Új hozzászólás Aktív témák

  • karesy

    csendes tag

    válasz DarthSun #20130 üzenetére

    ÁÁ, talán a megoldásom hordozta a bejegyzésed DarthSun :D Köszönöm :D
    Infós vagyok, de még én se állítgattam soha /csak néha néha egy egy konvertálásig/ a kodekeket, nem is merem a háttér zenekart, de most szívesen megismerném a lehetőségét a kodek állítás azon módjának, amikor az alaplapi hangkártyát részesítem előnyben. Ha terjedelmes, jöhet PÜ-be is, amikor időd, és hangulatod van rá. ;)

    A vitátokra pedig csak annyit írnék: a technika össze csapott a természettel... mindkét nézőpontra szükség van a fórumon, van, hogy én is csak a tapasztalatnak hiszek, amit leírnak egyes eszközökről, pl.: "igen, jó a hangkártya, de basszus a játék közben hallani lehetett a lépteit a ... ", máskor pedig csak a technikai része érdekel, "oké hogy 9000-es szériájú videókártya, de nézd már meg sügér, hogy ez már a 3. átcimkézett kártya, ugyanaz mint a 6000-es x széria, az adatok nem hazudnak..."!!

    Egy szó mint száz, mindkét nézőpont KELL, eszetekbe ne jusson lenézni egymást emiatt, az ellentétek vitték eddig is előre az emberiséget, ha nem lenne, bele nyugodnánk vagy abba, hogy ..meert jó a dac-a, vagy abba, hogy a Feri-nek jó füle van, hát nem hiszed el? :D :D :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák