Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirusz1
őstag
Köszi hogy megoszod a képeket a 3 betüs hog fut rajta?
-
Loituma69
őstag
válasz gipsztigris #5450 üzenetére
Nagyon jó vétel az a kütyü és a napellenző alap felszereltség ez nagyon jó minden gyártónak illene ezt követnie! Abszolúte ajánlott vétel ennyi pénzért szerintem! Majdnem elcsábúltam, de hétfőn mégis megjön a wayteq xtab 50 végre!
-
snowdog
veterán
válasz Bigemperor #5448 üzenetére
Ha nem tudnátok ingyen iGO-hoz jutni, akkor ellenétek tőle ájulva.
-
Kbali
nagyúr
válasz gipsztigris #5445 üzenetére
Garmin, dehát te CNS-t árulsz ezerrel, persze, hogy az az überkirály.
Ha a delikvens Bécsbe szeretné használni a naviját, ne a hazai jó TopMap térképre alapozz, mert az még KEu-ban van, máshol NavTeq, TeleAtlas - ezeknek meg a NyEu kicsit jobban megy... -
kirusz1
őstag
Megrendeltem a CNS TRUCK ot kiváncsi leszek
-
kirusz1
őstag
válasz gipsztigris #5458 üzenetére
Linkeld már el pü be a bdw n lévő komplett csomagot ami jó lenne a cns truckra.abban van térképcserélő is?
előre is köszi a segitséget[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz gipsztigris #5458 üzenetére
CNS Truck-ot személykocsihoz használod? Nem túl nagy? Van már vmi. gyakorlati tapasztalatod róla? Előre is köszi.
-
gipsztigris
addikt
válasz Bigemperor #5460 üzenetére
Nem hasznalom, csupan tesztre volt nalam. Ha kellöen nagy autód van akkor nem túl nagy.:-) Egy barátom X5-ös BMW-jében alig lehet eszrevenni a 7"-os Bp Jade-t.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Neurotoxin
őstag
válasz gipsztigris #5445 üzenetére
Én eddig azt hittem, hogy a CNS hivatalosan a saját iGo-ját telepíti a készülékeire, amivel akadnak/tak frissítési problémák. Jelenleg mi a helyzet?
A végén lehet, hogy benevezek egy Silverre...az xtab50 gps eddig a tulajok tapasztalatai alapján nem nyerte el a tetszésemet a herélt androiddal..de kiváncsi vagyok, hogy milyen lehet egy iGo-val....nyárra kellene egy navi...
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
gipsztigris
addikt
válasz Neurotoxin #5462 üzenetére
Konkrétan milyen frissítési problémára gondolsz?
CNS-nek (mint ahogy másnak sem) nincs saját iGO-ja, vagy Primo-ja! Van viszont egy CNS gépekre portolt (optimalizált) iGO8 és Primo, amit 2-és 4Gb-os microSD kártyán adnak a vásárolt készülék mellé. Ezek ugyanúgy Naviextras-on keresztül frissíthetők, mint a Navon, vagy a Becker iGO verziói.
Van viszont a CNS-nek mindkét programra egy saját egyedi kezelőfelülete, ha úgy tetszik skinje ami induláskor választható, hogy az alap gyári, vagy a bővített CNS felületet akarjuk használni. Ettől függetlenül ugyanúgy skinezhető mindkét program, ha sem a gyári, sem pedig a módosított felület nem tetszik."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
doser0717
aktív tag
Meg lehet ezt a CNS Silvert és főleg a Truck-ot nézni valahol Budapesten, üzletben? A héten mindenképpen vennem kell és könnyebb lenne dönteni, ha látnám őket.
FK8, Valoriani Baby 75
-
gipsztigris
addikt
válasz doser0717 #5464 üzenetére
Bp. XI. Daróci u.1-3 alatt van az üzletük és bemutatótermük. Mindegyik készüléket ki lehet próbálni, meg lehet nyomkodni.
Ugyanígy a Speedshop-ban is van bemutatóterem ,viszont ott nem mindegyik készülék van kiállítva próbára."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
doser0717
aktív tag
válasz gipsztigris #5465 üzenetére
Még kérdés:
1.: akkor HD felbontásban bírja futtatni a primo-t a hardver? (nekem nem kellenek a 3D-s épületek, azt úgy is kikapcsolnám, ha lehet)
2.: ez a win (meg maga a gép) tudna kezelni egy 640Gb-s külső hdd-t a megfelelő kábellel? Tehát hogy ne kelljen filmenként kártyára másolni a dolgokat, hanem direktben mobilhdd-ről...
FK8, Valoriani Baby 75
-
doser0717
aktív tag
válasz gipsztigris #5467 üzenetére
Egy ilyennek mi lehet a buktatója? Mármint annak, hogy nem boltban veszem meg? A számlán kívül?
Az a baj, hogy arról amiről itt nem beszélünk én nem tudom megoldani jelenleg helyben (Bp.), ismerős meg csak vidéken van aki megmókolja így kézenfekvő lenne olyan készülék, amin már rajta van a program...
Viszont kicsit mindig tartottam az ilyen dolgoktól.FK8, Valoriani Baby 75
-
gipsztigris
addikt
válasz doser0717 #5470 üzenetére
Igazából semmi, feltéve ha van hozzá érvényes garanciajegy! A másik dolog pedig, azt ugye tudod, hogy ezen a gépen sem hivatalos az iGO! Hiába árulják vele, a Wayteq-en hivatalosan nem futhat iGO, csak Warez változatban.
Ha ezeket tudomásul veszed, akkor nagy baj nem érhet."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
doser0717
aktív tag
válasz gipsztigris #5471 üzenetére
Ez az amiről itt nem beszélünk ugye.
Tudom, de éppen nem érdekel. Igazából nem tudom mi lehet(ne) a hátulütője a warez változatnak?!?
Működni működik, max nem lehet frissíteni, nem? Az meg éppen nem érdekel.... Van egy Mio 310-em, 5 éves és még mindig a 2006-os iGO van rajta, frissítés nélkül.... Pedig az jogtiszta. És SD kártyán van, vagyis van jogtiszta IGO-m is!És mi van akkor, ha ezt veszem meg: [link]?
Lehet erre majd idővel +iGO-t tenni úgy, hogy mind a 2 működjön? Vagyis kilépek az egyikből és belépek a másikba?Egyébként a CNS Globe HD tetszene nekem jobban, de ezek miatt a programos szarakodások miatt rákényszerülök a WayteQ-re....
FK8, Valoriani Baby 75
-
snowdog
veterán
válasz doser0717 #5473 üzenetére
Egyébként a CNS Globe HD tetszene nekem jobban, de ezek miatt a programos szarakodások miatt rákényszerülök a WayteQ-re....
Akkor azt vedd meg, mert pont annál a készüléknél nem kell a programmal szarakodnod (mint a Wayteq-nél), mert a CNS-hez jogtisztán megveheted az iGO-t.
-
snowdog
veterán
válasz Neurotoxin #5474 üzenetére
Egyáltalán mire jó ez? Később se lehet rájuk "hangot" varázsolni?
Arra jó, hogy kipróbáld. Nem tudok olyan navi demo programról, ami egy bizonyos ideig minden funkciójában működik. Ugyanis az időkorlátot a hackerek pillanatok alatt feltörik. Feltételezem ezért találták ki ezt a light verziót. Aztán ha a programot megszereted, akkor megveheted a teljes verziót.
-
novieris
csendes tag
válasz doser0717 #5470 üzenetére
Én is az expresszen vettem a CNS Silvert. Az eladó nem adott számlát, viszont garanciajegyet igen. Problémám volt a készülékkel, feszült az autós tartóban, ezért bementem a Daróciban lévő üzletbe, ahol megnézték a készüléket, kipróbálták egy másik tartóval, és mivel abban is produkálta a hibát, szó nélkül levettek a polcról egy újat, a kezembe nyomták a friss garanciajeggyel, a régi készüléket eltették, és jöhettem Isten hírével.
Még jó, hogy az először megvásárolt készülékről lementettem a programot, amit az eladó tett fel, mert egy teljesen "üres" gépet kaptam cserébe.Én a CNS magyarországi képviseletének hozzáállásával maximálisan meg vagyok elégedve.
-
doser0717
aktív tag
-
snowdog
veterán
válasz doser0717 #5486 üzenetére
A navigációs programnak az a lényege hogy elvezessen olyan helyre, amit nem ismersz. Ha az adatbázis nem naprakész, akkor csökken annak esélye hogy az igényed teljesüljön. Rengeteg az új út, és nagyon sok helyen megváltoztatták az utcák nevét. Az utca hiába van a régi térképeden, ha a neve megváltozott, nem fogsz odatalálni.
Tehát igenis fontos a naprakész térkép, és adatbázis.
-
PLaci58
addikt
válasz doser0717 #5486 üzenetére
Van amikor túl sok az út a navigáción
Szerintem a mai napig nem javították a térképen az alábbi hibát.
A kékkel kelzett útszakaszt kellett volna kikerülnöm, mert ott baleset volt.
Na majd a navi megoldja !
Elvileg 2 kerülő út is van. ELVILEG!
Az 1.
Vörösmarty - Vezér a navi szerint :
A valóságban ott nincs is utca. A pataknál vége a Vörösmartynak:
Jé, ott egy híd:
Csak az a járda folytatása, ugyanis nem fér el rajta egy autóA 2. verzióval hasonló gondok vannak. A Bem József utca kicsit elcsúszott a térképen, ugyanis a 1,5 m magas vasúti töltés pont megfelezi a valóságban.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Neurotoxin
őstag
-
snowdog
veterán
válasz Neurotoxin #5489 üzenetére
Gondolom a rengeteg nagyagyú be is ment a mocsárba. Én nem tettem volna ki a táblát, mert az olyanokért nem is kár.
-
őstag
Egyszer megkért az egyik kollégám hogy frissítsem fel neki a térképállományt, mert ő nem tudja hogy kell (legális IGO) .
Első útja Bp.-re vezetett.Csörgött is a telefon ahogy vártam..
"huuú b...meg nem jó a navi, mert olyan régi térkép került rá, hogy nem találja a Nagy Lajos király útját"
-Mondom neki az lehetetlen!! Hogy próbáltad beírni?
Jön a válasz:
Hát úgy ahogy mondjuk Nagy "N"majd egybe "nagylajoskirályútja"Szóval szerintem IQ, is kell a navihoz...
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
válasz drakonisz #5492 üzenetére
Sokan vannak úgy , hogy beütőm a naviba, aztán amerre visz.
Addig már nem mindenki jut el, hogy megnézze milyen az az útvonal, milyen településeken halad át, optimális-e egyáltalán neki, vagy kell-e változtatni..Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Neurotoxin
őstag
Nemtudom, hogy ki látta de a Nüvi 30 ára lement 15re...
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Bigemperor
senior tag
CNS Globe Pro-ról van valakinek gyakorlati tapasztalata?Térképpel nem is nagyon árulják, milyen ajánlott rá? Előre is Vagy CNS Globe HD-t érné meg jobban?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ha az Igo-t vagy a Primo-t frissítem (veszek egy újat) egy újabb Igo, vagy Primo verzóra, akkor a régiről a beállításaimat át lehet vinni valahogy ? (kedvencek,otthon,előzmények..stb.)
[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Bigemperor
senior tag
CNS Globe pro-t,hd-t CNS MAP 8-al találtam, IGO alapú szoftver.kb+15e ft, ha jól tévedek a teljes eu navi.
[ Szerkesztve ]
-
spike70
tag
Sziasztok!
Navi vásárlásával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Nem vagyok túl tájékozott a témában. Kizárólag Bécsben szeretném használni taxizásra.Ami lényeges: 5", jól látható napsütésben is, gyors pontos működés és TMC. Azt sem tudom ott milyen térképet (programot?) érdemes használni. Az ár nem elsődleges de azért nem akarok túlzásba esni.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz Neurotoxin #5495 üzenetére
Hol láttad? Hivatalosan 22.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos cigaretta 🔞
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest