Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovaccss

    tag

    válasz Tomi_Sci #70271 üzenetére

    Muszáj mindenért rohangálnom, mert szegény vagyok, de azért valamennyire normális dolgokat akarok venni. Sokmindent látnom kell, meg kell néznem, meg kell fognom, stb.. Még mindig nem látom hogy máshonnan rendelve mik azok, amik annyira szuper olcsók. Bp-en hiába olcsóbb valami egy kicsivel, ha a szállítást ki kell fizetnem. Ugyanott vagyok, mintha helyben venném posta nélkül.

    Itt az egér téma, 8 éve használom a MIO-t, elhasználódott. Álmomban sem gondoltam, hogy 2018-ban nem lehet simán min. ugyanilyen minőségűt, formájút, méretűt venni szinte bárhol 10e alatti áron. Márpedig nem lehet. 1 órát akartam a kereséssel tölteni, de 1 hét eltelt, és nem vettem semmit. Az ár és a minőség nem egyenesen arányos egymással. Drágább cuccok között is sok a hulladék. 8 évig nem is néztem milyen egerek vannak. Nem gamer egér kéne, csak strapabíró, 7-8 évig bírja a napi 10+ órás netezést. 8 éve se akartam MIO-t venni, 1 héttel ezelőttig azt se tudtam hogy ez gamer egér.

    Aztán TV-t is kéne vennem, de max. 24 collos fér oda, ahová rakni akarom, erre kiderül, hogy lehetetlen ilyen méretben full HD-s IPS TV-t venni, ahol normális a képminőség, jók a kontrasztok, stb.. Sőt, 82 cm-esben is min. 150e-ért lenne valamennyire normális képű TV.

    Sokmindent kéne még vennem, sokáig tudnám folytatni, minden nagyon nehéz, mert a tömegtermékek nekem nem megfelelőek, nem fost akarok venni drágán, márpedig szinte minden cucc ilyen, amit csak gyártanak a ruhától a TV-ig. Több dolog van, amiből sosem vettem újat, mosógép, TV, tűzhely, stb., ha újat akarnék venni, mindegyiknek alaposan utána kéne járni, hogy mik vannak, mennyiért, tesztek, stb.. Semmit se lehet csak úgy megvenni. Ruhákból, cipőből, sapkából, kesztyűből, stb. se jó nekem az átlagméret és forma, mert minden túl kicsi nekem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák