Új hozzászólás Aktív témák

  • drtimot

    aktív tag

    válasz pocokxx #22482 üzenetére

    Az első hozzászólás elég frissen van tartva. Csak arról van szó, hogy sajnos a manapság megjelenő egerek gyakran nem állják meg a helyüket sem teljesítmény, sem minőség szempontjából. Amikor mégis, akkor (kis próbaidő után, míg megjelennek a tapasztalatok és mérések) ezek rendszeresen be is kerülnek az első hozzászólásba. (ld. pl. G400, Razer DA13, Sensei RAW, vagy éppen a régebbi, de csak szoftverfrissítés után bekerült Kana.)

    Igazából nem egyedi a jelenség a hardverpiacon, más alkatrészekkel is megesik azért, hogy hiába van nagy választék a piacon, azoknak csak nagyon kis százaléka ajánlható jó szívvel mindenkinek.

    Vannak továbbá olyan egerek is néhányan (főleg vezeték nélküli kategóriában, vezetékesek közül azért tényleg nem sokan), amik azért rendszeresen szoktak pár jó szót kapni amikor valaki érdeklődik felőlük, pedig nincsenek az ajánlottak listáján.

    Ráadásul attól, hogy valamit nem boltban kapsz meg, hanem ebayen (az ajánlott listában a legtöbb kritizált egér ilyen), az még nem jelent használt egeret. 2013-ban pedig azért ne nevezzük beszerezhetetlennek azt, amit online fizetés után 10 nap alatt házhoz hoznak bontatlan csomagolásban.

    [ Szerkesztve ]

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html

Új hozzászólás Aktív témák