Új hozzászólás Aktív témák

  • laci1117

    tag

    Sziasztok! :)
    Ma meghozta a futár a CNS Globe Amber-t SAJNOS!
    Hatalmas csalódás ez a készülék... teljesen eltér a képeken látottaktól, anyaghasználat=0, kijelző fényerő=0, kijelző érzékenysége=0. Érintőceruzát meg nem találom, lehet hogy az a kis valami lenne az az oldalában de nem merem bolygatni nehogy az antannája legyen mert nem igazán akar kijönni...
    Na de akkor kezdjük szépen sorban, Extreme Digitaltól rendeltem már a doboza is full gagyi, kivettem a készüléket ahogy kézbe fogtam hallottam hogy valami zörög a kütyüben, ha megrázom belül valami zötyög gondolom valami kis törött alkatrész vagy a franc tudja... aztán bekapcsoltam pont besütött a nap a szobába képernyőből szó szerint semmit nem látni pedig maxra van véve a fényerő :) (mi lesz itt nyári verőfényes napsütésben...) elkezdtem nyomogatni próbálgatni, megfogni alig merem mert olyan érzésem van hogy összeroppantom az egészet annyira gagyin van összerakva. A következő mellbevágás akkor ért amikor megláttam a hibás képernyőt, vagy igazából nem is tudom minek nevezzem ezt a jelenséget..
    először csak a videók ikon volt ilyen mint ahogy látszik is, aztán második bekapcsolásnál már végig húzódott ez a szép kis képernyő hiba. Ezek után szégyellem oda adni a készüléket édesapámnak ajándékba... mert még egy józsefvárosi piacon vásárolt noname készüléknél is szarabb... Szerintetek visszavigyem az E digitalba hogy cseréljék ki?- vagy ez valóban ennyire gagyi lenne?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák