Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz Roland861010 #139050 üzenetére
Igen és van RTINGS teszt is :
[Acer Nitro XV272U KVbmiiprzx vs Dell G2724D] 3 éves ajánlott IPS vs mostani IPS dell[AOC Q27G3XMN vs Dell G2724D] MiniLED VA vs IPS DELL (2 ajánlott monitor 2024 őszén )
Persze a második link összehasonlítás-t nem érdemes komolyan venni, mert alma és körte.
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Átvettem a Dell-t.
1db Full halott pixel.
Alzaboxos átvételnél mi a visszaküldés menete? Nem mennék el megint a másik városba az alzaboxhoz...If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz Roland861010 #139055 üzenetére
Bal oldalt alul, de nem teljesen a sarokba, így szem előtt van. főleg, hogy tudom, hogy ott van.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
gulupeti
senior tag
Bár nem akarok beleszólni ki mit vesz, de ez az emlegetett Dell miért ajánlott vétel? Az elmúlt 2 napban ez a 3. amiről olvasok és mindhárom pixelhibás volt. Ez igen rossz statisztika.
-
Roland861010
addikt
válasz Lokids #139060 üzenetére
Nekem csak feketénél látszik de akkor is keresni kell.
Persze ha most percekig oda nézek egből meg van utánna.ű
de 27" nem látom át rendesen 99%ban középre nézek. nem a jobb alsó sarkát bámulom.
Én sem tudom.
Jelenleg kint van az alzánál 140ezrem...+ most még ez a Dell ami itt van az asztalon akkor az összes 220k ..most még még megrendelném az AOC-t akkor mág több mint 300k mocorog .
Jó persze ebből a 220k vissza jön.
meg most ezt vissza viszem akkor a hétvégére tán vissza jön az összes pénz.
De mivan ha nem és amúgy is vissza adtam a TYPE-C - DP kábelt és az AOCban nincs igy most még azt is kellene újra rendelni..[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
válasz Lokids #139060 üzenetére
Én pont ilyen cipőben járok egyébként mint te, csak egy olcsóbb monitorral, szombaton írtam épp ide a topikba ez ügyben. Elálltam a vásárlástól, rendelek egy másik webshopból egy ugyanilyet, hátha az jó lesz. Ha észrevetted a pixelhibát és érzékeny vagy az ilyenre, utána úgyis azt fogja a szemed keresni, én visszaküldeném a helyedben.
Én is dilemmáztam ezen, hogy megtartom, mert mi van ha a másik is ilyen lesz. Játék alatt pl. egyáltalán nem látni, itt a fórumon sem igazán, de mivel a monitor munkára is van használva, elég sokat excelezek, sok a fehér háttér, az előtt meg egyből szembeötlő a dolog. Ha nem cseréled, akkor biztosan pixelhibás a monitorod, ha kérsz egy másikat, akár lehet jó is. -
lcee79
őstag
válasz 4264adam #139045 üzenetére
Én mindig házhoz rendelem vagy automatába, még akkor is ha közel vna a bolt.
Ha a DELL nekem is pixelhibás lesz, akkor az valószínű, hogy vmi hibás széria lett lárazva...
És akkor lehet, hogy áttérek erre az AOC-ra, csak vártam a véleményed, de aztán nem kaptad meg mostanáig...
De ahhoz kellene vennem egy másik tartót, mert az a láb nekem nem tetszik, meg helyet fogalal, nem tudom miért erőltetik ezt a fajtát...Nekem jelenleg fix 60hz-es monitorom van, játékhoz minden game-er monitor előrelépés.
De nálam nem sokat játszik az eladás, 2010ben vettem. Senki nem kérné szerintem.
Inkább megtartom odateszem állítva mondjuk aaztán weboldalakhoz jó lesz
De amúgy most nem a pénz miatt választottam a dell-t, mert eleinte 300-400ezerért néztem monitort, de gondoltam ha ez a dell is jó lesz, akkor meg minek költsek többet.[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Roland861010
addikt
Ez az én pixel hibám.
. -
4264adam
veterán
válasz lcee79 #139064 üzenetére
Talp: Hasonlóan gondolom ahogy írod ezért itteni ajánlására + van rajta akció ezt rendeltem még :
[ARCTIC X1-3D] 14k.Ahogy írták itt: “egyszer kell venni egy jó tartót”
-
Balesz1899
aktív tag
válasz Roland861010 #139061 üzenetére
Ahhoz képest, hogy eredetileg valami 50 ezres monitort kerestél, a drágábbakról hallani sem igen akartál, kis túlzással már a 17. monitorod lesz 2 hét alatt az AOC "picit" túlbonyolítod szerintem
-
lcee79
őstag
válasz 4264adam #139066 üzenetére
10 kg a teherbírása, az nem kevés?
főleg ahhoz a 43 colhoz ami meg van adva specifikációban
megnéztem elvileg "csak" 5,4 kg-nak írja az aocot lábbal együtt, de az egyik tesztben pont mondták, hogy ez nehezebb fajta.
De akkor így bőven belefér azért.Nekem elvileg holnap megjön, a DELL, és akkor kiderül, hogy minden jó lesz-e vagy pixelhiba lesz, és akkor megy vissza...
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Roland861010
addikt
válasz Balesz1899 #139067 üzenetére
Amúgy lehet .
Várom itt a nagy csodát. -
letsgomnml
csendes tag
Sziasztok,
Tervezem ezt a monitort megvenni : [link] Samsung Odyssey G4 , a kérdésem az lenne, hogy van-e különbség e között a kettő között : S25BG400EU vs LS25BG400EUXEN , vagy ez a kettő ugyanaz lenne? Mert az oldal ahonnan megvenném ott így írja : LS25BG400EUXEN , neten pedig nem találtam semmit.
Köszi előre is!
-
pobori14
csendes tag
Sziasztok.
Monitort szeretnék venni játék célra.
24" 1080p 144Hz monitort szeretnék.
De még piszkálja a fantáziámat a 27" 144hz 1080p nagyon pixeles lehet?
Vga Rtx 4060 Ti
Mit tudnátok ajánlani?
Előre is köszönöm
Max 80.000ft gondoltam rászánni -
Lokids
addikt
válasz 4264adam #139045 üzenetére
Ez ennyiért nem is rossz. Bár 30K-val drágább mint a Dell, de lehet ki kéne próbálni. Bár sohasem volt VA paneles kijelző előttem. Észre lehet venni a különbséget, ha csak elé ül az ember? De még gondolkodom, hogy újra megrendeljem a Dell-t.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
letsgomnml
csendes tag
válasz letsgomnml #139070 üzenetére
rájöttem hülyeséget kérdeztem, bocsi
-
4264adam
veterán
válasz Lokids #139075 üzenetére
Ha nem COD / CS / Valorant / stb Multiplayer lövölde lesz akkor nagy valószinüséggel nem lassabb ez a VA mint az átlagos többi IPS monitor. Cserébe van HDR / magas kontraszt, és elég sok Singleplayerben ki tudod használni a HDR képességeket magas fényerővel.
Amíg nem jön meg én sem tudom milyen és az elmúlt 10 évben IPS monitoraim voltak.[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi. az, h lehet, h ha a 4K/120Hz-es oled LG-C1-et monitorként használom tudja a játékban is a 4K 120Hz/120fps-t? a noti kimenetem csak 4K/60Hz!
egy régebbi játékot néztem a Stalkert és egyből így indította
egészen más így a játékélmény annyira smooth a játékmenet..[ Szerkesztve ]
-
letsgomnml
csendes tag
Azonban mindenhol azt olvastam, hogy DP kábel nem jár ehhez a monitorhoz, ez a DP kábel megfelelő hozzá [link] ? Vagy tudna valaki ajánlani jó dp kábelt?
-
sztivo
Topikgazda
Szia!
Egyiknél teljesen ki van írva a régiókód, ennyi a lényeg. -
veterán
-
letsgomnml
csendes tag
válasz sztivo #139085 üzenetére
Igen, időközben rájöttem, hogy nincs technikai különbség a kettő között .
Még egy kérdés, dp kábelt nem adnak hozzá gyárilag, nekem pedig a magas Hz szám miatt feltétlenül szükségem lesz rá, ez a kábel megfelelő hozzá [link] ? Csak mert az specifikációnál írva van, hogy 240Hz-et támogatja, de viszont a felbontásnál nem írja konkrétan az 1080p-t.
-
southernsun
tag
Itt egy hete üzemel már az Alzától rendelt akciós Dell G2724D.
Szép homogén az egész panelen a bevilágítás, csak a sarkokban kisebb minimálisan a fényerő, világos teszképen látni, de normál használat közben ebből semmi nem látszódik.
Valamint teljesen pixelhiba mentes a panel, hogy legyen ellenpélda is... -
Targaryen
csendes tag
válasz sztivo #139083 üzenetére
Megelégszem 1440p-vel is ezesetben, mégiscsak eggyel feljebb lépnék mint sima FHD.
Meghát jelenleg egy 60Hzes szemkivájós HDtvn játszom, ezért akarok valami szembarátabbat.Ilyeneket nézegettem, de ha van valami tutibb ajánlatod/ véleményed, előre is köszi:
[link]
[link]
[link]Vaagy esetleg, ebből 2:
[link][ Szerkesztve ]
-
Lizard0828
tag
Nekem holnap érkezik a Dell G2724D,nagyon remélem ,hogy megúszom pixelhiba mentesen,de ahogy olvasom van rá elég nagy esély,hogy én is kapok belőle...
Majd jelzek én is mi a helyzet[ Szerkesztve ]
"All The Best And Fuck The Rest"
-
Sinu
senior tag
válasz Lizard0828 #139090 üzenetére
Rokonnak ma érkezett meg, pixel hibás
Lehet mégsem BB ez a monitor?egyenlőre ≠ egyelőre
-
Roland861010
addikt
Az az pixelhiba ami nekem is van olyan pici, hogy én ma eldöntöttem marad.
Nincs is kedvem vele foglalkozni és ma játék és film közben sem látszik csak ha bele nyomom a fejem.
Fura mert fehér vagy színes háttérnél egyáltalán nem látszik.Toljatok már fel képet nektek milyen ez a hiba.
Kaptam azt a 6k-t is rá ami már máskor nem használható fel.
Nincs szívem vissza küldeni amúgy annyira jó a képe és rá jöttem most már nem a perifériák a gyenge pontok.
Hanem én és a többi csaló.[ Szerkesztve ]
-
Lizard0828
tag
válasz Roland861010 #139092 üzenetére
Ha nincs az orrom előtt és ennyire észrevehetetlen ,mint nálad akkor nálam is marad valószínűleg,mert valahogy nekem sincs kedvem baszakodni a visszaküldéssel
"All The Best And Fuck The Rest"
-
sztivo
Topikgazda
válasz letsgomnml #139087 üzenetére
DP 1.4 tehát jónak kell lennie, még az 1.2 is elég lenne, de ez időtállóbb.
-
Lokids
addikt
Erre kíváncsi leszek. Eddig elég rossz a hiba arány. Pedig youtubon is jó véleménnyel vannak róla.
Lehet várok péntekig meglátom mi lesz az Emagon...If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Roland861010
addikt
válasz Lizard0828 #139093 üzenetére
Én annyira bekevertem az Alzanal hogy ma amikor bementem Miklósra az LG-t leadni és mondtam hogy pixel hibás a DELL akkor mondták vigyem be és adnak egy másikat és nem.is kell semmivel foglalkozni.
Mivel mostmár van nálunk készleten is.
Semmi más nincs csak ez.[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz Roland861010 #139098 üzenetére
18:30-kor jött az email átvehetem az AOC-t. Holnap megyek átveszem és meglátjuk milyen hibával lesz-e
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest