Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    válasz KAMELOT #15681 üzenetére

    És ha nem raktárból volt?:) Na mindegy, ne menjünk bele, de ennek ellenére 150-ért én sem vettem volna meg, maradjunk ennyiben. Kaptam erre egy jó ajánlatot, amivel éltem, ennyi.:)

    És szerintem nem láttátok még élőben ezt a monitort, így szerintem nem tudjátok, hogy milyen képe van, és valójában megéri-e a pénzét. Adatok alapján könnyű ítélkezni...:) Eleinte én is így voltam vele, flancos 3D, 120hz stb, kell a francnak. Aztán bementem oda, ahonnan megvettem, ránéztem, néztünk videókat, képeket és miegymást, utána pedig az állam leesett. Nyilván csak én vagyok így ezzel, mindenki más az IPS híve stb, TN paneles monitor ennyiért szar... hallottam már, nem kell majd megint elmondani.:)

    A lényeg, hogy a képe átlagon felüli az előző P2770HD monitoromhoz képest. Tényleg sokan dob a képen az Ultra Clear panel, és a magasabb kontraszt is nyilván.

    Hogy mi kerül annyiba, a név és a 3D.:) De ha azt nézed, akkor adnak hozzá szemüveget is, ami alapjáraton 10e körül szokott lenni, ha jól tudom sok monitorhoz nem adnak alapból, bár lehet téves az info.:)

Új hozzászólás Aktív témák