Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz inf3rno #85026 üzenetére

    Kiváncsi vagyok, hogy ki lehet az a pro. Csak mert kb. mindenkit ismerek (Wood pl. jelenleg is klántárs, ő volt, akit feljebb említettem, hogy G403 -> Model O -> MM710, és hívott a most következő Nations Cupra nnewone (pilot) és feeder mellé, de már 3 éve nem Kvéjkeltem a kezem miatt; a régi sensimet már nem bírja a csülköm, high sens meg nem fogok QL-t tolni, mert aimwhore voltam és csak felkúrna :O ), és nem csak itthonról. : >

    "Nincs köze, viszont ezek az egerek nem valóak textil padra, ha azon próbálod őket, az nem túl nagy szakértelemről tanúskodik."

    Nincs köze, de azért belekevered. : > Bizony, teljesen hülye vagyok a témához. Azért alapul a munkámon az összefoglaló nagy része, mert hasraütésszerűen madárjóslok. Ennyi év alatt csak kibukott volna. :))

    Amúgy G5-nél pl. 800 cpi-n 1.2-es FW-rel (ez lényeges) nem homogén mintázatú textilen szódával elmegy volt a szenzor, de műanyagon sem ment nagyon ~2 m/s fölé, ami az esetemben azt jelentette az akkori sensimmel, hogy az első 180 fokos rántásnál meggajdult (average swipe 2,75-3 m/s volt, ezt utólag OxyPlot MouseTesterrel mértem). Az viszont tény, hogy nagyon jól össze volt rakva, legendásan sokáig húzta. Sajnos ez a fajta összeszerelési minőség manapság már nem igazán jellemző.

    "utólag meg simán lehet, hogy összekeveredett mondjuk az MX1000-el, amit gondolsz róla, mert már régen volt."

    Minden bizonnyal, csak nálad nem hullott rózsaszín fátyol zsenge jánykorodra. : >

    "Jó lenne valami hasonlót látni tőled, hogy lássuk mekkora ász vagy quake-ben,"

    Lásd aláírás, ott az FFA mellett vannak TDM pickup, pcw és official gém PoV-ok is (demókkal együtt), meg egy-két CTF is. Aztán elmész Quake Live topikba itt PH-n, és rámkeresel, rendszeresen linkelgettem, mikor mentek a ligák, akadnak mások által streamelt dolgok is, ha ennyire érdekel.

    "Próbálok szerezni egyet, hátha találok valamit elfogadható áron használtan. Még ha nem is megy, akkor is jó lesz 3d szkennelésre a forma miatt."

    Na, ha ilyenre adod a fejed, arról összedobhatnál majd egy LOGOUT cikket, mert érdekelne a dolog. Tényleg. Mondjuk a csavarhelyeket szerintem valahogy át kéne tervezni valami 3D-s progiban, mert nem hiszem, hogy pont ugyanott vannak.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák