Új hozzászólás Aktív témák

  • jaffa 2843

    Ármester

    Logitech G303 immár kéz alatt.
    Első benyomások nagyon pozitívak. Nagyon féltem az erőteljes rombusz alaktól, de gyorsan beugrottam egy játékra és 2 perc alatt elfelejtettem, hogy új egér van az egérpadon. Viszont simán megértem azokat, akiknek baromi kényelmetlen. Megosztó forma az biztos.
    A kábel vastag, de kellően hajlékony. Nem lepődnék meg, ha egy az egyben a G502 kábele lenne. A szenzor nagyon állat, de a felület kalibráció ugyanúgy bugos mint a G502-nél.
    A görgő ugyanazon az elven működik, mint a G402-é, viszont kissé könnyedebb és a görgő klikk is sokkal könnyebb szerencsére.
    A főgombok kellemesek, de azért semmi OMGWTFDEÁLLAT érzés nincs. Simán csak olyan, mint amilyennek lennie kéne alapból minden egérnél. A japán Omronos G402-re hajaz, de annál egy leheletnyit keményebb, kattanósabb. (Azért mégse japán életérzés :D )
    Világítás: van, többszínű/nemérdekel, de jól néz ki. (Normális fehéret itt sem fogunk tudni kierőszakolni a LED-ből, valamint akik érzékenyek a flicker-re, azokat zavarni fogják a kevert színek. Bár ha rajta van a kéz, akkor úgyis mindegy.)
    A LOD baromi alacsony, Már egy CD-nyi magasságból sem érzékel, igaz, fehér Puretrak Talent van alatta jelenleg. Majd megnézem, hogy sötét anyagon ez mennyire fog változni.
    A talpak a szokásosak, semmi extra. Teszik a dolgukat, viszont megint feltűnt, hogy hangosabban csúszik, mint a többi egerem.(meg nem is olyan jól, de gyári talpnak megfelel)

    Röviden ennyi. Hosszabbat majd pár nap múlva, amikor lesz egy kis szabadidőm.

    [ Szerkesztve ]

    #### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

Új hozzászólás Aktív témák