Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
Sziasztok !
1990 évek óta van PC-m. Ezt csak azért írom, hogy akkor még voltak olyan egerek, amire teljesen rá tudtam tenni a tenyeremet.
Mostanában nem találok olyan egeret.
Nekem egy "hatalmas", kézresimuló, WIFI-s, 3 gombos egér kellene.
Semmi csicsa, két nyomó gomb, görgő ennyi. Böngészés, word, excel, semmi játék.
Tudtok egy nagy-nagy WIFI-s egeret ajánlani?
Köszönöm a válaszokat.
-
Cyrin
addikt
válasz poirot #62551 üzenetére
Én ilyet használok, nagyon kényelmes. Játékon kívül mindenre jó.
WIRELESS TRACKBALL M570 -
sNk77
aktív tag
Sziasztok, a Roccat LUA egy QCK+ on minden gond nélkül működik ahogy kell ? Nincsenek olyan problémái mint a S3888-as szenzornak, hogy elmászik ? A válaszokat előre is köszönöm.
nádpálca
-
Vanir
veterán
Kicsit frissítettem az összefoglalós ajánlót. Roccat Kone EMP belekerült, az outdated cuccokat pedig átjavítgattam.
Jaffa majd ha lesz időd akkor az összefoglalóba mehet a Nixeus Revel és az EMP is. -
Vakegérke
félisten
Az A4Tech WOP-35 egeremet sokkal több, mint 10 évig használtam, soha semmi baja nem volt. Lehet lehurrogni, de az tény, hogy nem az ára mondja meg valamiről, hogy jó, vagy sem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
k-adi
nagyúr
válasz Vakegérke #62560 üzenetére
Régen kevesebbért jobbat kaptál. Ma már nem ezt látom, legyen szó egérről vagy másról. Hidd el, én lennék a legboldogabb ha olcsón jó cuccokat lehetne venni, de manapság ritka az ilyen, az akció lesés nem az én stílusom.. persze biztos van 1-2 kivétel, de én általánosságban nem ezt látom
-
belovary
senior tag
Szevasztok!
Meg is jött a cucc, és nem bántam meg, hogy ezt az "olcsóbb" verziót választottam.
Logitech G203 Prodigy
Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve, és jó döntés volt ez a sima megszokott forma, mert kényelmes. Semmi extra, teszi a dolgát. Rendeltem hozzá egy SteelSeries egérpadot, így teljesen frankó az összhatás.
Kicsit szokatlan hogy itt éjszakai fényezik de amúgy nagyon letisztult, és igényes!
A letölthető program is korrekt, egyszerűm, és teszi frankón az is a dolgát.Köszi mindenkinek!
Ui.: Nézegettem a beállításokat, milyen Dpi ajánlott? Listában néztem, nincs hozzá megadva. Tudom, hogy állítani lehet de gondoltam van ami alá, illetve fölé nem kell menni... 3200-ön van jelenleg.
-
Vakegérke
félisten
Most épp egy A4Tech X-710 egérke lapul a tenyerem alatt. Engedelmes, az persze kérdés, hogy kitart-e addig, mint az "őse".
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
K1nG HuNp
őstag
Megjött az új rágcsáló, zowie za13. Atyavilág, nem gondoltam volna, hogy ENNYIRE kicsi, de amúgy príma, kézreáll. Desktopon nagyon kevés a 400 DPI, ha 800on használom attól még nem lesznek gondok ugye?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
kemotox
addikt
válasz K1nG HuNp #62569 üzenetére
Valamit félreértettél. Arról van szó, hogy általában egy "igazi" felbontása van a szenzoroknak, ott a legjobb. De alatta-fölötte kicsivel még nem szoktak bajok lenni. Van olyan egér ahol ez a felbontás 400, 800, de van ahol 1800. Szenzora váltogatja.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Nem akartam megint ezt a topikot ezzel szemetelni, de viszonylag régen volt mutasd az asztalod, szóval: küldjétek ide a setupokat.
-
Speedy23451
csendes tag
Üdv!
Adott egy Logitech G400S egér ami feltehetően mikrókapcsoló cserére szorul a főgombok alatt.A mikro kapcsolókat megvásárolnám de szerszám és kézügyesség hiányában nem tudom a cserét megoldani.Ezért olyan embert keresnék Tokaj-Szerencs-Sárospatak vonzáskörzetében aki ezt megtudná nekem csinálni.Aki tud ebben segíteni vagy ismer olyat aki tud az írjon pm-et.Előre is köszönöm."Nem olyan rossz,mintha kétszer olyan rossz lenne" :D PÜ-re illik válaszolni ! :)
-
ribizly
veterán
válasz TeebyKay #62550 üzenetére
Ez ugye nézőpont kérdése.
k-adi is bizonyára úgy áll hozzá, hogy ez egy céleszköz, amit nagyon sokat használ és ha biztosítja azokat a "szolgáltatásokat", amik Neki fontosak, valamint tartós, megbízató akkor nincs sok választás...
Meg nem néhány napra választ a legtöbb ember egeret.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
lionskull
tag
Egerek szervizelésével ki foglalkozik? Van egy Qpad 8k-m de elég hamar megadta magát a görgő alatti mikrokapcsolója.
-
Suprax5
csendes tag
Sziasztok!
1. Mennyi a keret? 20000 Ft
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Új
3. Mire használnád az egeret? játék
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? palm
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 1000 - 2500
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) oldalt kettő gomb a minimum.Köszi
-
ribizly
veterán
Szevasztok!
Lenne "egy" kérdésem:
Tegyük fel, hogy a Logitech g403 megfelel otthonra, gaming-re, de szertnék egy Zowie-t is kipróbálni és elsősorban a munkahelyen azt használni.1. Mennyi a keret?
Nincs, tudom mennyibe kerülnek.2. Használtpiac, és / vagy eBay?
Inkább itthonról, újat garanciával.3. Mire használnád az egeret?
Mindenre. Munka, gaming (FPS).4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van?
Jobb kéz, Palm grip, ~18-19 x 9 cm5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
800-16006. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
A bal oldalon legyen rajta plusz 2 gomb.
Eddig azt néztem, hogy a legközelebb az elvárásaimhoz az EC2-A lehet, de nem zárom ki, hogy az EC1-A vagy az FK1, esetleg valamelyik ZA is jó lehet.Annyit tudok, hogy ezek nagyok (nyomják a tenyerem):
- Steelseries Rival 300
- Steelseries SenseiEzek pedig kicsik:
- Steelseries Kinzu
- Zowie FK2
- Roccat Kone pureMi a javaslat?
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
M0RGI
őstag
válasz xEon1337 #62570 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, most vettem a G403-at, de használhatatlanul gyors még 2000 dpi-n is.
Biztos én nem értek valamit, de nem tudom mire jó akkor a 12000 dpi.
Ezen kívül (bár ez az én bajom) nem sok különbséget érzek a 12 éves MX510-emhez képest, sőt, mintha
a G403 sokkal bizonytalanabbul mozogna. -
Vanir
veterán
Ajánló frissítve.
-
Vanir
veterán
-
bogarfx
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy egy Razer Deathadder Chroma egér 10-30 percnyi használat után elkezd nem működni. Gombok és a görgő mennek, de a kurzor meg sem mozdul. Ami fura, hogy ha ilyenkor újra bedugom valamelyik usb-be, akkor megint megy egy darabig. Kipróbáltam már több gépen is, win7 és win10 alatt is, de mindenhol ezt produkálja. Tök fura, nem értem mitől van ez, elvileg ha nem jó lenne az érzékelője, akkor gondolom nem javulna meg attól, hogy újra bedugom az usb-be.
Külföldi amazonos vásárlás, így megszívtam vele, mert vagy visszaküldöm saját költségen nekik, vagy írhatok gondolom a gyártónak is, de valószínűleg nekik is el kellene postázni az egeret.
Esetleg valakinek valamilyen ötlet, hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát?[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz bogarfx #62592 üzenetére
Asszem ezt az egér probléma topic-ban kellene megkérdezni, de tuti kéne, hogy ezekre szükség lesz:
* Milyen alaplap?
* Milyen USB-be dugod?|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
RohenHun
csendes tag
Sziasztok!
Ez elírás lehet árban, vagy itt tényleg ennyivel olcsóbb a Logitech G Pro? (12400 Ft)
[link] -
RohenHun
csendes tag
Nem egészen 1 hete vettem ugyaninnen akciósan Logitech G203-at 10390Ft-ért, csak elgondolkoztam, hogy kicseréljem-e +2000Ft-ért, de akkor hagyom.
Különben teljesen megvagyok elégedve a G203-al, csak úgy voltam vele, hogy hátha jobb lenne a G Pro, ha 20e felett szokott lenni az ára (tovább bírja a strapát esetleg vagy ilyesmi).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest