Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Van nekem ilyen olcsó Ebay-jes ergonómikus egerem (Memteq BG970 típus), 2 db is.
Meg vagyok a teljesen elégedve a formájával és működésével is. Egyetlen bajom az, hogy a bal és jobb oldali gomb relatíve nehezen nyomódik le, azaz erősen kell kattintani.
Lefotóztam a belét, a mikrokapcsolót:
fotó1
fotó2
fotó3Annyit látok hogy a kapcsoló "Huano" típus. Hol tudok olyan mikrokapcsolót venni, amely ezzel kompatibilis és puha a nyomása?
Tudom nem illik ez az olcsó egér a topikban emlegetett egerek színvonalához, de akkor is.
Köszönet
-
diabolika
tag
válasz AAntii #37192 üzenetére
2007 óta játszom call of Duty szériákkal, volt már jó pár egerem. Kb 4500 órát öltem bele cod2-be. És igen sokat számít az, hogy milyen egerem van. Az ezelőtti egerem egy Razer Imperator volt. 20k volt mikor vettem. Azt hittem, hogy egy überkirály hiperszuper egér, de amit most vettem 12 ezerért Steelseries egeret, rongyá sz@rrá veri az Imperator 5600000dpi-s 4G-s csillivilli lézer szenzorát. Azt bánom már, hogy nem előbb találtam erre a fórumra és akkor már az ezelőtti vásárlásnál sem hittem volna azt, hogy a drágább jobb!
Üdv!Tiszta hülye aki nem normális.
-
kemotox
addikt
COD1UO, pont
-
félisten
válasz _-ORANGE-_ #37208 üzenetére
A paraméterei rosszabbak, mint az ajánlott motyóké. Szerintem ne vessz el a részletekben, én is rossz egeret használok
, és tök jól megvagyok vele.(G700) -
jaffa 2843
Ármester
válasz FoxiestFox #37209 üzenetére
That magic in the mondat.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
félisten
válasz jaffa 2843 #37210 üzenetére
Blekkmedzsik.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz FoxiestFox #37211 üzenetére
Béka? Jah az brekk medzsik
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
törölt tag
-
Xero
nagyúr
válasz _-ORANGE-_ #37208 üzenetére
Ki beszélt itt A4Tech-ről? Viszont az árából veszel 2-3 IME 3.0-t ami körbehugyozza. Ilyen ez a pop szakma.
-
addikt
válasz jaffa 2843 #37160 üzenetére
35 USD+postáért nem lenne vész! Erre még rájön vám is, ha megfogják mi? Kana V2 vagy Aurora?
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
_-ORANGE-_
senior tag
Pacsi!
-
_-ORANGE-_
senior tag
Mit használsz egyébként?
-
félisten
válasz _-ORANGE-_ #37218 üzenetére
Ott van a spoiler alatt, írtam fentebb.
Furcsa, hogy egy csomóan nem vették észre, hogy már lehet ilyet is. -
Bigemperor
senior tag
Berendeltem az ajánlott Razer DeathAdder-t, az itt többször linkelt helyről. A kérdésem: vámot ennél kell vajon fizetni?(Nem tudom, hogy ő magánszemélyként, vagy cégként hirdet, nem látok erről semmit az ebay-en)
-
Pete55555
addikt
válasz Bigemperor #37227 üzenetére
Nekem lassan meg kellene jönnie már, hétfőben reménykedek. 9-én rendeltem takasa-tól, szerintem magánszemélyként hirdet.
Majd írok, ha megjön, de nem számítok rá, hogy kell VÁM. Elvileg az értékhatár alatt van....Szeretem leracsniztatni...
-
_drk
addikt
Hello
10K-ért nézegettem egereket. Jó lenne ha játékra is használható lenne. Tudom hogy vezetékes kellene de messze van a gép így mindenképp vezeték nélküli kell!
2 közül szerintetek?A4Tech R3 Gaming mouse Bloody USB Black/Red Optikai,Cordless,USB,Black/Red,3200DPI
Trust Egér Vezeték Nélküli Gamer - GXT120 (Optikai érzékelő 1000-2000DPI gumizott külső fekete)
Logitech-et is néztem de ez nem nagyon tetszik
Esetleg ha van vmi nagyon ajánlott segíthetnétek.
Előre is köszi -
Addel
senior tag
válasz salytmasztor #37234 üzenetére
Azt írta "messze"...
-
izee
őstag
válasz salytmasztor #37236 üzenetére
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
_-ORANGE-_
senior tag
Szerintetek megéri cserélnem a Sensei RAW-m egy Razer DA 3.5-re?
-
Xero
nagyúr
válasz _-ORANGE-_ #37243 üzenetére
-
Skinny26
aktív tag
Takasa ebay oldalát valaki belinkelné? Körül néznék... Vagy olyan személyeket, akiktől original cuccokat lehet venni. köszii!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest