Új hozzászólás Aktív témák

  • falabu88

    aktív tag

    Egy kis off, de hátha van itt olyan, aki tudja a kérdésemre a választ. Ugyebár klíma kültérit is leszedetheti a szomszéd, ha túl hangos és zavarja a mindennapi életben.
    Nemrég költözött be új szomszéd (sajna kisebbség) a szomszéd önkormányzati lakásba. A közös falon van a hálószobánk, a túloldalán a szomszéd konyha mosógéppel... Iszonyat sok vizet használnak (utánakérdeztem a közösképviselőnél, 20m3 lett a múlt hónap, ami szerintem már nem normális egy 3 fős családnak.. ), még nem is lenne gond, de az ezer éves vízcsövek a közös falban futnak, és kib*szott hangosak. Olyan hangosan búg, hogy nem lehet tőle visszaaludni ha esetleg felebredek valamiért reggel. Ráadásul ezek már reggel 5-6tól nyomják a vizet kb megállás nélkül 9-10ig, mindegy milyen nap van. Nálam a kicserélt műanyag csöveken semmi hangja a víznek. Beszéltem már velük, normálisak, próbálnak odafigyelni, de nyilván nem kérhetem őket, hogy ne használjanak vizet.

    Viszont valamit lépni szeretnék, mert tönkre teszik az életünket jelenleg.
    Szerintetek hivatalos méréssel (ha bizonyos db felett van) esetleg kötelezhetem az önkormányzatot, hogy újítsa fel a lakás vízvezeték-rendszerét?

    Ha nem, akkor marad a lakás eladása, csak sajna ameddig ők a szomszédok, csak nyomott áron tudom eladni..

Új hozzászólás Aktív témák