Új hozzászólás Aktív témák

  • ricogsm

    őstag

    válasz Mehflow #92017 üzenetére

    Ez tetszik! :D :D :D
    Hidd el nem az a mínusz 5g fog téged jobb aimerré tenni, és főleg nem a -20g limitált tenzes egér 120k-ért.A faszi az egész életét kigrindolta cs-valorantba, egy papucsra ragasztott egérgörgővel is meglövi uganazt a score-t aimlabba.. :) Van erről a papucsról kép? :D

    Basilisk csere után a Pulsarra úgy éreztem húú de szar ez minek cseréltem le nem elvoltam a 80grammos Basilisk Xel? :D Basiliskkel pörgettem a MW-t előtte a Cold Wart. :D Valorantban folyton szívtam. Bár most is a valorantban főleg.

    Igaz amit mondasz nem gyűjtő vagyok csak szeretnék egy jó egeret.
    Pulsar tetszett kompromisszumos megoldással elsőre de már akkor is Lamzut akartam de sajnáltam rá a pénzt. Pulsar 27e Lamzu 44e.

    Megvettem a pulsart de voltam padot venni és volt lehetőségem megnézni egy Lamzut megtetszett nagyon. Mikor megvolt a pulsar végig kattogtam ,hogy lamzu lamzu lamzu
    Aztán kaptam kupont Lamzura és 40k alatt meg tudtam venni. 14 napos elállással ment vissza Pulsar. És most egy darabig nem szeretnék egérrel foglalkozni.
    Valahogy magával rántott az egérgyűjtök feelingje és beszippantott, hogy ezt is ki kell próbálni. De nem szeretnék 2-3-5 egeret tartani amibe benne állna 30-40e Ft-om/db -on.

    Most van jó billentyűzetem egerem stb tavaszig kiszolgálnak utána elkezdenek porosodni. :)

    [ Szerkesztve ]

    MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz

Új hozzászólás Aktív témák