál is 160 eFt körül lesz, azért ez nem lett olyan kedvező, mint számítottunk rá, nem? (150 eFt)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Remek megfigyelés. Szépmunka.
-
Isual
veterán
válasz fatallerror #24146 üzenetére
átléptél egy határt a zerőltetett humorkodásoddal asszem
komolyan
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
hitman,
őstag
Segítsetek kérlek!
Elhoztam az LG M2452D monitorom és borzalmas a gyári beállításai...
A tv még jó képet is ad de a pc nagyon fehér/szürke...Megpróbáltam a beállításokat, de hihetetlen sok mindent lehet variálni és esélytelen hogy segítség nélkül betudjam állítani.
A régi T240HD monitorom állítás nélkül sokkal szebb képet csinált mint ez az 5-6 évvel újabb monitor!
És az az icc fájl mire jó amit le lehet tölteni innen a PH-s tesztből?
Az valami beállítás mentés? Hogy lehet azt betölteni?[ Szerkesztve ]
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Sir81
aktív tag
válasz fatallerror #24146 üzenetére
Te hány éves vagy? 2?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Illustrator kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Windows 10
- Nintendo Switch
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest