Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz Recon666 #3612 üzenetére

    szóval sem mondtam,h pontos visszaadása volna.
    viszont élménydús.

    egyébként hallottál már átkábelezett geniust?egy fél kategóriával jobb.pont a hangszerek elkülönülésében,és pontosságában.ezen a téren nyilván sosem éri utol a behringert.
    de a behringer meg nem élvezetes.pontositok: nekünk valamelyik régi behringerünk volt,a truth szériából.érdekes volt hallgatni egy-két órát,de utána fárasztó.jól lehetett azzal szinpadot keverni,de zenét nem volt jó rajta hallgatni.

    ne akard beállitani azt,amit nem mondok.sosem mondtam,h az enyém a legjobb.sőt azt sem,h best buy.de általában tetszik az embereknek amit itt hallanak,akár a HM,akár a PCről van szó.ezért merem ajánlani egy ismeretlennek, h hallgasson meg egy normálisan beállitott ilyesmi láncot. simán lehet,h ilyet keres,és nem egy studio monitort.más kérdés,h ő neki hangkarira is szüksége van,és az enyémet kár lenne alaplapi 889-re kötni, annyira lehangoló.

    és csak egy halovány tanács:autohifi ugyan szar adottságú elemekből áll, lehetetlen akusztikájú helyen,de hangélményben azért van köztük szóra érdemes.és egy zárt autós mélyláda is tud értékelhetően szólni.

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák