Új hozzászólás Aktív témák

  • Bl@tty

    tag

    Sziasztok!
    Elgondolkodtam egy hangkártya vásárlásán, de nem tudom megérné-e...

    A jelenlegi felállás a következő:
    - Asrock Z87 Extreme4 alaplapján lévő Realtek ALC1150 szolgáltat hangot (az előlapi kivezetést fejhallgató erősítő támogatja az alaplapon gyárilag - TI NE5532)
    - Thonet & Vander Kürbis hangszórók
    - Panasonic RP-HTF600 fejhallgató

    Mivel az előlapi csati erősítve van, használattól függően hol egyik, hol másik van ide bedugva (a Kürbis hátsó csatlakozóból hallhatóan gyengébb). Gondolom így a dugók és az előlapi csati is előbb-utóbb elkopik, kontakt hibás lesz, vagy egyéb hasonló dolog, amit szeretnék elkerülni, de csak ha tényleg megérné a dolog (olcsóbb dugót cserélni, mint egy új hangkártya, főleg, ha az ALC1150-nél alig jobb).
    Szóval szerintetek érdemes-e beújítani egy középkategóriás (max. 30 eFt, de inkább olcsóbb) hangkártyát az ALC1150 helyére?
    Ha igen, akkor melyik az, ami egyszerre/párhuzamosan tudja kezelni a hangszórókat és a fejhallgatót anélkül, hogy szoftverből kapcsolgatni kelljen és belefér a 30 ezres keretbe. (Xonar U7? Az U5-ön nincs külön fejhallgató csatlakozás...)

    OFF Megj.: Gondolkodtam új hangkártya helyett egy pc-s erősítőben is (pl. Scythe Kama Bay AMP Pro). Szerintetek melyik a jobb megoldás? :F

    Köszönöm előre a válaszokat! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák