Új hozzászólás Aktív témák

  • Bl@tty

    tag

    Sziasztok!
    Pár napja visszaküldtem egy Razer Basilisk v3 patkányt az emagnak, mert a bal klikknél valami nem volt oké. Bizonyos irányú nyomásnál mintha a kapcsoló rugója pattant volna még egyet a klikk után, vagy csak nem illeszkedett a gomb a kapcsolóra teljesen, és mellé pattant, nem tudom. (Ilyesmit, mintha valaki írt volna korábban.)
    Keresővel végigfutottam a topikot, de nem jöttem igazán rá, miért van a v3 "tiltólistán" és a v2 miért nincs? Az általam tapasztalt hiba is benne van? A v2-vel jobban járnék, ott ez nem jellemző?

    A lényeg, hogy a Logitech G402 felülete kezd megviselt lenni az évek múlásával és az utódnak választottam volna a Basilisket. A Logi G502 görgőjéről túl sok rosszat olvastam, és mivel sokat használom, ezért nem az lett. A Basilisk viszont formára is bejön, tetszett a görgő 'varázslat' és nálam berögzült, hogy hüvelyk ujjnál van 3. gomb is a 2 szokásos mellett. (Ctrl+C/V és Backspace-re állítva hasznosak nálam). RGB nem hat meg...

    Próbáljam be a V2-t amíg jó áron van? Vagy van hasonló kialakítású rágcsáló ilyen formával és gomb elrendezéssel és árszinttel, ami ajánlott? (Átnéztem az ajánlót, de... :( )
    Vagy vegyek egy második G402-t? :DDD

    Ha segít, akkor a válaszok az összefoglalóban lévő kérdéssorra:
    30e alatt, itthonról újat vennék, palm/fingertip átmenet fogással (18-19cm kézhez), munka és casual gaming (minimum 7-8 gomb), 800-1200-1600dpi érzékenységet használok.

    Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák